Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

ale kolano mnie boli po bokach jak tak porzadnie stane na tej nodze szegolnie z zewnetrznej strony kolana... dla mnie lepiej ze moge bez kul i zastrzykow... ale i tak chodze o kuli bo mi mama karze :)

Kacha, nie oczekuj cudów:) Ja chodziłabym jednak o kulach na twoim miejscu a nie na prostej nodze, bo od tego może ci siąść przeciwległy staw biodrowy.

chodze ciagle o kulach :) a biodro mi odrazu po artro siadlo tylko ze w tej nodze ktorej kolano mi robili :) ale jest lepiej... juz coraz mnie boli...

biodro... jak chcialam podniesc noge to tak strasznie mnie bolalo biodro ze wytrzymac nie moglam i tez bez podnoszenia mnie bolalo ale juz jest lepiej... teraz troche boli przy podnoszeniu ale tylko troche...

w czwartek ale sadze ze mi nie zdejma a jezeli zdejma to napewno mi bedzie cos wyciekalo... bo w tamtym roku mi zdjeli po 9 dniach i mi cieklo z jednej dziury a teraz bedzie 8 dni...

no tez jestem ciekawa... na ostatnim bylo kilka bledu np. w dacie zabiegu a to nie powinno sie w ogole zdazyc :)

a masz jeszcze jakąś kontrole wcześniej czy dopiero w czwartek, bo o ile dobrze pamiętam ja miałam jedną 3 dni po, a następną tydzień po 1.

nie, nie mam... ja w tamtym roku tez mialam kontrole 6 dni po zabiegu... a teraz nie mam... tzn. nic mi o tym lekarz nie powiedzial bo moze na wypisie w zaleceniach jest to podane... ale i tak codziennie sama sobie zmieniam opatrunek...

noo... akurat ja rok temu dostalam wypis bo nie bylo takiego zamieszania... a teraz tyle sie dzialo....

hehe można, jak widać ;) ja dostałam dopiero przy okazji wizyty kontrolnej, dobrze że mi chociaż powiedzieli kiedy mam się na niej zjawić :P recepty też mi nie miał kto wypisać, bo nagle na oddziale nie było żadnego lekarza :)

Mi na szczescie tez powiedzieli kiedy mam przyjsc... i recepte tez mi wypisali :)

kacha a co ci przepisali?? ja wlasnie bylam w aptece po swoje leki przy okazji tez bo musialam sisotrze szczepionke kupic:) dostalam az 2 ketonale no i przeciwzakrzepowe

i w ogole zmieniam lekarza... tzn. to nie jest jeszcze pewne ale chyba zmienie na tego co mi mowil co moge a co nie i dal recepte bo byl fajny i interesowalo go to co mi dolega, albo zmienie na tego co mnie operowal... ale to sie jeszcze zobaczy... bo ogolnie to teraz niby chodze do najlepszego w szpitalu ordynatora ortopedii ale on w ogole nic nie mowi...

Kacha, jeżeli ten co cię operował, a nic nie naprawił, to wg mnie nie może być za dobry:D Bo teraz wychodzi na to, że artro była niepotrzebna. Chyba, że w czwartek zobaczysz piękny opis naprawy na wypisie:D A na zastrzyki chyba nie ma co liczyć przy nienaprawionej chrząstce:)

po 1 zastrzyku na pewno nie można ocenić czy coś pomógł, z tego co się orientuje trzeba wziąć serie co najmniej 3, a po tym co usłyszałam to \"im więcej tym lepiej\" hehehe myśle, że gdyby jej zrobili shaving to miałaby dren + zakaz obciążania tej nogi, ale kto wie :)

Dokładnie tak samo myślę, Megusia. To drenu też nie dali?????????/

hehe nie wiem, ale myśle, że gdyby dali to napisałaby o tym ;) w każdym razie przy płukaniu stawu nie dają drenu :)