Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Dziękuje bardzo:) Powiem tylko tyle, że moje kolano nadal jest w nienajlepszej kondycji bólowe:P

u mnie jak na moje mozliwosci bardzo cienko i jestem nie zadowolona z tego i wkurzona ze sie nie przygotowywalam... ale jak na poziom mojej klasy to ladnie... :P mialam 52 pkt :/ ale do najlepszych uczennic z klasy nie naleze a dziewczyny ktore mialy wyroznienia za dobre wyniki w nauce mialy po trzydziesci pare pkt. ale wiem ze sie dostane do szkoly :)

moja siostra miala 96:) i mam nadzieje ze sie dostanie do tej skzoly co chce:P bo wtedy sie wyprowadzi hehe

hehe... gdyby tak moj brat chcial sie wyprowadzic ktory jest w Twoim wieku i gdyby siostra chciala sie wyprowadzic ale ona jest w moim wieku wiec nie da rady narazie :P

no moja jest w twoim wieku i sie wyprowadza bo mysle ze sie do tej skzoly dostanie;) a ja tez sie wyprowadzam tylko licencjat zrobie i juz mnie nie ma:D

no tak jakies 130km od domu:) wiec raczej nie bedzie dojezdzac;P hehe dziewcyzny ide na impreze a nie mam sie w co ubrac:( maskara chyba goła pojde:P

oo to kawalek jest... heh... trudno by dojezdzala taki kawal :D hmm... no to masz problem z tym ubraniem sie :)

Oj Megusia, chyba się nie dziwisz:) Podziwiam, że tak sobie \"pogrążasz\" kolana:D:D:D:D:D Bardzo spuchło czy tak ja zwykle?

nie spuchło jakoś tragicznie, ale widać sporą różnice pomiędzy lewym a prawym :/ w sumie to chyba pierwszy raz mi się tak stało po aerobiku, głupie kolano :P

to nie dobrze ze Ci spuchlo... Ja zaraz jade na dzialke :P zobaczymy jak sobie poradze w lesie :D bo dzialka znajduje sie w samym lesie :D

hehe... no ja wlasnie tez na grilla :D ja mam zamiar grac w badmintona w jednej rece bede miala kule a w drugiej paletke (czy jak to sie tam nazywa :D)

no... ale tak postaram sie grac zeby nie biegac :D wkoncu jeszcze mam tez druga noge :D

a tak w ogole... to mam coraz wiekszy kat zgiecia... a pielegniarka mi zabronila zginac... ale co tam :P nie lubie tej pielegniarki :D