Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Julcia, masz zamiar iść do lekarza i coś z tym robić czy raczej ci to nie przeszkadza?

hej!! porzadki zrobione a basen musialam sobie podarowac z przyczyn odemnie niezaleznych:P hehe wiecie co albo sobie to wmawiam albo dzis jest troche lepiej z tym kolanem:) wybieram wersje dwa:P

No mówiłam:D Mniej je katować i zająć się czymś z kolanem nie związanym:)

hmm no ale caly czas mi sie zdawalo ze cwiczac je usprawniam;P hehe jescze to pzredyskutuje z rehabilitantem:)

Nie twierdzę, że nie. Ale czasem dobrze jest dać kolanu odpocząć.

to moze jak wogole przestane cwiczyc na jaks tydzien to mi calkiem dolegliwosci mina:) bo jak jestem po rehabilitacji to zwykle ledwo zyje...moze oni mnie tam przemeczaja...

Hmm zrobie saobie taka pzrerwe:) powiem ze wyjezdzam zeby nie bylo ze cos an walsna reke robie:P a przy okazji zaoszczedze kilkaset zlotych:D

Nawet nie pytam ile. Tym bardziej , przerwa ci nie zaszkodzi i zobaczysz co będzie.

Kilkaset? masakra... to ja Ci proponuje czesc tych pieniedzy zaoszczedzonych na rehabilitacji wydac na cos co Ci sprawi przyjemnosc :) To dobrze ze jest lepiej :)

Na trening to chyba jeszcze długooooooo będziesz musiała poczekać. Wątpię, że w tym roku. Zobaczysz co jutro lekarz powie. Tylko wszystko mu powiedz.:D

kacha a tobie tez ta rzepka tak szaleje po artro?? no kase sobie wezme na wakacje napewno sie pzryda:D

Hinter lekarz mi mowil ze 3-4 miesiace i bede jak nowa:P a pozatym wiesz treningi to takie leciutkie bo juz raczej nie bede nigdzie grac "zawodowo" tak dla relaksu mi tlyko pozostaje:P

Mi tak nie szaleje... Tzn. jak np mocno stane na nodze to czuje to wiezadlo rzepki (?) i boli wtedy wczesniej jak dotykalam mocniej tam pod rzepka to mnie bolalo ale teraz juz jest lepiej... tylko nadal mam ta sztywnosci kolana i nadal czuje to niby blokowanie sie i strasznie strzela nawet chyba bardziej niz wczesniej... No i nadal boli mnie to dziwne miejsce chyba na rzepce...

Ja bym na twoim miejscu zajęła się czymś nieobciążajacym kolan tak mocno jak siatkówka.

hmm kacha no to moze to normlane:/ ale ja nigdy tak nie mialam a teraz mam;/ sama juz nie wiem;/ Hinter zajme sie, zajme;) juz niedlugo chyba nie bede miala czasu na takie przyjkemnosci ale poki co jeszcze bym sobie chciala pograc:) bez poswiecen(czyt. rzucania sie na kolana hihi) chociaz mnie to jakos odruchowo wychodzi:P

to chyba normalne bo w drugiej nodze tez tak mialam... :P Nie wiem jeszcze co ze sportem... ciagle o tym mysle... stwierdzilam jednak ze zdrowie chyba wazniejsze... Raczej na 100% z pilki zrezygnuje jedynie tak na podworku sobie mozze pogram... mysle o recznej ale raczej to mnie nie kreci... Mam nadzieje ze w szkole bedzie duzo roznych sportowych zajec... No i na w-fie na bank bede cwiczyla... nawet jezeli lekarz mi zabroni (czego raczej nie zrobi :P) Ja ide robic gołąbki xD bede pozniej :)

mialam jecha 26 sierpnia ale jade 15 wrzesnia:P jeszcze musialam za te zmaieny terminow doplacic!! ale mam egzaminu no wiec nie mialam wyjscia;/

Hmmm... no nie będę ukrywac że mi przeszkadza:P W końcu boli, strzela, przeskakuje, rusza się czasami są odrętwiałe. Nie jest to jakoś bardzo bardzo uciążliwe że nie mogę chodzić albo coś. Raz byuwa gorzej raz lepiej-wiadomo:P Czy do lekarza pójdę to się zastanowie bo moja mama koniecznie chce mnie zaciągnąć do lekarza którego nieznoszę bo jest straszny gbur, od razu chce ciąć itp:D Wpadła też na pomysł żeby zabrać mnie do kliniki(?) w której składali roztrzaskany kompletnie lokieć mojej kuzynki, ale z tego pewnie nic jej nie wyjdzie:D

Julcia a może sproboj jakiejs rehabilitacji wzamcniajacej?? a do lekarza ktory kladzie od razu na stol nie idz:(( ja juz moge tylko wszystkich pzrestrzegac bo moje kolano to.....Mozesz tez pojechac do jakiejs kliniki Zory, Bielsko, Karkow jest daleko ale chodzi o jednorazowa konsultacje.... ja sie dzis dowiedzialam ze potzreboje baaarrdzzoo duzo czasu nawet ok 9 mieisacy:(( no i juz zawsze bedzie mnie to kolano bolalo:(( no i poki co nie ma mowy o zadnych operacjach co mnei akurat bardzoo cieszy...ale po dniu dizisejszym goolnie jestem zalamana:((

no nie sa:( dla mnie targiczne:(( ale potzrebnuje jeszcze bardzo duzo rehabilitacji i mam jakies zastrzyki przepisane dostawowo ale nie wiem jaka nazwa...napewno nie z kw hialuronowym jakies przeciwzapalne:((

Sandra, jakoś czułam, że to jeszcze długo potrwa u ciebie. Widzę, że twój lekarz zmienił zdanie o 360 stopni. Najpierw mówił, że po 3 miesiącach będziesz jak nowa, a teraz, że już zawsze będzie cię bolało? Brak słów. Ale z drugiej strony nikt nie wie niczego na pewno. Poczekasz i sama zobaczysz co będzie. Osobiście myślę, że lekarze dobrze wiedzą, że z kolanami już nigdy nie będzie dobrze, zawsze coś będzie bolało. A niestety wmawiają, że będzie jak nowe. No, mi akurat nie mówili, za co jestem wdzięczna, że mi nikt kitu nie wciskał. Mówiłaś o tych miejscach co bolą? Co mówił o rzepce?

Oj Hinter duzo mowil...i on i rehabilitant...wogole to byl ciezki dzien:(( On mi mowil ze bede jak nowa po 3 mieisacach zaraz po artro i wiesz jak spotykam ludzi ktorzy mieli artro wtedy co ja i tez reknstrukjce to wpadam w jeszcze wiekszego dola!! oni juz biegaja na biezni(truchtaja) cwicza podskoki a ja w szarym polu:(( lekarz nie powiedzial ze bedzie mnie caly czas bolalo...ale sa takie kolana ktroym interwencja chirurgiczna nie za bardzo slu8zy i moje prawdopowodbonie do takich nalezy:(( !!! poki co mam cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc i cwiczyc:(( jak najwiecej i robic wszystko normlanie ale jak tylko cos zaboli STOP!! no i tu jest [problem bo mnie wiekszosc rzeczy boli ha ha ha ale musze ci powiedziec ze strasznie mi psychika wysiada przez to kolano pol dnia dzis przeplakalam nawet u lekarza nie moglam sie powstrzymac:(( gdybym mogla cofnac czas to anpewno bym sie nei zgodzila na zadna artroksopie:(( ani jedna bo wcale nie bylo ze man tak zle jak jest teraz:((