Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajdus

Chętni do pogadania zapraszam

Polecane posty

Dzieki Sips:) jakos sie uporałam z cześcią chociaz...reszta moze poczekac...chwila przerwy musi być ,bo robota nie zając....;) Ponuro i sennie za oknem...

niema nikogo wiec mowie dobranoc i zmykam 🖐️

Jak to nie ma...a ja to co? :( jestem taka biedna samiutenka:(:( ;)

Czesc Asanka...niestety tu nie pomoge..nic mi na ten temat nie wiadomo

Witam z samego rana :D słoneczko pieknie swieci humorek oki az chce sie zyc,zostawiam dzban świeżo zaparzonej,pachnącej kawy,no moze jeszcze po toście tak na dobry poczatek dnia :D Hajdus chyba się wczoraj rozminełyśmy :( Asanko no niestety ale ja tez Ci nic nie poradze w sprawie tej pracy,jedyne co moge powiedziec to to ze moja bratowa była telemarketerką w firmie i nie popracowała tam długo,byla bardzo niezadowolona bo dali jej książke tel. i kazali dzwonic do wszystkich po kolei,ludzie złościli sie byli tacy co po prostu wyzywali ją,że wydzwania i zawraca głowe,zresztą sama pewnie nie raz mialaś takie telefony z rożnymi ofertami więc możesz sobie wyobrazic jak to działa.To tyle co moge powiedziec w tej sprawie. Pozdrawiam słonecznie 🖐️

Czesc zabki:) U mnie w koncu tez wiosennie...w miare ciepło i troche słoneczka było...w aucie tak grzało przez szybe...ze się zaczełam rozbierac....:D tylko patrzec jak zacznie się zielenic na dworze...uwielbiam tą pore roku:) Sips kawke teraz sobie odgrzalam...pycha...rano w biegu wylecialam z domu ,bo zaspa lam:O

Hajdus zaciekawilaś mnie tym ze zaczelaś sie rozbierac w aucie ciekawe jak daleko sie posunelaś hihihi to taki zarcik mam nadzieje że sie nie pogniewasz 😘 żeczywiście jest dzis pieknie co by sie nie dzialo wiosne już widac :D a ja mam bardzo ciekawe wiosenne zajecie.........sprawdzam wypracowania dziewczynek temat opis Tajemniczego ogrodu :D samo czytanie tego wprawia mnie w dobry nastrój,chyba sie rozmarzyłam i nie zaóważylam paru bledów hihihi :D pozdrawiam 🌼

Własnie sobie uswiadomilam jak szybko czas leci!! jeszcze troche i kolejne Świeta!!! i wiecie co? mam ogromna ochote wyprobowac jakies nowe dania...cos bede musial poszukać i wprowadzic nowosci na stół:)

Gość myszkameister
A dzis w Kraku tak pierońsko zimno i chyba wieje halny:(( okropnie zmarzłam bo wczoraj weszlam w w iosenne ciuchy i do tego jak zwykle przy halnym boli mnie łeb...zastanawiam sie czy iść na angielski... Ja znam jedną taką firme, która zatrudnia do pracy w domu ale z tego co wiem chyba tylko niepełnosprawnych.Robią bardzo pożyteczne rzeczy- np. jakąś bazę danych o róznych przetargach. Taką bazę kupują potem klienci.No i pracuje się w domu na własnym kompie...Ale tez trzeba 8 godzin, zeby wyrobić normę. Są tez różne oferty w necie np. do wprowadzania ankiet o różnych naukowcach dla pewnego portalu...Ja nie miałam jakos cierpliwości do tego..ale praca na pewno wygodna jako dorywcza i chyba przyzwoicie płatna...

Myszka🖐️ wystraszylas mnie tym wiatrem...wychodzi na to ,ze i domnie nawieje a z wiosennymi ciuchami lepiej uwazac pogoda jeszcze zdradliwa...chociaz ja ostatnio tez w wiosennej kurtce wyszlam,niby na chwile...ale katar podlapałam... Wlasnie mialam pisac,ze jak masz net w domu ,to rzadziej do nas zaglądasz;) chyba nadrabiasz zaległosci w prywatnych korespondencjach ze znajomymi:) a mnie sie zamarzył wypad za miasto...jakas łączka,strumyczek,słoneczko..o takie klimaty i co najwazniejsze cisza!!!

Gość myszkameister
Alez skąd!..przeciez jestem z ami codziennie...teraz bywam nawet rano:)

Mnie sie wydaje Ciebie mniej :) a moze ubzduralam sobie ,ze teraz bedziesz wiecej:) Myszka ,a masz moze jakies ulubione miejsca na pogaduchy? ja sie ograniczam to odwiedzania kafe,jakos mi sie wydaje najbardziej przystepna

Gość myszkameister
Bardzo lubię fora na goldenline.pl Poza tym rózne filmowe bo bardzo lubie pare naszych filmów... Na kafeterii chyba jestem tylko w dwóch topicach...często najtrudniej jest trafic na cos fajnego i się wciągnąć, potem juz idzie jak z płatka, nieprawdaż?...Tez bym chetnie trafiła na coś nowego...

No tak...fajnie jest sobie pogadac, wymienic uwagi...ja nie bardzo umiem sie w innych miejscach poruszać,a chyba za mało mam czasu zeby sobie pocwiczyc:)

Sips..czy Ty sie zabrałaś za pisanie tych wypracowań za córki? ;) nie przesadz tam czasem u zabarwianiu,pamietaj ,ze dzieci maja inne marzenia niz mamusie :D

o rany Hajdus masz racje :D :D :D a tak poważmie to nie musialam im pisac tych wypracowan świetnie sobie poradzily :) wiecie co dziewczyny tak sobie pomyślalam moze macie gg wymienimy się nr.i zorganizujemy rozmowe konferencyjną czasami fajnie by było tak sobie poklikac:) co Wy na to ?

no dobra nie nalegam ale piszcie choc tu bo zaczne klikac sama do siebie :D

sips dobry pomysł!!gg nie mam ,ale mozna przeciez zalozyc,ja zazwyczaj na poczcie urzeduje..mam adres pod nickiem ,jakbys miala ochote pisz!! mozna sobie poplotkowac ,przeslac fotki...calkiem inaczej niz taka publiczna rozmowa na kafe!!! Zagapilam sie na film,ale chyba za dobrze go znam...ciagle powtorki czasem sa juz nudne Co do wypracowan...to cale szczescie ,ze dziewczynki sobie dobrze radza...bedzie im łatwiej pozniej w nastepnych szkołach:)

az weszłam w Twoj nick sprawdzic czy czasem nie masz adresu...ale nie:( za to ile wpisów:D a pamietam jakbys dopiero co wczoraj się zaczerniała:)

🖐️ W koncu sie odrobilam ,chociaz gary zostawialm na jutro:-P co tam jeszcze sa szklanki i talezyki na rano ;-) sips wypracowanie powiadasz tylko zeby nie bylo na szostke a zaraz napisze dlaczego Dzis syn przyszedl ze szkoly i mowi -wiesz kolega powiedzial do mnie-ty wszechwiedzacy maly kujonie:-D a ja nie chce zeby tak do mnie mowili nie ukrywam ze syn ma wiedze to typ naukowca i opowiadacza(nic tylko animal panet i discovery oglada) ale kujonem nie jest,stwierdzil ze juz nie bedzie sie uczyl bo nie chce aby go tak przezywali,a to dopiero pierwsza klasa i juz koledzy podcinaja skrzydla ;-) szykujecie sie na 8.03 :-) moje gg 6312034

Gość myszkameister
Jak miałam kablówkę prawie ciągle oglądałm animal Palnet:).. .super kanał:))...ech..:( A dzis oglądałam sobie po Kronice Krakowskiej program o bezdomnych krakowskich kotach i psach- jest przynajmniej raz w tygodniu...bardzo ciekawy i przejmujący....czesto przy uczestnictwie zwierzaków w studiu. J juz ze da razy zakladałm gg ale zawsze zapominałam numer...jakos szkoda mi było czasu na siedzenie na plotach bo zdaało mi sie, ze kompletnie uzaleznie sie od netu...teraz znowu musiałabym sobie załozyć...

Ploty na gg absolutnie kto by nadarzyl odpisywac od tego jest skype :-D Jak juz nawiazemy kontakt to wymienimy sie tym i owym Czekam kobietki :-D

Gość myszkameister
A propos roznych portali internetowych to osttanio zapisałam sie do stronki "M jak miłość" i jej forum ale jestem zaskoczona bo tam są chyba prawie same rozwydrzone małolaty:( Ale ten film na szczęcie ma więcej forów w necie...poszukam innego...mozecie doradzić?..

Dzien dobry bardzo :-D Kawunia :-D Wiecie ze wczoraj znow ominely nas kwiaty i czekoladki-byl dzien tesciowej;-) Ja jako wredna synowa nie zlozylam zyczen swojej tesciowej :-D Myszka jesli chodzi o takie portale to nic Ci nie doradze bo nie mam czasu ogladac seriali ani tym bardziej siedziec na tego typu forach.I chyba masz racje siedza same malolaty bo czasy triumfu tego filmy juz zdecydowanie minely.

Witam :D Hajdus wyslalam do Ciebie maila ale wyskoczyło mi ze nie mozna dostarczyc wiadomosci wiec nie wiem co sie dzieje :( 😭 Patyczak niestety tak to jest z tymi dziecmi moje dziewczynki tez maja podobne problemy nawet powiem szczerze ze ostatnio opuściły sie przez to w nauce teraz maja średnią 4,7 prac dla chętnych nie odrabiają bo mówią ze kolezanki nie chcą z nimi rozmawiac jak sie wyrożniają :( smutne to ale nie wiem co moge zrobic w tej sytuacji :( jak je zmotywowac do nauki :( Myszko jesli chodzi o rożne portale internetowe to nie bardzo potrafie Ci cos doradzic ja wlaściwie zagladam tylko na kaffe :) a czy rozmowy na gg nazwala bym plotami na ,które szkoda czasu? raczej nie miło jest czasami poklikac w przerwie na kawe,w domu nie zawsze ktos jest z kim mozna porozmawiac a na gg zawsze sie ktoś znajdzie :) ale to tylko moje skromne zdanie na ten temat :) pozdrawiam 🌼

Gość myszkameister
No ja jakos wolę juz poswiecic czas na gadanie o czyms konkretnym- np. jakims filmie...mam pare swoich stałych ulubionych i niektóre mają dobre fora , np. "Ranczo"...Czy "M jak milość" sie zepsuło?...wkurzają mnie niektórzy aktorzy- panieny ale one były tez w dawniejszych odcinkach, jak np. Ewa.Ale bardzo lubie wszelkie sceny z życia Rodziny Mostowiaków i te wiejskie obrazki:)