Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna123

6 Weidera po 14 dniach widać już efekty i można zakończyć?

Polecane posty

nie. musisz caly czas robic cwiczenia na brzuch zeby nie straic efektu. po 14 dnia powinnas stracic tak ze 2 cm z brzucha ale ... jak przestaniesz cwiczyc to za 2 miesiace je odzyskasz.

Gość *********************
ja wlasnie dzis mialam ostatni dzien !! nigdy wiecej! to bylo straszne przezycie dla mnie,a musze powiedziec ,ze zawsze uprawialam duzo sportu ,nawet do 6-7 godzin w tygodniu w klubie sportowym a jak te cwiczenia mialam zaczynac to jzu depresji dostawalam:O powodzenia!

dzięki! czyli przy intestywnych cwiczeniach jesli uda mi sie stracic troche cm to jesli przestane nie powróca one?

czyli to nic mi nie da =(((( Buu.. Prosze pomózcie ja juz niewiem co mam robic jakie cwiczenia myslalam ze to coś da...;( ;(((((((

Gość Mister Weider
Dieta na niskim ujemnym bilansie. Szkoda Twojego katowania sie na A6 Weidera. Pisalem, ze mozesz sobie wykonywac cwiczenie 3,4,6 po 10 minut dziennie co 2 dzien, na pewno lepiej tak niz wcale.

dziewczyna123-------> przeciez juz sie za to wzielas;) jak bylam na 21 dniu to mowilam ze nie mam juz sily, na jednym forum instruktor powiedzial ,ze jeszcze da sie polepszyc efekt,bo ja w to watpilam, w sumie mial racje. nie wiem jak teraz wygladasz,ja zawsze mialam jakies tam miesnie,bo od zawsze cwiczylam,nie wiem tez czy dobrze wszystko robilam,czasami na serio padalam na pysk po tym,straszna meczarnia jak dla mnie,mozliwe ,ze ktos ma lepsze efekty ale jedno trzeba powiedziec,ze chocbys nie wiem ile brzuszkow robila,to taki efekt ci sie nie zrobi,bo to ksztaltuje inne partie miesni i fajnie to wyglada ja efekt widze,ale czy ktos inny zauwazy nie wiem...? cm chyba nie stracilam,to zalezy niby jaka masz figure, ja moze stracilam ze 3 cm maximum i mam teraz chyba kolo 64cm w tallii co moge ci polecic?rob poki nie padniesz ;)

dziewczyna123--> no wlasnie co ty wlasciwie chcesz?? jestes grubsza i chcesz schudnac?? czytalam na innym forum ,ze na 6weidera ktos stracil 6 cm jak byl grubszy ale chyba 6 weidera nie ma na celu tego,ze powinno sie schudnac mi zreszta tez nie o to chodzilo

Gość natinat
a ja powiem ta: jestem na 22 dniu cwiczylam w miare sumiennie efekty marne jesli chodzi o spalanie tluszczu bardziej brzuch sie splaszczyl nie wiem jak to ujac nie jest taki ,,wywalony'' cwicze dalej ale raczej to chyba cwiczenie na ksztaltowanie miesni a nie na zrzuceinie oponki czy cos w tym stylu...

Gość gość
Zakończyłem dzisiaj 8 dzień ćwiczeń i się zdziwiłem, gdy spojrzałem w lustro, bo zobaczyłem zarys kaloryfera całkiem wyraźny ;) z tym, że ja ćwiczę bardzo sumiennie, choćby brzuch mnie palił żywym ogniem to i tak nie przerwę nawet na sekundę.

Gość gość
Ja jeździłem na rowerze zrobiłem 3000 kilometrów od końca maja do końca września schudłem 15 kg a fałdka pod pępkiem pozostała,teraz robię 6 Weidera jestem na etapie 3 tygodnia i efektów nie widać

Gość gość
natinat na zrzucenie oponki się ćwiczy boczki ,ćwiczenia obrotowe ,efekt gwarantowany .Ćwicze rok i jest ok wczesniej miałem lustrzyce