valeriana 0 Napisano Lipiec 15, 2007 witam nabijaczki i nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2007 :D za tych co nie grilluja tylko pija winko siedzac wygodnie na sofce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 15, 2007 eternity >>> jak zgadlas?! wlasnie siedze na sofce, rozmawiam z mama i popijam czerwone winko :D masz jakis ulubiony gatunek godny polecenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2007 hahahaha Valeriana to proste biorac pod uwage nasza pogode :D:D:D wlasnie sacze mateusa tempralino ciekawy smaczek a tak poza tym jestem fanka martini (zwlaszcza rosato) nie pogardze tez dobrym porto (fine ruby) i amaretto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 15, 2007 ja tez lubie matini-biale i armareto uuuf objadlam sie na grillu teraz bede musiala duzo na tym rowerku jezdzic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2007 hahahaha Hugolina ale rozumiem - czasem poprostu nie mozna sobie odmowic ;) bleda trzasnelam mateus TEMPRANILLO zaraz bedzie koniec butelki :D ale zeby nie bylo -maz sie podlaczyl :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 15, 2007 martini... :) pilam w zeszly weekend z przyjaciolmi ostatnio przestawilam sie na wina wytrawne, glownie pije rioje i shiraz cabernet. ostatnio postanowilam przetestowac wiecej gatunkow, tzn. wchodze do sklepu i wybieram to ktorego jeszcze nie pilam. dzisiaj trafilo na beaujolais, ale nie bylo zachwycajace. kiedys smakowalo mi bordoux blanc - srednio slodkie, ale przestali je sprowadzac do Morrisona jednym z najlepszych jakie pilam bylo First Cape z limited edition, niesetety nie pamietam jaki to byl rodzaj. z cala pewnoscia mialo niebieska lub fioletowa naklejke i bylo dostepne tylko w Tesco. kolega kupil mi kiedys i musze przyznac ze bylo bardzo dobre a zapach mialo nieziemski owocowy ale nie slodki... poezja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 16, 2007 dzien dobry w poniedzialek :) (przynajmniej wg czasu topikowego) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 16, 2007 sloneczne dzien dobry :) bardzo wytrawnych win nie lubie, ale polwytrawne owszem ten mateus wlasnie taki lekko polwytrawny polslodki nie jest taki cierpki jak typowe wina wytrawne a co do probowania roznych smakow i gatunkow jestem za tez sie staram probowac przerozne ale nie pijam wina sama wiec decyzja nie zalezy tylko ode mnie rozne likiery rowniez mi smakuja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 16, 2007 u was tez slonecznie i korzystacie z pogody? u mnie zdazylo juz popadac ale tylko troszeczke na szczescie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 17, 2007 bry trza troche podniesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 17, 2007 sloneczko swieci lenia mam czkawke tez :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 17, 2007 to drinka wa&lnij na ta czkawke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 17, 2007 :D Hugolina juz przeszla na szczescie :) a drinka chetnie bym se walnela ale czeka mnie wizyta w szkole jeszcze wiec zadowalam sie kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Eternity to u ciebie jeszcze niema wakacji?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Hej nabijaczki, i się nacieszyłam chłopem, znów poszedł do pracy :-(, widzę ze tu u Was aloholowo :-) ja ostatnio polubiłam Pimms http://www.thedrinkshop.com/products/nlpdetail.php?prodid=545 w wersji http://www.viewlondon.co.uk/pubsandbars/pimms-no-1-cup-feature-996.html i duuuużo owoców albo gin http://www.sainsburys.co.uk/drinkguide/spirits/behindthelabel/gj_greenalls/sainsburys_vodka_full_list.htm#704C1357-EAB8-40B1-95FD-E75B153D446A ze sprite (mój pije z tonikiem), jeszcze dzis nabyliśmy Bacardi http://www.deliwer.pl/product/id/24801,rum-bacardi-superior-37-5-0-7-l - zobaczymy co z tego będzie ;-) Jesli macie coś godnego polecenia wklejcie linka co by tylko wpaść do sklepu i nabyć a po półkach nie błądzic :-D Wracam do przygotowań przed najazdem rodzinki:-) miłego alkoholowania się :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 17, 2007 I znów zabrałam Wam nowa stronkę :-( nie bić proszę, takie moje kulawe szczęście :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 17, 2007 http://www.tesco.com/winestore/controller.aspx?Bc=60192+5517&Bc2=60192%7cRed*5517%7cSouth+Africa&R=2782048 prosze bardzo, to o tym pisalam. teraz zmykam robic nalesniki. chce ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 17, 2007 jeszcze raz http://www.tesco.com/winestore/controller.aspx?Bc=60192+5517&Bc2=60192%7cRed*5517%7cSouth+Africa&R=2782048 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 17, 2007 kurcze no nie wiem co sie dzieje. wkleilam jako calosc a tutaj prosze :P skopiujcie calosc i wklejcie w okienko do wyszukiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 17, 2007 probujemy http://www.tesco.com/winestore/controller.aspx?Bc=60192+5517&Bc2=60192%7cRed*5517%7cSouth+Africa&R=2782048 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 17, 2007 dobra poddalam sie :P http://www.tesco.com/winestore/controller.aspx?more=y&Nr=70002&N=60192+5517&Ne=4&catTitle=South+Africa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 17, 2007 trzecia butelka od dolu - First Cape Limited Release Merlot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Annnnna nikt bic nie bedzie :D masz nawet ziolko za nabicie nowej stronki wakacji u mnie niestety jeszcze niet dopiero w piatek popoludniu sie zaczna ale w ciagu roku szkolnego dosc duzo wolnego maja wiec dlatego wakacje dopiero w lipcu (od 19 do 30 pazdziernika na przyklad beda miec pierwsze wolne) ja tradycyjnie delektuje sie martini :D:D:D:D na poprawe humoru bo trzeba kase znow wydac na komputer przypomnialo mi sie jak swego czasu kupowalam wino kierujac sie wygladem butelki :D nie wazne bylo co w srodku bo nawet jak mnie nie smakowalo to sie zawsze jakis amator znalazl ;) a powod prosty - zbieralam sobie ciekawe butelki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 17, 2007 ja polecam pisang:D zielony alkohol pije sie z sokiem pomaranczowym:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 17, 2007 z kolorowych smakowalo mi kiedys blue curacao tylko nie pamietam z czym pilam bo pilam tylko raz u kogos musze poszukac w sieci z czym to ugryzc i na dzis mowie dobranoc pchly na noc a karaluchy na rano :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 18, 2007 No i w czasie topikowym mamy środę :-), widzę że alkoholizujemy sie dalej :D:D:D to zdrówko ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 18, 2007 dziendoberek :D hehehehe ano sie alkoholizujemy :D a ja wlasnie zajrzalam do reklamy z aldi i jutro maja byc jakies winka hiszpanskie musze powiedziec ze kazde hiszpanskie jakie pilam zawsze mi smakowalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 18, 2007 ja wczoraj nie tylko pisalam ale i pilam pisanga hahah czas sie zrelaksowac pogoda sie popsula:Oznow pada-chyba ta belgia anglie pobija:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 18, 2007 jeszcze post za tych co nerwa majabo wszyscy daja rady co powinnam zrobic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach