***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 2, 2007 :D No to ladnie:D,hehehe Lepiej,zeby dzisiaj mial jakies nadgodziny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 2, 2007 hahahahha dzis nadgodzin nie bedzie bo juz przez ostatnie dwa tygodnie zaiwanial po 12 godzin bo wszyscy na urlopach a nawet jak beda to kara go nie ominie :P:D nie tylko za wykrakanie deszczu :P zostawil rano po sobie bajzel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 2, 2007 Eternity to bedziesz dzis cwiczyc meza;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 2, 2007 taaaaaa bedzie dzis musztra :D raz na jakis czas trzeba odpuscilam ostatnio \"profilaktyke\" i sa efekty ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 2, 2007 kurcze do wykrakania zlej pogody sie nie przyznaje odwoluje sie do tego ze przeciez sie poprawila a co do reszty za kare bedzie zmywal naczynia po obiedzie :P ale to za malo - musze cos jeszcze dorzucic do kary :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 2, 2007 heheh napewno cosik wymyslisz;) cos dla ucha:Dhttp://www.youtube.com/watch?v=dAdVwbn4qPk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 2, 2007 Ale u nas ciśnienie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 2, 2007 Skoro znowu muzycznie się zrobiło to coś odemnie http://pl.youtube.com/watch?v=tRyJPLUUQCw - taki mój klimacik :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 2, 2007 nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 2, 2007 :D maz wystraszony perspektywa zmywania garow recznie naprawil zmywarke :D:D:D:D a kare jeszcze jakas wymysle ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 3, 2007 Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 3, 2007 dzien dobry :) i tutaj tyz druga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 3, 2007 ja trzecia:D widzisz Eternity i zmywarke masz naprawiona;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 3, 2007 ooo i jeszcze stronke mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 3, 2007 Pamietacie ta glosna sprawe o zaginionej dziewczynce-co szuka ja caly swiat? wczoraj w wiadomosciach pokazywali ze widzieli ja ww jednym z miast w Belgii z jakims facetem i kobieta!!!! Kelnerka mowila ze rozmawiala z mala i pytala sie w jakim jezyku mowi a mala ze po angielsku teraz w gazetach jest zdjecie tego faceta-u Was tez cos mowili o tym?? aha miasto to Tongeren Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 3, 2007 Hugolina masz za stronke :) jakbym wiedziala ze tak blisko to bym dostukala :D wczoraj nie ogladalam tv umierajac na katar zaszylam sie w ebook\'u musze dzis \"przypilnowac\" godziny wiadomosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 3, 2007 Eternity to zdrowka zycze !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 3, 2007 eternity1302 zdrówka życzę u mnie już lepiej, mogę głową poruszać, tylko katar dalej leci, tyle że z krwią co u mnie oznacza ze koniec choroby :-D ech :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 3, 2007 :D:D Miałam dziś niezapowiedzianego gościa ;) pustółkę na balkonie!! Postanowiła sobie skonsumować śniadanko na moim balkonie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 3, 2007 YOU !:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 3, 2007 dzieki dziewczyny :) Izunia Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 3, 2007 teraz mi sie katar przyplatal:Oi to w taka pogode-slonko za oknem!!! chyba po tej ostatniej kapieli w morzu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 3, 2007 ech nie zdazylam przedtem dopisac Annnnna tobie tez zdrowka :) no i widze ze Hugolinie rowniez trzeba zyczyc zdrowka kurujcie sie Laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 3, 2007 a o tej dziewczynce ani slowem :( nie ogladalam wprawdzie glownych wiadomosci bo znow przegapilam ale wlaczylam bbc news24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 3, 2007 Eternity ja twarda sztuka jestem:Dwiec choroby sie nie boje hihi Tutaj cala Belgia nadaje o tej dziewczynce-hm juz kilka razy podobno ktos ja widzial-moze tym razem naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Sierpień 3, 2007 witajcie kobitki :) wpadlam sie przywitac bo przez ostatnie dni w ogole praktycznie nie wchodze na neta - mielismy troche zalatwien na szczescie wszystko okey, no i maz ma upragnione 2 tygodnie urlopu wiec choc w domu - cieszymy sie soba :) moje zycie towarzyskie ruszylo do przodu, poznalam fajna kobitke, nie ma to jak poplotkowac na zywo, az zycie nabiera znowu kolorow... i swietnie sie czuje :D piekna pogoda za oknem zyc nie umierac pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 3, 2007 Martiku mnie tez pogoda suuuupeer:D:D:D troche buzie spieklam dzis na slonku hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 3, 2007 Martik super ze u ciebie oki :) u nas w wiad.tylko napomkneli ze ja widziano az dziwne ze tylko tyle :o ale bede ogladac jeszcze wydanie na bbc o 22giej- moze tam bedzie cos wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 3, 2007 za 35 minut mam wiadomosci zobaczymy co powiedza kurde! ale ze mnie palka! czekam na wiadomosci zamiast wejsc na strone bbc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 4, 2007 i co mowlili co? ja dzis pierwsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach