eternity1302 0 Napisano Sierpień 4, 2007 pierwsza!!! :D witam ano mowili to samo co i przeczytalam na stronie i ze teraz czekaja na wyniki badan DNA z tej butelki z ktorej pila dziewczynka ale mysle ze ich tez jakos szukaja bo zanim beda wyniki to ci zdaza spitolic :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 4, 2007 kurde z jednej strony jestem jakas nabuzowana energia ale z drugiej mam lenia :P najlepiej bedzie jak bede pokrzykiwac rozkazy z sofy ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 4, 2007 u mnie upal:Dprzesiedzialam pol dnia w basenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 4, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Hugolina :) u mnie sie tez cieplo (nawet momentami goraco) zrobilo choc chmury z rana i przed poludniem wskazywaly ze bedzie padac basenu u mnie niet :( nawet dmuchanego nie kupowalismy tak jakos wyszlo ale w sumie jak dla mnie za bardzo pizga na siedzenie w wodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 4, 2007 U mnie tez upal:D Nawet sie opalilam:)zbladlam juz troche z braku slonca,ale szybko nadrobilam:P Teraz jest super na dworze:) da sie czym oddychac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 4, 2007 i nabijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 4, 2007 dalej slonce smazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 4, 2007 cos mnie przypieklo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 4, 2007 no stronka by sie przydala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 4, 2007 hm:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 4, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 4, 2007 :D:D:D:D masz Hugolina za wytrwalosc :D i stronke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 4, 2007 dzieki:Dcos sie tu ludziska malo staraja:Pi malo stukaja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 4, 2007 ja robilam porzadek na polce ale juz nabijam jednego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 4, 2007 i nawet jeszcze jednego zeby nie bylo :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 4, 2007 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 5, 2007 hehehe i jeszcze jednego nabije :D nuuuuuuda w tv :o z prywatnych zbiorow tez jakos nie ma co ogladac zaraz wyciagne jakas staroc albo bede czytac :P spac sie nie chce jeszcze zajrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 5, 2007 obiecalam ze zajrze? to zagladam i nabijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 5, 2007 mowiac dobranoc nabijam jeszcze jednego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 5, 2007 podtrzymuje ze jestem pierwsza ! :D dzien dobry :) bardzo ladny dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 5, 2007 Druga!! U nas upal,do 32 st :) Ide na tarasik slonko tankowac:D Milego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 5, 2007 Eternity hehe ladnie nabijasz:Dto ja podbijam:D ja zaraz na ogrod opalac sie ide:Dmilej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 5, 2007 Uffff,jak goraco:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 5, 2007 i tylko pomacham i znikam bede pozniej zeby ponabijac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 5, 2007 KUNIEC opalania na dzisiaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 5, 2007 nabijam:)ufff upal ze niema czym oddychac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 5, 2007 jeszcze jeden by sie pozegnac lece na imprezke z jedzonkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 5, 2007 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach