hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 czaisz sie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 o hihi a jednak sie udalo hehehehe ide kawke pic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 masz kwiatka znowu :D zapobieglam kataklizmowi w kuchni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Sierpień 16, 2007 to zescie dziewczęta podgonily widze topik :D dwie stronki no no :)) dluzszy spacerek zaliczony kawka z kolezanka wszystko co mile, eh zycie piekniejsze jak czlowiek ma sie do kogo odezwac a nie tylko dom sprzatanie dom gotowanie blebleble.... :D na szczescie to juz za mna :) buzki wszystkim ... zycie nie jest zle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 eternity to dobrze ze uratowalas kuchnie:D no ja tez bylam na kawce z kumpela no i pogadalysmy troszku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 tak co by tu ruch jakis byl to podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 wszystkich wcielo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 to ja nabije heheh:Dbo jak nocne marki tu pisza ;)to ja grzecznie spie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 to jeszcze jeden i ide pod prysznic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 pierwsza !!!! i liczy sie !!!! :D:D:D:D:D dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Sierpień 17, 2007 dzien dobry wszystkim :) weekend jak cudnie :D .....................!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 to ja trzecia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 witam weekend weekend :D jutro idziem na birthday party :D sie rozerwiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 a se nabije jeszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 Eternity to sie rozerwiesz hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 nabijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 nabijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 obym sie tylko nie rozerwala na bardzo drobne ;):D mam nadzieje ze sie kolezance spodoba prezent kupilam jej srebrny lancuszek nie mialam pomysla znamy sie raptem rok i to tak z doskoku(dopiero ostatnio kontakt jest bardziej czesty) zreszta ona sie specjalnie na moje urodziny nie wysilila :P ba! pozbyla sie niechcianego prezentu :P zapomniala widocznie ze widzialam ze dostala to w zeszlym roku od kolezanki z ktora pozniej sie powaznie poklocily i zerwaly kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 nabijom :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 Eternity heheh i Ty jej lancuszek kupilas???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 pewnie schowa w pudelko;) i jak sie poklocicie to innej sprezentuje:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 literowka sie wkradla:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 hahaah Hugolina nie mialam przechodniego prezentu na zbyciu :D:D:D:D a srebro na szczescie drogie nie jest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 trzeba bylo porzadki w szafkach zrobic to by sie prezent jakis znalazl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 ale !!!...... za to nowego papieru do pakowania nie kupowalam :D:D:D:D:D mam torebeczke po jakims prezenciku co akurat pasowac bedzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 a co dostalas-ten prezent co juz byl prezentem:Phehehe tzw z odzysku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 hihi przynajmniej to hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 no wlasnie problem w tym ze w ciagu roku sie jeszcze nie nazbieralo niepotrzebnych rzeczy nadajacych sie na \'awaryjny\' prezent :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 uwazaj bys tam nie Ty lecz ja na kawalki nie rozerwala;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach