hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 u mnie narazie slonko:)oby tak zostalo bo o 12 cora ma bieganie:)coby deszcz nie padal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 ale jak na takiego malucha to duzo musi biegac-700metrow:P niewiem czy ja bym tyle dala rady:Ostarosc nie radosc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 znow mi wpisa wscielo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 grzejniki to u mnie cala noc grzaly:)przynajmniej cieplutko bylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 ok ide do kuchni naczynia zmywac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 hahahaha...no coś dalej nie wiem czy tą z selerem,czy tą z ryżem i kukurydzą......wszystkie z ananasem odpadają,bo na słodko i raczej mi smakowo nie pasi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 łap za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 na razie to ja się muszę na zakupy zebrać,bo goście nic nie dostaną ;) na jutro sprzatanie sobie zostawiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 albo zrobię przyjęcie przy swiecach i nawet sprzątać nie będzie trzeba ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 heheh Izunia zrob przy swiecach bedzie romantycznie:Di mniej sie narobisz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 juz kuchnia posprzatana:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 ja musze wyprobowac ta z ryzem i kukurydza:)moze dlatego ze za selerem nie przepadam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 musze cos wymyslicz zaraz do jedzenia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 ja dopijam kawke i dzwonie i dzwonie :):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Martik dzwon:)ja ide papu robic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zysia* 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 :) ja tez swoja salatka sie podziele : . puszka tunczyka (naturalny)nie odsaczac . puszka groszku konserwowego . puszka kukurydzy . cebula pokrojona . wymieszac z majonezem :) jak dla mnie bardzo dobra latwa i raz dwa i gotowa :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Zysia ja tez taka robie:)tylko ze groszku nie daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 uffff....ja juz po zakupach spożywczych ale tam gdzie byłam to kuraka wędzonego nie było....jutro będę dumac nad tą sałatką a może upoluję jakąś dobrą gotową ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Izunia dobra jestes:D chciala salatke z kurczakiem i nie kupila hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Eternity co dzis listy nie podpisalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 hahahah mowisz i masz ! :D wlasnie wlazlam na kafe :) bry wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 hehehe wywolalam wilka z lasu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 sobie trzasne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 http://www.onearth.com/whouwhere.html sprawdzcie kim bylyscie w poprzednim wcieleniu:)napiszcie co wyszlo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 w morde:Okilka razy mi korki wywalilo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 to sprawka zelazka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 zelazko zmien Hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 sprawdzam poprzednie wcielenie ale cos sie dluuuuuuugo laduje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Eternity juz wywalilamto juz drugie w ciagu paru tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach