***Lenka*** 0 Napisano Październik 10, 2007 Na dworze cieplej,jak w chacie:P Ja pitole!! Nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 Lena Mały chory..... to przykre :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 10, 2007 Pewnie juz sie czaita:P:P:P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 10, 2007 IzuniaImbryku:) :P No maly chory:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 10, 2007 No:(,jak juz uslyszalam ten jego kaszel w nocy :O,to mi wystarczylo,wiedzialam co jest grane:O Mam na szczescie te czopki dwa,w razie pogorszenia podam mu je dzisiaj na noc!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 10, 2007 Ok,wybywam,bo maly juz moj niecierpliwy jest! Milego dnia zycze i do szybkiego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 Małemu zdrowia a tobie cierpliwości życzę!!!! Do szybkiego!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 Dzięki za ziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 10, 2007 witam porannie no toz ja pierwsza dzisiaj bylam? nawet sie nie zorientowalam :) Izunia, to no bedziemy dwa grubaski a teraz i tak jest moda na kobiety bardziej zaokraglone :) eternity, chyba jednak to twoje dmuchanie pomoglo bo jak wyszlam to po deszczu tylko kaluze zostaly :) dzieki!!!! parasolka fuksja w torbie na wszelki wypadek jeszcze jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 10, 2007 wiecie co, napisalam to dwie godziny temy ale jakos mi sie nie wyslalo :o teraz was doczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 10, 2007 Lena, oj biedny malutki, i dla niego moja tez ma straszny kaszel ale nic innego jak syrop nie daje, moze zle? Izunia, lap za stronke - teraz zapasy robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 10, 2007 a macie moze jakis sposob na kaszel mojej cory? Meczy sie jak nie wiem a syrop jakos nie pomaga... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 Dea Dzięki za ziele,muszę robić zapasy,bo wstyd by był gdyby dealerka towaru nie miała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 są takie tabletki - isla mint,one nawilżają gardło.....może to złagodzi ten kaszel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 Dea my nie będziemy grube a......modne!!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 no to masz dealerko :D Lena dla malego Dea i dla corci twojej tez przypomnij ile mala ma lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 a ja sie odchudzam ale mam nadzieje ze kraglosci nie strace :P tam gdzie potrzeba musza zostac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 10, 2007 dzieki za buziaczki dla malej, przekaze wieczorem. Mala ma rok i 4 miesiace, 1 tydzien i 5 dni (godzin nie licze :p) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 10, 2007 no ja to tylko brzych okragly chce zgubic a reszta niech juz tak zostanie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 ach to za mala jest na ten syropek ktory ja kupuje-mozna dopiero od 5-6 roku zycia moim pomaga sie zaczynaja z lekka smarczyc i trzeba zwalczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 brzuch u mnie obowiazkowo rowniez :D przy okazji moze co i z uda zleci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 to na te tabletki do ssania tez za mała :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 Dziewczyny nabijać posty!! Łapać stronki!!! Póki ziele mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 Eternity ja to bym chciała,aby najwięcej mi z uda zeszło,potem z brzycha i boczków,a cyca to w ogóle niech nie tyka (bo mi zaniknie!!!!!!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 sama mam nabijać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 to ponabijam......się ;) sama z siebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 to teraz....przybiję.....piatkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 chyba kiepska jestem w monologach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 podnoszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 to teraz może.....hmmmmm.....podbiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach