martik 0 Napisano Listopad 10, 2007 angielskie nabijaczki - gdzie kupujecie buty ? potrzebuje buty na zime kozaki lub cos podobnego i nie mam pojecia gdzie kupic.. kupujecie online czy moze macie jakies ulubione polecane sklepy ? mieszkam w malym miasteczku i szalu tu nie ma, pomozcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 10, 2007 dobra zmykam do lazienki :) tymczasem papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 10, 2007 Martik ja roznie kupuje buty polecam clarks ,barrats, brantano :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 10, 2007 milej pracy BTW :) zebys sie nie napracowala za duzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 10, 2007 a kozaczki nawet calkiem fajne znajoma kupila sobie w shoe zone musisz isc i zobaczyc co maja i co Ci sie spodoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 10, 2007 moje miasto tez nie za duze ale jakies centrum handlowe moze tam gdzies masz niedaleko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 10, 2007 ooooooo jakbys trafila na TKMaxx to tez mozna cos fajnego wybrac :) w next tez maja przeciez buty (osobiscie tam jeszcze nie kupowalam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 10, 2007 jakmiprzyjdzie cos jeszcze do glowy to napisze a teraz zmykam bo przypale miesko na fajitas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 fajitas bylo smaczne :) nie przypalilam BTW :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 udaje sie do sypialni :) dobranoc spokojnej nocy i kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 no i ofcourse pierwsza! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 hehehehe juz widzialam :D fajne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 a u mnie bez sniegu :P z czego sie ciesze bo ja jednak nie lubie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 lap eee nie bylo czego odsypiac toc u mnie bylo dopiero po 23ciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 ale z checia wsiorbie sobie teraz druga kawke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 ha no bos se polbuty akurat na zime kupila :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 ide po ta kawe :) kurde na pokaz ogni akurat padalo a teraz slonce wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 hehehhe pranie tez wstawilam po drodze i naszykowalam sobie na obiad i kawe dopiero teraz siorbie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 sie pochwalic nie zapomnij co zes upolowala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 gratki za zaliczenie jakze pieknego postu :D musze zajrzec tez ebay\'a bo moj husbend to tylko jakies komponenty do kompa kupuje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 11, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 11, 2007 u mnie tez sniegu niema-ale wiatr okropnyi w pzyszlym tyg bedzie jeszcze gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 11, 2007 i bedzie deszcz padal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 11, 2007 ja juz chce wiosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 11, 2007 nabije sobie a co :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 u mnie juz deszcz padal przed chwila przestalo i znow slonce sie pokazuje porabana pogoda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 hehehhe znalazlam se na ebay\'u kilka plaszczykow :) jedna aukcja konczy sie dzis wieczorem na czerwony plaszczyk reszta jest czarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 czajniku :P nie ukrywam ze najbardziej bede happy z tego czerwonego :) zobaczymy jak beda licytowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 eeeeeeeee tam linka :P jak wygram to fotke se w nim zrobie i posle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 a czerwony kolor lubie :) chyba tylko czerwonych spodni bym nie zalozyla (nie wiem czemu ale jakos sie nie widze w takich ) a tak to od butow po czapke przez torebke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach