Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

euforia to stara nabijaczka ;) a ja nie czajnik bo dawno mi jarac nie dajecie :(

Eternity lap 🌻🌻 zaraz oglosze bankructwo :D:D:D musze jakas wlasna produkcje uruchomic :P:D Iza leje, durnostojka :D:D:D

no a jak nazwać takie coś co do niczego nie służy....tylko stoi i kurz się na tym zbiera....bo ozdoba z tego też raczej wątpliwa:P

Iza dobra nazwa!! tez mam pare takich brzydactw co schowalam do pudla z pierdolami :D

hahahahhahahha no mi sie ta durnostojka jeszcze zczyms skojarzyla przed chwila i normalnie leje szeptem :D:D:D:D:D:D:D:D

no dobra , dobrze myslalas :D kiedys znajoma cos tam opowiada ze jak goscili jej rodzicow to jej mama akurat musiala wejsc po cos tam do ich sypialni ta znajoma juz nie spala i nie bylo jej w sypilani a jej mama jakos tak sie rozpedzila nie myslac o tym ze tam jest jej ziec ale wlasnie znajoma dopowiada w tym momencie ze dobrze ze chociaz byl przykryty i lezal na brzuchu (spi nago) bo by sie jej mama mogla natknac akurat na poranna stojke :D bylaby niespodzianka :D