Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 hihihihihi....po prostu - pieniądze w kopercie ;):P :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 dzieki za ziolo-jak sie opale to ziola czuc nie bede:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 się częstujem drinem \\_/ i bukiet wręczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 hehe ale napisalam:Pmialo byc jak sie ople ziolem to zimna czuc nie bede:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Iza taaaaaaaaaa :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 znow pozjadalam literki:Oech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 to zeby duzo bylo w kopercie to musialabym po cencie dac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 20, 2007 euforia to stara nabijaczka ;) a ja nie czajnik bo dawno mi jarac nie dajecie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 ide sie cieplo ubrac i wyruszam na ten ziab:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 najlepszy pomysl to wlasnie poszperac po polkach - zawsze wpadnie cos w oko co sie nada na prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Dea to masz-jaraji jeszcze drina dam\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 to bede szperala hahaha:D ciekawe co znajde hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 ok ja zmykam na miasto a potem do szkoly:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 zawsze jeszcze może być \"durnostojka\" czyli jakaś figurka Mikołaja albo aniołka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 powodzenia w szperaniu :) i w szkole :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 hahahahah durnostojka !!!!!! :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 no prosze i ja sobie pojaram :) jak cos dacie :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 hahahahaha....Eternity czajnik!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 :P zaden czajnik !!!!! nawet nie wiedzialam !!! smialam sie z durnostojek !!! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 fajnie,że udało mi się ciebie rozbawić!!:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Eternity lap zaraz oglosze bankructwo :D:D:D musze jakas wlasna produkcje uruchomic :P:D Iza leje, durnostojka :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 no a jak nazwać takie coś co do niczego nie służy....tylko stoi i kurz się na tym zbiera....bo ozdoba z tego też raczej wątpliwa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Iza dobra nazwa!! tez mam pare takich brzydactw co schowalam do pudla z pierdolami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 hahahahhahahha no mi sie ta durnostojka jeszcze zczyms skojarzyla przed chwila i normalnie leje szeptem :D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Euforka ale te schowane to juz nie durnostojki bo nie stoja trzeba na nie nazwe wymyslec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Eternity ty zbereźnica jesteś!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 heheheh Izunia a skad wiesz z czym mi sie skojarzylo??? he????! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 no dobra , dobrze myslalas :D kiedys znajoma cos tam opowiada ze jak goscili jej rodzicow to jej mama akurat musiala wejsc po cos tam do ich sypialni ta znajoma juz nie spala i nie bylo jej w sypilani a jej mama jakos tak sie rozpedzila nie myslac o tym ze tam jest jej ziec ale wlasnie znajoma dopowiada w tym momencie ze dobrze ze chociaz byl przykryty i lezal na brzuchu (spi nago) bo by sie jej mama mogla natknac akurat na poranna stojke :D bylaby niespodzianka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 hahahahaha.....niezłe!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 20, 2007 :D:D:D:D:D:D leje na glos az musze do toalety leciec!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach