eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 The best zdrowiej szybko do konca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 Eternity wybierzesz sie tam w jakis weekend jak mala wyzdrowieje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 w tv ogladam tylko wybrane programy/filmy nie wlaczam z nudow i nie patrze na pierwsze z brzegu pierdoly a jak juz bym miala z nudow czegos szukac to raczej na discovery niz jakis durny sitcom itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 musze sie wziasc za podloge:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 no w weekendy mozna tez sie wybrac szkoda ze ten tydzien w domu tym bardziej ze pogoda nawet znosna i ladna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 Eternity to tak jak ja:) mamswoje ulubione :Dno chyba ze czasemwieczorem jakis fajny film puszcza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 pogoda bedzie coraz ladniejsza:)wiec sie nie martw:) Ja kocham zwierzatka i zarazilam core hihi czesto ogladamy razem programy o zwierzakach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 ja ide cos z obiadem juz pokombinowac nie wiem o ktorej T bedzie w domu bo wczoraj zostal na nadgodziny a dzis nie wie sam jak wyjdzie wiec wole zrobic na te 14sta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 to idz gotuj a ja sie za ta podloge wezme:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 moje sie nie daja za szybko zarazac czymkolwiek a jeszcze sa we dwie to maja swoje wspolne zainteresowania i mama jest im rzadko potrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 nie pali sie :P nie zapominaj ze u mnie godzine wczesniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 aha hihi zapomnialam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 Mi sie tym bardziej do tej podlogi nie pali:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 podloga umyta:D a teraz siedze z laptopem na ogrodzie na slonku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 a ja jeszcze troche po necie szalalam (musialam cos sprawdzic) slonko u mnie nadal swieci ale i smierdzi mi farba :o jakas firma maluje drzwi na calej naszej ulicy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 tylko sie za bardzo nie nawachaj;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 ja calkiem zapomnialam ze dzis szkole mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 kawusie pije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Luty 12, 2008 hejka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 hej Martik kope lat:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 Fujara ze mnie zapomnialam dziecka ze szkoly odebrac:Pmowilam zeby czekala bo ja odbiore-byla na rowerze -jakos jeszcze wtedy jej sama nie puszczam I czekam na nia w domu i nagle-looo matko przeciez mialam ja odebrac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Luty 12, 2008 kupe dokladnie hihi zabiegana jestem prawie mnie w domu nie ma ale tesknilam za tym nie ma co narzekac ... znowu przeziebiona w pracy sie cheba zarazilam wszyscy polegli buzki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Luty 12, 2008 i jeszcze mi sie klawiatura poprzestawiala ale zabawnie jest hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Luty 12, 2008 hugolina ale zakrecona z ciebie babka ...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 Martik na zdrowko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 zmykam do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 Hugolina masz fujaro :D Martik milo Cie widziec zdrowka zycze duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 kurde z tym wachaniem juz za pozno :p juz sie ubakalam zapachem lakieru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 kurde landlady miala byc pol godziny temu zeby podpisac nowa umowe (ktora sie zaczela btw w zeszlym roku w listopadzie :D ) i jeszcze jej nie widac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 hihi Eternity pewnie po tym dobrze spisz;) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach