hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 The best Eternity za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 ja umie ugotowac tylko ryz w toerbkach hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 Eternity za stronkę A drugie zioło za to,że nie tylko mi kipi ryż ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 ja gotuję tylko ten w torebkach i mi zawsze wykipi na kuchenkę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 to ja tez ide kawke pic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 a ja grzeje wode na relaksujaca kapiel :) mmmmmmm.............:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 a ja niemam wanyy:( tylko prysznic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 wanny mialo byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 a ja mam wanne z prysznicem, ale kapiel to raczej rzadko bo zaraz maz wskakuje do wanny zachecony zapachem i pianka i tyle z sesji pieknosci. a jak juz wpadnie to gadamy az woda wystygnie i maseczka nie zrobiona, nogi nie popeelingowane, stopki nie wypumeksowane. lepiej sie kapac jak maz w pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 znowu nikogo nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 dzieks za ziolko :) ja tyz mam wanne w ktorej sie przysznicuje zazwyczaj oj juz nie pamietam kiedy sobie ostatnio sprawilam kapiel moze dzis sie skusze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 milego moczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 czy ktos wie jak grillowac kurczaka zeby nie byl suchy?? dodam ze w kuchence na opcji grillowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 ogladam wlasnie galerie sobowtorow i zobaczcie co znalazlam http://film.wp.pl/idGallery,2832,idPhoto,128280,galeria.html? nr 10 tez jest super Marylka wypisz wymaluj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 Jutro do mojego miasta przyjezdza krol i krolowa hihi Mala zostaje w szkole na przerwie obiadowej bo wtedy ida na spotkanie z krolewska para Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 The best ja zawsze zawijam kuraka w sreberko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 the best ja tam foty nie widze:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 ide zmywac naczynia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 chyba sie jakos stronka konczy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 aha ja dopiero sie dzis dowiedzialam jak oni sie nazywaja hahah czyli kroli krolowa Belgii:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 objadlam sie tostami:Pale postanowilam ze od jutra zaczne sie odzywiac zdrowo:Dmniej slodkiego wiecej warzyw:)ciekawe ile wytrwam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 lapej Hugolinka zaszczycik z ta para krolewska ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 ja nie bylam w kuchni odkad obiad nalozylam jakos mi sie nie spieszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 ale az sie boje co tam jest :o chlopaki na razie urzedowali i dzieci same sobie cos tam robily do jedzenia (czasem mam z tym wygodnie bo duzo zrobia sobie same a i one sa dumne ze nie potrzebuja mamy do wszystkiego) pewnie niezle pobojowisko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 nie mam zamiaru jednak dzis wiecej tam reka kiwnac :P a jutro pewnie pozno wstane i zaraz bede musiala szykowac sie do dentysty i zanim wroce (to blisko centrum ;) )to juz dawno husbend zdazy wrocic z pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 to sie nazywa lenistwo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2008 a ja wlasnie wciagnelam ogromne frytki z majonezem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 14, 2008 dzien dobry i tu :) to dla Was :) http://www.goraceserce.pl/401947/Walentynka-od-Elka.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 :) tu tez dla Was serduszka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach