Izunia 30 0 Napisano Luty 14, 2008 Witam się walentynkowo!!:D http://www.goraceserce.pl/425164/Walentynka-od-Izunia-30.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 14, 2008 Miłego i serduchowego dnia wszystkim życzę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 14, 2008 Izunia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 Izunia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 wlasnie mi sie warzywa gotuja -bede robila salatke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 do tego witteworst smazona na patelni i beda mieli obiad:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 ech ja musze dzisiaj do szkoly dybac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 Eternity jak cora? Napisz tez jak bylo u dentysty:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 Ale u mnie dzis zimno brrr wiosna sobie uciekla:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 Mam nadzieje ze pod koniec kwietnia bedzie bardzo cieplo-bo kupilam letnie ubranie dla siebie jak mala bedzie szla do komunii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 Jak bedzie zimno:Oto albo zamarzne albo na ostatnia chwile bede szukala czegos innego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 Malej juz tez kupilam sukienke:Djeszcze nam buty zostaly:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 po wczorajszym objedzeniu sie frytkami-od dzis diete mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 Pytanie tylko ile wytrwam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 sama tu siedze???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 jeszcze dostukam do nowej stronki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 chyba sie udalo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 trzaskam!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 smiley dzieki i podziele sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 zawsze jak trzasne ktos sie pojawia:D trzaskam!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 pojawiam sie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 jeszcze jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 zjadlam:Dale tylko dwa:Pi mam dosc hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 salatki juz nie rusze:Pbo tam tez sa jajka a jak na dzis to mam juz dosc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 pukam puk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 stukam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 jeszcze kukam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2008 zerkam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach