eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ja pamietam ze z Kurowska bo jej glos wszedzie poznam i jakos tak mimochodem ja ogladalam ale nie pytaj o jaka gazetke chodzi :D pamietalam sukienke i rybe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 i tak jesteś lepsza ode mnie!! ja tylko żółte kiecki zapamiętałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 mój za to jest \"wielbicielem\" reklamy Tiny....bo tam pani za ladą ma taki super wytrzeszcz oczu,a do tego jest taka ładna i ma taki subtelny makijaż :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 i tu tez postawie ;) |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| sama nie wiem czemu ta ryba mi utkwila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 masz tu do tej ryby i drinów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 dziekuje musze teraz w takim wypadku przylukac te reklame tiny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ciągle ta sama leci...z Marcysią ze Złotopolskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Eternity tu tez Ci sypne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 dzieki i tu ja rzadko ktora reklame pamietam bo na ich czas mozg sam mi sie wylacza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2008 \" Izunia 30 mój za to jest \"wielbicielem\" reklamy Tiny....bo tam pani za ladą ma taki super wytrzeszcz oczu,a do tego jest taka ładna i ma taki subtelny makijaż \" oj pod biurko ze śmiechu wpadłam :) nic dodac nic ująć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ***Lenka*** za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Annna co slychac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Kupiłam dzisiaj sukienke do cywilnego, powiedzcie co sadzicie o niej : http://www.wrzuta.pl/obraz/ibdK4VOwCx/kiecka#none do tego myślę cos takie buty http://www.wrzuta.pl/obraz/1jBcBQPQZs/buty choc już dostałam opiernicz że za ciezkie i powinny być sandałki i torebkę http://www.wrzuta.pl/obraz/3z7bJXTqgq/torebka_3#none Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Kompletuję ubranko do ślubu i ciężko mi idzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 sukienka jest przesliczna:)butki tez ale link z torebka mi sie nie otwiera kiedy ten Wielki dzien???,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 trzasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2008 http://www.wrzuta.pl/obraz/3z7bJXTqgq/torebka_3#none mi sie otwiera bez problemu. Obraczki: http://www.wrzuta.pl/obraz/27qgwjGXfj/ Kiedy? jak wszystko kupimy to pójdziemy załatwiac formalności, ta myślimy że w przyszłym tygodniu, wiec miesiąc po, pod koniec września:) Z torebka czy bez? ja bym wolałą bukiecik... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Anna przepiekna sukienka !!!!! buciki jak najbardziej pasuja!!!! torebka tez sliczna - pasuje do calosci doskonale !!!! obraczki moi znajomi maja takie same :) czyli zaczela sie goraczka przygotowan ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 o otwozryla sie torebka teraz sie obraczki nie otwieraja torebka fajna ale ja bym wolala bukiecik-jakos staromodna jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Lena za stronke Ania a czy torebka czy bukiecik hmmmmmmmm ja nie pomoge - torebka jest tak sliczna ze ja bym ja wybrala a to powinien byc Twoj wybor ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 oo otorzyly sie za drugim razem:)sliczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Dzięki kochane ja mam taki problem jesli chodzi o stroję ze uwielbiam klasykę, nie nawidzę przesady i zdobień, więc obawiałam się wybierania czegoś na taką urczystość, ale widzę że nie jest źle - kamień z serca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 wybor trafiony :) no i na pewno nie wybralas czegos w czym zle bys sie czula :) nie wiem jak od strony praktycznej ale moze rozwaz opcje torebka + bukiecik ? ja mialam tylko bukiecik ,wlasnie tradycyjnie ale jakbym miala dzis wychodzic za maz to i suknie zupelnie inna bym wybrala czas sie zmienil i gust troche tez ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Annna ja tez wole klasyke:)dlatego napisalamze staromodna jestem heheh skromne z mala ozdobka i bedziesz piekna panna mloda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Dzięki ze jesteście :D, "po" wrzucę zdjęcia na NK:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ja tez ziewam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ***Lenka*** za strokę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ***Lenka*** dobrej nocki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach