eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 Emmi koleżanka z \"kwiatowego\" :) oj daaaawno nie zaglądałam [wstydzi się] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 o eternity!!! no to jeszcze do Ciebie pomacham, bo dawno Cię nie widziałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 a kwiatki za zdobyte stronki to się przyjęły wśród nas na innym topiku ekhm , przepraszam - zioło za stronki ;) ale ciiiiiiii żeby nie było że dealujemy ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 No właśnie eternity, kope lat :D A ja w różnych miejscach bywam, nie tylko na kwiatkach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 no proszę jaki fuksik :D Emmi to ja pomacham jeszcze raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 co Lena , czajniku :P nie udało się ? hehehe dzięks :) masz za remis i Emmi też się należy bo w tej samej minucie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 ja też się szwędam tu i tam ;) ale Ciebie Emmi akurat z kwiatków znam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 no to i ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 eternity Ciebie też nie obowiązują kafeteriane minuty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 Eternity masz stronkowe\\ specjalnie dwa,abyś się mogła z Emmi podzielić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 bardzo to wszystko dziwne, dzięki za kwiatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 na kwiatoweym to kiedyś mój kwiatek gościł dzięki Eternity;) kupiłam znajomym,bi mi się spodobał,a etykiety nie miał decyzja była,że to jakiś storczyk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 A... nim mnie wywalicie za dociekliwość, pisze tutaj z Wami kasia...25? kurcze nie pamiętam nicka, wiem, że kasia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 czyli przydał sie topik o roślinach doniczkowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 dzięki za zioło :) no przydał się topik ,przydał :) a kasia taka tu nie bywa Emmi my tu nikogo nie wywalamy !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 a z tymi minutami to jest tak że jak napiszę posta wcześniej to odświeżam dopóki mi nie zniknie ten komunikat jak to wychodzi że czasem ta sama minuta to nie wiem pewnie taka \"umowna\" jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 acha . mnie też w sumie jak sięgnę pamięcią raz czy dwa wyszło w jednej minucie dwa różne posty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 No to jak nie jest to klub zamknięty, to będe do Was zaglądać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 a no nie zamknięty :) zapraszamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 eternity, a gdzie jeszcze można Cię znaleść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 1, 2008 dzięki za miłe przyjęcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 Emmi gdzie mnie jeszcze można znaleźć? między innymi (i chyba głównie)na jedynym (chyba ) topiku którego licznik przekroczył już 100tyś postów :) miał się podobno świat wtedy skończyć albo przynajmniej licznik miał się przekręcić hahahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a w jakim dziale Napisano Październik 1, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opycham się ciachami i nie chc Napisano Październik 1, 2008 e mi się rejestrować, więc będe trochę pomarańczowa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba że Wam przeszkadza pomar Napisano Październik 1, 2008 ańczowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na ogólnym Napisano Październik 1, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszukam dzięki Napisano Październik 1, 2008 smiley ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba że szuka go Napisano Październik 1, 2008 blondynka :P miałam problem ze znalezieniem, doszłam do trzeciej strony w głąb, jak stwierdziłam, jednak jakieś IQ posiadam, że tak duży topik nie może tak daleko spać i wróciłam na początek i dopiero znalazłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 Smiley zioło na drogę zbierasz ? :P masz i tu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 hehehehe my jesteśmy słynny topik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach