hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 hehe czajniki sie pochowaly:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 Emmi co dzis porabiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 jeszcze sobie nabije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2008 Hugo pada...pada...pada... bleeeee :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 Lena dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 ooo i Eternity sie odnalazla:)dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 u mnie tak w niedziele padalo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 7, 2008 Hugolina łap no nie myję okien,nie myję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 7, 2008 czytam sobie relację z wystawy światowej z Budapesztu ludzie o 4 rano wstawali,żeby na 7 rano być pod terenem wystawy ,a i tak już mioejsca nie było na samochody!! sędziowanie miało się zaczynać o 8.30.....a zaczynało się faktycznie po 11 można więc powiedzieć,że my w Polsce to mamy super organizację wystaw! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 Izunia dzieki:) no to nie zle jaja tam byly:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 trzaskam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 7, 2008 tyż nabiję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2008 heheh ale ja się nie zgubiłam ;) Izunia nooooo piknie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 7, 2008 ci co zdobyli złoto na tej wystawie to pisali,że jest to \"złoto dla zuchwałycg\" ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2008 pukam i lecę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 Smileydzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2008 i przyleciałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 Eternity redbulla pilas;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2008 eeeeeee kolejki nie było w sumie byłabym wcześniej ale weszłam obok do komputerowego i chwilę tam mi zeszło ;) no i miotłę mam ostatni model z turbo silnikiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 Lena a kiedy dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 Eternity to pozycz ta miotle jak bede musiala sprzatac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 Lena dostalam dzieki:) a nie dostalas odp ode mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 Lena dziwne ze nie dostalas odp na maila-a odp przy pierwszym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 7, 2008 Hugolina,mailowa ślepota ;) Lena łap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 hm dziwne-bo odp przy pierwszym mailu jaki dostalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 no ja nigdy problemow z mailem nie mialam i moje wiadomosci zawsze dochodzily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 firanki wyprane wyprasowane i wisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach