Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 cisza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 trochę śpiąco Emmi usłyszała wołania i przybyła na polowanie na stronki i cyferki :D to dla Ciebie i dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 melancholijnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 eternity :) fajnie Cię widzieć :D dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 zmiany na kafe jakie zastałam dzisiaj ciut wyprowadziły mnie z równowagi, musiałam oddtajać, a to miejsce jest do tego wręcz stworzone D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 :D miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 szkoda, że małpoludowi nie udzieliła się senność którą rozsiewałam na topiku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 no to może jeszcze z trzy wpisy dla równej topikowej cyferki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 ,,Faceci od dekorowania,, :P brzmi groźnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 wręcz apsurdalnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 co tutaj tak pusto? Posnełyście? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 oooooo i Ania była ! :) buciki śliczne (nie za zimno ? brrrr chociaż do auta i z powrotem ,potem w ciepłym pomieszczeniu ....) knajpka też świetna! współczuję mdłości przechodziłam to dwa razy na szczęście obeszło się bez \"oddawania\" ale mnie nawet na samą myśl że mam coś zjeść rano to już mdliło - zmuszona byłam na parę godzin najeść się tylko chlebem z masłem bo nic nie wchodziło a czy słodkie na dziewczynkę ? ja mam dwie i z każdą inaczej przechodziłam a co do ubranek - ja pierwsze kupiłam właśnie neutralne (miałam nawet kilka ciemniejszych ,granatowych i muszę powiedzieć że słodko to wyglądało) a tą wyprawkę żeby ze szpitala dziecko ubrać to kupiłam w kolorze jasnej zieleni - i dla chłopca i dziewczynki pasowało z resztą kiedyś sobie myślałam że jak będzie dziewczynka to będę ją stroić w falbanki itp hahahaha a jak się urodziła to miała chyba tylko dwie sukieneczki takie bardziej strojne ale bez falbanek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 z pierwszym miałam okropne parowanie na słodycze, po prostu młóciłam wszystko co zlokalizowało oko i był chłopak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 z drugim nie pamiętam... :O ale jakoś inaczej juz mi się nie chciało tak słodyczy, ale miałam ciąze zagrożoną to skupiałam sie na czym innym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 22, 2008 wszystkim macham :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 22, 2008 i od razu ziołem za stronki sypnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 hejka Izunia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 dzięki, czas na śniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 22, 2008 Emmi smacznego! Lena łap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 Lenka dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 smacznego Emmi Lena ja na razie na śniadanie miałam kawę i fajkę :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 macie jakiś przepis na rybkę z konserwy? Chodzi mi o taką maść rybną na kanapki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 mam rybki w oleju i w sosie pomidorowym i w sumie ciągle dodaję tylko cebulkę albo por :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 eternity, dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 22, 2008 Emmi nie pomogę z przepisem....u mnie żadne puszki nie są stosowane zresztą ja to z tych mało uzdolnionych kulinarnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 szkoda... ja znów uwielbiam puszki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 ach jak te dziesiąteczki pięknie śmigają w topikowej cyferce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 22, 2008 Emmi do takiej pasty ja dodaję jeszcze jajko na twardo (w zależności od ilości rybki) tuńczyka troszeczkę też no cebulka obowiązkowo i nie jestem pewna czy kiedyś nie dodałam małego ogórka kiszonego - ale to mogło być do czegoś innego na zasadzie paprykarzu można dorzucić jeszcze gotowany ryż i papryczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach