hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=y9UUTZ211qE&feature=related :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 juz ostatnie hihi http://www.youtube.com/watch?v=JTXdf_cGb0w&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 witam u nas pogoda nawet,nawet 7 stopni i nie pada...slonko ale wiatr spory :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 pestka co jeszcze nie ogarnelas pokoju ze nie poslalas fot :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 ale dzis sie nie chcialo wstawac kurcze,czemurano jest ciemno ...bylo zachmurzone :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 dobra idu jesc sniadanie bom jeszcze nie jadla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 no i oczywiscie za fatum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Martoszka i za fatum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Martoszka :);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 2, 2008 oj nie chce się rano wstawać ,oj nie szaro , ciemno ,dziś jeszcze usłyszałam że pada deszcz to już całkiem nic tylko naciągnąć kołdrę głebiej na uszy i spać dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 2, 2008 ogarnelam ale jeszcze jedna polka nie przykrecona nad TV wiec nie wsio hhehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Pestka ale juz blizej niz dalej:d a potem fotki rob:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 u malej w szkole juz dzis mikolaj byl-przytargala jakiegos pluszaka do domu-nawet kon byl w szkole hehehhee ale pony-bo duzy by sie nie zmiescil:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 2, 2008 do wpol do 12 wczoraj sprzatalismy wiec se odpuscilismy no u mnie jakies niesmiale slonko hihi niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 hehe pestka to niezle do tej godziny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 2, 2008 u mnie też wychodzi słoneczko :) Pestka no to jak półka będzie na swoim miejscu to się pochwal :) leeeeeeenia mam - niby coś porobiłam w domu ale normalnie jak za karę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 u mnie slonka nima:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 a u mnie jest slonko i ...nie wierze mam 10st. w cieniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Martoszka to masz cieplej niz u mnie ! juz sobie wypatrzylam nastepna impre tym razem sensation-white:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 specjalnie sprawdzilam u mnie az 3 stopnie sa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 haha posluchajcie przedostatni utwor:Wladcy Much-Ona nie na Wacka http://www.wnecie.cal.pl/szukaj,3,14,Techno.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Martoszka nie otwiera sie nawet jak skopiuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 uuuj no to posle wam pocztą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 2, 2008 poszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Hugolina sensation white to już typowo zimowe szaleństwo będzie na imprezie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 2, 2008 słońce u mnie zaszło też za chmury już :o zaraz sprawdzę ile u mnie pokazuje termometr ale nie wygląda na zimno i rano też nie było najgorzej - wytrzymałam bez rękawiczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 2, 2008 u mnie normalnie wiosnaaaaa o dzizys slonko swieci i mam 8 stopni hehhehe ale fajowooo a wczoraj w szkole krecila mnie prawa noga i mowie ojjjj musi byc cieplo bo napierdzielala mnie tragicznie hihi wrozka jestem pogodowa :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Eternity takie bedzie szalenstwo:D http://www.sensation-white.nl/ u mnie slonka dalej niema :( ide poczte sprawdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 2, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Martoszka za fatum Pestka nie molestuj nauczyciela!!!!!! ;) Mam nadzieje,że ten znajomy Hugoliny wyjdzie z tego dołka,w który wpadł przez dziewczynę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach