pestka-4 0 Napisano Październik 3, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 3, 2009 :) Ciastek doszła przesyłka ?????????????????????????????????????? chiba nie bo nic nie dajesz znać albo się nie podobają .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 3, 2009 wlasnie dzwonilam do niej,jeszcze przesylka nie doszla,ale pamietasz ze idzie rowno 7 dni,teraz weekend takze w poniedzialek mysle ze juz bedzie na miejscu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2009 :) Ciastek na uchoa jak nie pomoze to do lekarza ! Martoszka napisz potem nowosci kosmetyczne czego sie nauczylas:) Eternity hahah najgorsze jak nie mozna gosci zniesc:P:D U mnie odz dzis karuzela:D ale pojde jutro bo dzis pizga:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2009 zapomnialam Wam napisac o moim nowym koledze w klasie hahah Przyszedl ostatnio na lekcje i nauczycielka pyta jak masz na imie-a on do niej ze MAGIC :D nauczycielka takie oczy na niego i pyta czy to jego prawdziwe imie?On mowi ze to jego NICK NAME :D myslalam ze pod stol wpadne ze smiechu:D Najfajniesze jest to ,ze na przerwie okazalo sie ze jest polakiem:D i nazywa sie Maciek hahaha Ale jest zarozumialy:Puwaza sie za lepszego od nas:O podobno juz wszystko wie itd ale do nauczycielki po angielsku gada:P nawet jak go sekretarka do klasy przyprowadzila to miala watpliwosci -czy powinnien isc do 3 czy do 2 klasy bo zle po niderlandzku mowi No ale MAGIC:D:Pchyba u nas zostanie-zobaczymy jak poszedl mu test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 3, 2009 ja juz po szkole nooo prawde mowiac dzis nie bylo za duzo kosmetycznych nowosci ...z dermatologii gadalismy przewaznie o skorze i poceniu sie ...np.to ze dzieci sie nie poca i nie smierdza a wlosy moga myc co tydzien lub 2 bo sie maja przetluszczonych...oprucz piasku hihi i babciom...czylistarszym osobom takze nie przetluszczaja sie wlosy aaaaa i pot nie smierdzi,jest bezwonny tylko gromadzone np.pod pacha ...na skorze bakterie polaczone z potem to one smiersza :O dwie nastepne lekcje byly z facetem....fizykoterapia...wprowadenie bylo i ogolne omowienie co bedzie i jak poza tym pan spoznil sie pol godziny na lekcje hihi aaa i dziewczyny odrazu zauwazyly e nie ma obraczki...bo nawet mlody napewno nie ma 30stki i pytaly czy bedzie uczyl on masazu hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 3, 2009 nopoo hugo niezle przeboje z tym panem MAGIC hihi zdawaj relacje co tam nasz rodak kombinuje a tak wogole to sie okazalo ze jedna dziewczyna jest z mojej miejscowosci i tez dojezdza autem,wiec zaproponowala ze moze na zmiane bedziemy jezdzic jutro ona wiezie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 3, 2009 Magic mnie rozwalil!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2009 Magic jest the best:d hahah Martoszka to super jak bedziecie jezdzily na zmiane:) zawsze to razniej i zaoszczedzisz na benzynie:) Glowa mi drugi dzien peka:O chyba mnie globus zlapal:Pbo mam wrazenie ze mi zaraz oko wyskoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2009 Ciastek czasami poczta angielska mnie zadziwiła bo doszło przed spodziewanym czasem więc myślałam że może i teraz się wykażą ;) hehehe ale jestem cierpliwa - jak i dziś przy gościach :P mama mnie kultury nauczyła i umiem panować nad emocjami i odruchami (zwłaszcza werbalnymi) :P - ale ZAZNACZAM! tylko do czasu ! :P:P:P:P kilka aluzji dziś padło - może zbyt niezrozumiałych ale to nie moja wina :P:P:P:P:P Hugo u nas też pizga (ło) jak cholera , dobrej zabawy na karuzeli życzę ! :D ahahahahaha a MAGIC wymiata ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D buehehehehe też ostatnio miałam styczność z wieeeeeeeelką poliglotką a jak przyszło co do czego to nikt curwa nie zrozumiał o co chodzi :P (nie mówię że ja jestem perfekcyjna jeśli chodzi o język ale się nie wymądrzam ani nie wywyższam :P ) Martoszka zawsze to jakaś oszczędność w dojazdach :) szkoda też że moje starsze dziecko nie da sobie przetłumaczyć że jeszcze nie potrzebuje antyperspirantu - nie używa ale za każdym razem mała polemika na ten temat jest jak jej w oko wpadnie podczas zakupów powinnam iść spać bo z rana mamy zaplanowaną wycieczkę ale jak przez cały tydzień padam na twarz tak w weekend jakaś zbyt wypoczęta jestem chociaż i tak niedospana ale i tak powiem dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 4, 2009 dzien dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 4, 2009 Hugo a ten MAGIC to z jakiej czesci PL? hihi bo znam takiego jednego ;) Eternity ziolo dla relaksu :) Ciastek to super!! zawsze to 5h darmowego gadania :) Martoszka hehehe niezle i co bedzie uczyl masazu? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Październik 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2009 :) Euforka mowil ze z Warszawy ale ja tam wiem czy mu wierzyc heheh moze to nick city jest;):D mlody jest ma gdzies 18-19 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2009 pomacham chociaż :) Ciastek gratuluję służbowego telefonu,mam nadzieję ,że z uchem już dobrze,bo ja nie to.........do lekarza!!!!! Hugolina gościu niezły,chyba postanowił się wypromować i zrobić na was wrażenie tym swoim nick name - bo to takie.......magiczne :D:D:D Martoszka co do bezwonności potu to ja mam wątpliwości,szczególnie latem jak się za kimś woniejącym niechcąco stanie :P Eternity jaest specjalna linia Rexony dla nastolatek,teens :) dezodoranty są w aerozolu i kulce chyba,w kilku zapachach do wyboru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 4, 2009 witam dzis skonczylam godzine wczesniej wiec zamiast 11godz.mialam 10 :O nie wiedzialam ze mozna sie zmeczyc...moze nie tyle fizycznie ale psychicznie robieniem non stok czegos przy oczach dzis robilismy profesjonalny demakijaz,potem henne z kakao na rzesy potem na brwi na koniec przyklejanie kepkow sztucznych rzes,ktore tyrzymaja sie 2-3 tyg.ale niestety gosciowa z ktora cwiczylam juz nie zdazyla mi zrobic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 4, 2009 aa jeszcze regulacje brwi robilismy....gosciowa usczypnela mnie penseta hihi spalam ponad 4 godziny i teraz zaczyna to wylazic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 5, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 5, 2009 siema :) Martoszka henne z kakao? ale jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 5, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 5, 2009 nooo z normalnego naturalnego kakao z woda juz na nastepnych z normalnej henny bedziemy robic bo niektore to takie brwi odpierniczaly ze az zmiac mi sie chcialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 5, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 5, 2009 ale pogoda do bani, pada deszcz brrrrrrrrrr a mnie dopadl "maly" glod, zre co podwinie sie pod reke :p,no ale przed @ jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 5, 2009 ja w trakcie @ wiec witam w klubie ;) aaaaaaaaaaaaaaaa heheh Martoszka a ja glupia myslalam, ze to jakis nowy sposob na henne hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 5, 2009 http://deser.pl/deser/1,83453,7108181,Sprzeda_wszystko_co_posiada_po_1_funcie.html hzhehhehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 5, 2009 ciastek jak tam robota?? dobrze je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2009 Ciastek wlasnie jak tam z praca? U mnie tez pada jest szaro i zimno a ja do szkoly musze jechac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach