pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 no Gabi ma cale przebranie maska i ubranie tez hahahaaha :D w tym roku bedzie Chinka :D juz je sie znudzilo bycie ksiezniczka :D a na TV to ja sie nie znam ...jak widze roznice w obrazie to widze nic wiecej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 a u nas plazm juz malo...wyprzedali chyba bo duzo pradu ciagna nooo ten chlopiec mial cale ubranie z krzyku hihi pestka pozycz na sastepny rok dla Mata hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 a ja poczekam az Ledy stanieja choc moj W juz cos baka zeby kupic....ja i tak malo ogladam TV,wieczorkiem jakis filmik moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 23, 2010 nie no ja nie z tych co podniecaja sie zakupem tv ;-),choc wielkosc nam teraz "przeszkadza" hehehe bo jakos duzy ale zanim sie przeniesiemy a teraz niski czynsz mamy to chce pakupac cos do nowego mieszkania zeby juz po prostu miec i jakos to wygladalo, teraz czekaja nas meble ,a potem to pomalutku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 ee ciastek pzryzwyczaisz sie do wioelkosci TV...dobrze ze nie musisz do mniejszosci sie przyzwyczajac :) poslalam wam foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 aaa bylo trza Martoszka powiedziec to bym kupila mu na choinke :P przypomnij za rok hahahaha ale wczesniej duzo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 euforkaaa a gdzie sie podzialas??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 martoszka ja tez poprosze fotki ;) tylko musialabym podac emaila bo zakladalam nowego po czym jak zrzarlo mi wszystkie programy w kompie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 łeb mnie napier....!! a boli mnie naprawde żadko-ale dzisiaj jest wlasnie ten raz na pol roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 moj mail: martiika9@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2010 mnie tez bioli glowa z tylu , jakby mnie kto przyfasolil ... heh ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 24, 2010 :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 24, 2010 dzwonilam wlasnie do swojej siostry,wiecie ile stopni brrrrrrrrrrrrrr -27 lo matkooooooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 24, 2010 o Boziu co za buba w pl :O thx dziewczyny za namiary;) mój G w robocie a ja szmunce w kompie od8rano :D w pizamie jeszcze se siedze :P a co!!hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2010 wszystkim :) Ciastek gratuluję nowego telewizora!! Ja już przeżyłam projektor.LCD,teraz mój się czai na telewizor 3D ja protestuję,bo nie mam zamiaru wszystkiego w okularach oglądać!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 no jo wierze bo u mnie w miescie bylo -25 a pewnie poza ok.-30 ciekawo czy moj W odpali auto nie dosc ze jego ropniak to jeszcze stoi na zewnatrz nie w garazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 24, 2010 kurdaki dzis mnie tez głowa naparza :O chyba cisnienie nie takie sobie siedze pod kocykiem bo mi zimnawo i wlizłam na kawały :) musze wam tu jeden napisac o blondynkach:P jakby co ja tez blondynka ale te z kawałów to buahaha:D 'Dlaczego jak jest zimno blondynka idzie do kąta?? .....bo tam jest 90stopni .... :D heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 24, 2010 buehehehehehhee :D :D :D dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 24, 2010 jeszcze chwila i koniec weekendu i zaś do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 24, 2010 eternity bidulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 24, 2010 i ja rowniez jutro do robotki na caly dzien :O ale we wtorek wolne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 24, 2010 a ja jutro do lekarza, normalnie zwolnienie do czwartku i mam zamiar na nim byc w sumie 2 tydzien mam 80% platny,ale we wtorek pojde do pracy bede miala godziny na zas :-,a sroda i czwartek moze pojde do swego biura popikam na kompie zeby odrobic listopad (skomplikowane-wiem ;-)) taki mam plan bynajmniej im dluzej na wolnym tym bardziej nie chce mi sie wracac lo matkoooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 24, 2010 a i cos wam powiem,tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, musze sie wybrac do gina bo w planach mamy cosik :p;-),moze w tym roku ,no serio mowie :D:D:D,zrobie se przeglad techniczny :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 looo ciastek nie przewidzialo mi sie to co napisalas? nooo to rob ten przeglad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 24, 2010 hehehehe Martoszka,no nie przewidzialo Ci sie, mam takie fazy od kilku m-cy,co bede czekac do 40-tki,a tak na serio to szkoda mi malej bo bedzie sama,a tak bzyku-bzyku-fiku-miku i jest nie ;-) hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 24, 2010 ulalaaaaa ciastek ................ no ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nikt sie nie dowie hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 24, 2010 no ja tu sie uzewnetrznic chciala jak nigdy a ta mnie tu doluje nooooooooooooooooooooooooo :D:D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach