eternity1302 0 Napisano Lipiec 13, 2007 a ten to tak sobie zeby jednak bylo blizej konca :D u mnie ciagle pada (no z przerwami ale zawsze :o ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 13, 2007 u mnie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 13, 2007 az sie dziwie ze przezylam dzisiaj. piatek 13 a ja jestem pechowa i przesadna w jedym :P ale praca dzisiaj to jak krew z nosa pod gore :P. kolega 3 razy poprawial korespondencje seryjna, drukowal 100 listow i zauwazal kolejne bledy :) przy 3 edycji zaczelismy sie smiac jak oblakani i stwierdzilismy ze skonczymy w poniedzialek, bo szkoda papieru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 13, 2007 do tego nie dosc ze popsulam swoj zszywacz, to jeszcze rozwalilam zszywacz kumpla :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 14, 2007 hehehe dla mnie 13stka raczej szczesliwa(nawet 13tego sie urodzilam) nawet lotto dzis wyslalam zaraz po tym jak przy kasie w asda wyswietlilo mi rachunek 7,77 :D i nic \"specjalnego\" mnie dzis nie spotkalo :) dobranoc kolorowych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 14, 2007 witam :) stawiam kawke :) |_|> |_|> |_|> |_|> |_|>|_|> |_|> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 14, 2007 dzieki za powitanie:Dno i dzien dobry:Dkawa juz wypita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 14, 2007 u mnie od dzis przez pare dni bedzie cieplo i upal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 14, 2007 mam nadieje ze sie deszcz nie przyplacze:Omilego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Lipiec 14, 2007 witam cieplo :) Ja juz po dwoch kawkach :D wlasnie zaczynam robic bigos - wreszcie sie zebralam i spelniam zachcianke mezczyzny :) milego dnia i weekendosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 14, 2007 kurcze jedna krokiety druga bigos :D dobrze ze moj husbend tu nie zaglada bo pewnie tez cos by zawolal :P a ja lenia mam na gotowanie-robie tylko to co najszybciej choc ostatnio wzielo mnie na fajitas to trzeba przyznac(ale i tez nie bylo duzo roboty bo tortille kupilam gotowe :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 14, 2007 pogoda coraz ladniejsza sie robi (czytaj-slonca coraz wiecej) ale i wiaterek taki mocniejszy wieje :( a ja tak bym chciala sie pogrzac na sloneczku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Cześć dziewczyny, pogoda angielska - i wszystko jasne ;-) miłego dnia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 14, 2007 to ja poprosze o porcje bigosu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 14, 2007 przed chwila u mnie deszcz padal a teraz slonko wychodzi i chyba zrobie podejscie by pogrzac sie troche na ogrodzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Wymienię krokiety na bigos!!! Oferta ważna od zaraz!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 14, 2007 I czwarta stronka stuknęła :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Annnnnnna sie nalezy za stronke :) a mnie naszla ochota na rybke po grecku :) ale nie robie dzis moze jutro albo pojutrze albo wcale bo z takim podejsciem ochota zdazy mi przejsc :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 14, 2007 a na obiad trafilam swieze buraczki :) i barszczyk obowiazkowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 14, 2007 wlasnie sie zorientowalam ze barszczyk pasuje do krokietow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Pasuje ja najbardziej :-) nabijam, bo przed 2 dni mnie nie będzie, zamierzam delektować sie moim chłopem w domu w 100% :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 14, 2007 A w najbliższy czwartek zobacze moich rodziców pierwszy raz od roku :-D ale sie cieszę :-D :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 14, 2007 annnna no i mi stronke zabralas:)masz u mnie super jezdzilam na rowerku powietrze extra wreszcie czuje ze sa wakacje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Annnnna a ciesz sie chlopem :D nawet w 200% ;) super ze zobaczysz rodzicow :) ja moich jeszcze do konca nie wiem kiedy :( Hugolina :) ja musze wytargac chyba rower z szopki trzeba pospalac troszke kalorii ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2007 albo kupie sobie rolki :) dzieci maja to beda smigac z mama :D dobranoc :) milych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2007 i dzien dobry :) milej niedzieli wszystkim u ktorych swieci sloneczko i tym u ktorych nie swieci ,tak jak u mnie no przeciez jak wczoraj poswiecilo to w zupelnosci wystarczy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Lipiec 15, 2007 hej :) dziewczyny jak jest makaron ryzowy ? nie moge znalezc a potrzebuje... dzieki wielkie ide zaraz obiadek robic i lenic sie dalej pogoda pod psem jak zwykle robimy maraton filmowy dzis :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Martik z tego co kiedys rzucilam okiem to chyba bylo napisane na opakowaniu rice noodles czy jakos tak w asda jest na pewno pogoda rzeczywiscie zachecajaca ..... do spedzenia dnia pod kocykiem przed tv i z lampka winka ;) ja moze jednak spedze ten dzien bardziej aktywnie na drutach podziergam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 15, 2007 u mnie cieplo ale slonko sie kryje za chmurkami ja mocze sie w basenie na ogrodzie:) Eternity ja wlasnie po to na tym rowerku jezdze-by cosik zrzucic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 15, 2007 za tych co griluja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach