euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Dea :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 tak kazdego po trochu to ja sie boje - mieszanki nigdy dobrze mi nie robia na leb :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 a ja juz dawno mieszanek nie pilam jak zaczelam probowac tych wszystkich win to o drinkach zapomnialam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 ja tez raczej drinkow nie lubie, jestem za "czystymi" trunkami. Nie cierpie jak niektorzy pija whiskey z cola, takie marnotrawstwo! Tylko gin lub wode moge z tonikiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 euforka, dzieki za fotki - talent masz! a nastepnym razem przechodnia poprosic zeby was razem kliknal ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 ja tez na ogol winko popijam drinki sporadycznie ale te na sylkwa byly pyszneeeeeeeeeeeeeeee :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 hihi Dea my na wakacje wzielismy ze soba statyw i tez nie wykorzystany zostal!! :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 fajnie, ze fotki sie podobaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 ja tylko tak leciutko se stukne bo jenda noga juz za progiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 hahahah Lena na szopenie mnie uslyszlas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 a ja se pukne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Hugolina cos nie zaglada :( mam nadzieje ze wszystko w porzadku u niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 albo moze cos pisala ze jej nie bedzie a mnie to umknelo? te posty tez znikaly ostatnio a i ja zakrecona chodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 musze poczytac kilka stronek wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Lena czajorze jeden Ty !!!!!! :P masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 taaaaaa wymsklo sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 trzaskam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 tyż muszę nastukać,bo stracę miano nabijaczki!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 więc nabijam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 podbijam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 przybijam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 i tyż się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 i postukam troszku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 stuk puk!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 czy już można mnie nazwać nabijaczką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 bardzo się starałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 no i mam jeszcze jeden tytuł na kocie - podkładaczka!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 masz czajniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach