the best man for a job 0 Napisano Luty 19, 2008 hej ja chetnie zlapie troche ziola bo dzis dobilam 10 godzin w biurze :P doszlam do wniosku ze 23 dni wakacji nie wystarczy mi w tym roku i tluke nadgodziny. a haczyk w nadgodzinach taki ze mozna wziac tylko 2 dni wolnego wypracowanego z nadgodzin na miesiac wiec musze je porozrzucac bo potem figa z makiem mi zostanie na Swieta :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 19, 2008 siedzialam do 7.20 ale manager mojej menedzerki mnie zauwazyl ( bo trudno nie zauwazyc paru osob na duzym departamencie :)) i zapytal co robie, co tam u mnie i takie bzdety ale wyszlam na pilna. dobre wrazenie gora!!! :D:D:D w koncu przez 2 ostatnie lata w liceum jechalam na opinii :D zwlaszcza na polskim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 Druga:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 the best czyli trzymasz fason:) ale nie pracuje za duzo bo nie wytrwasz;)do tych wakacji Lena pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 jem sniadanko:)jogurta hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 20, 2008 hej stukam i sadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 20, 2008 spadam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2008 Się witam:D I lecę kawę robić.......komuś przynieść? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 The bestmilej pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 Izuniajak jeszcze kawe masz to poprosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2008 Już swoją wyżłopałam.....ale mogę specjalnie dla ciebie zrobić drugą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2008 oto kawa c|_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 Izunia dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 stukne hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2008 przybiję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 podbije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2008 rozbiję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 kto sie czail??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 hahaha :Ddzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2008 jak to kto się czaił? TY!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 no wyszlo ze ja heheh dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach