Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaa

skok - jak wygląda rekrutacja?? jakie zarobki??

Polecane posty

Gość kmksz
Szkolenie zaczyna się o 8 rano w poniedziałek. Natomiast trzeba przyjechać w niedzielę, żeby się odpowiednio ogarnąć i zalogować w hotelu.

Gość aganot
Tak ale tylko jak masz bilet , oświadczenie nie jest brane pod uwagę i za benzynę własnym samochodem Nie zwracają !! bo pytałam

Gość kmksz
Nie wiem czy przypadkiem nie jest tak, że w oświadczeniu podajesz iż zagubiłaś bilety itp. i wtedy do wysokości biletu zwrot będzie uznany. Ja czekam jeszcze na tel. od nich w sprawie tego szkolenia, także dopytam i potwierdzę.

Gość kmksz
aganot powiedz będziesz jechała z Katowic przez Łódź?? Bo jeśli tak to może nie byłoby potrzeby żebym i ja jechała. Mogłybyśmy pojechać razem, wtedy koszty się rozłożą. Co Ty na to?

Gość kmksz
Jednak potwierdzam, iż ja będę jechać autem. Także jak ktoś chętny proszę o znak :)

Gość mosaka1
hej dziewczyny! ja jade tez od poniedzialku/niedzieli na szkolenie..czy ktoras z Was jedzie z Łodzi albo przez Łódz???

Gość mosaka1
kmkasz- napisalam Ci juz wiadomosc na e-maila:) odezwij sie

Gość monika2509
Hej, ja też jadę na szkolenie 18.02. Wyjeżdżam z wrocławia i połączenie jest tragiczne. Kto jeszcze jedzie z wrocławia? bo jak już mam się tyle razy przesiadać to już raźniej z kimś niż samej :) w razie czego prosze o kontakt na maila nika_monika_86@o2.pl jak ktoś z wrocławia jedzie :)

Gość panka
dziewczyny szukajcie połączeń do Gdyni, a nie do Władysławowa. ja z Krk do Władka też miałam minimum 3 przesiadki, a do Gdyni bez, a stamtąd busy jeżdżą :)

Gość kmksz
mosaka1 nie dostałam maila od Ciebie, podam innego kamila.szczesniak@gmail.com. Czekam na wiadomość :) Ja na 100% jadę w niedzielę, najprawdopodobniej rano tak by koło 14 być już na miejscu i się zameldować :) Jadę dlatego tak wcześnie, ponieważ ktoś mnie zawiezie i musi jeszcze mieć czas by wrócić do Łodzi.

Gość kmksz
mosaka1, już dokopałam się do Twojego maila i Ci odpisałam :) Czekam na kontakt.

Gość NatBru
monika2509 napisałam Ci na maila wiadomość, czekam na odpowiedź. Byłoby super pojechać razem, zawsze raźniej, bezpieczniej i weselej:)

Gość enaaaa
czy ktoś z Was jedzie na szkolenie do Skok Wesoła do Mysłowic 28.02?

Gość candy23
Moi Drodzy, czytając to forum przed szkoleniem, miałam duży dystans do tych negatywnych opinii, traktowalam je jak gruba przesade, bylam szczesliwa ze bede pracowac w iinstytucji finansowej, rozwijac sie etc... Tymczasem pracuje tam juz blisko 3 miesiące i czytając te opinie nie pozostaje mi nic innego jak się pod nimi podpisać...Jeśli marzysz o tym aby być odpowiedzialny za duża ilosc gotowki, obsługę klienta, tworzenie wniosków pożyczkowych [o ile masz klientow] i zbieranie do nich dokumentacji, wydzwanianiu ludzi z ksiazki telefonicznej, rozdawaniu gazet na ulicy przed oddzialem, a jednoczesnie zap*ac po miescie z rozmaitymi ulotkami nie baczac na pogode i samopoczucie, to te i inne atrakcje znajdziesz w SKOKU za jedyne 1450 zł netto [opiekun finansowy]...oczywiscie, dochodza do tego ,,cudowne" maile od kierownika regionalnego który jednego dnia wrecz wzrusza sie Twoim wynikiem a nastepnego jestes nikim i ,,niewazne jak, masz miec dzis taka i taka sprzedaz". Ponadto atmosfera w moim oddziale tragiczna, uczciwie przyznaje ze kierowniczka calkiem ok ale wspolpracownice....dramat-pytanie o g*wniany zszywacz a raczej odpowiedzna to pytanie stanowi problem..Oczywiscie ekipa w oddziale to moje subiektywne doswiadczenia ale reszta pokrywa sie z tym co pisali wielokrotnie Forumowicze... podsumowujac: radze dobrze sie zastanowic i nie dac omamic cudowna wizja rozwijajacej pracy w cudownej atmosferze, pelnej wyzwan. Ja mysle powaznie nad zlozeniem wypowiedzenia bo baaardzo ciezko jest to wytrzymac. Pozdrawiam

Gość fuczak
Dziewczyny, i jakie wrażenia ze szkolenia we Władysławowie ? Dajcie znać fuczak20@wp.pl. Ja jestem jeszcze w trakcie rekrutacji. Powodzenia

Gość natala2610
Hej, otrzymałam dzisiaj telefon, że dostałam się na rozmowę rekrutacyjną. Jeśli się uda 4.03 wyruszam na szkolenie. Zastanawiam się tylko czy wyjazd na nie jest jednoznaczny z przyjęciem do pracy?? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość fuczak
Wyjazd twoj jest jednoznaczy ze cię przyjęli na dwa tygodnie na umowę o prace. Po zdaniu testów umowa na kolejny okres i juz szkolenie w danym oddziale :) ja właśnie też się dostałam i czekam na potwierdzenie terminu szkolenia

Gość karpediem28
Mam pytanie, czy ktoś wybiera się na szkolenie 18 marca do Tych?

Gość niewiernytomasz666
O skok stefczyka :) Nie wiem jak wyglada rekrutacja ale ostatnio duzo slychac ze dosyc dobry bank . Oby rownie dobrze traktowali pracownikow :) Pozdrawiam !

Gość skokowianka xyz
SKOK to nie bank, rekrutacja jak rekrutacja, a ludzi traktują jak śmieci. Szkolenie we Władysławowie to jedyna dobra rzecz jaka spotka każdego kto ma zamiar pracować w tej sekcie. Śmietanke spijają tylko ci na górze, a pracownicy w oddziałach na nich zapieprzają oszukując tym samym klientów i wpędzając ich w coraz to większe problemy finansowe poprzez rolowanie ich pożyczek. Mimo wszystko życzę powodzenia, żeby dojść do takich wniosków trzeba jednak się skusić i popracować tam.

Gość spike19851
Hej. Jedzie ktoś z Łodzi na szkolenie do Władka od 18.03? Jak coś to: spike19851@gmail.com Pozdro

Gość Iguana_18
Karpediem wybieram się na szkolenie 18.03 do Tych czekam jeszcze na szczegóły. Skąd jedziesz?? Znasz jakies szczegóły? Mój mail iguana_18@o2.pl

Witam mam pytanie czy po rozmowie odpowiedzieli wam o podjętej decyzji dotyczącej zatrudniania. Ja byłam na rozmowie w zachodniopomorskim i powiedzieli, że w ciągu dwóch tygodni dadzą znać niezależnie od tego czy decyzja będzie pozytywna czy negatywna. Proszę o info bo nie wiem czy warto czekać.

Gość Iguana_18
mi odpowiedzieli w ciągu 2 dni - i też mówili że dadzą znać jeśli nawet będzie negatywna odpowiedź. Fakt faktem dostałam pozytywną :)

Gość karpediem28
Ja też dostałam pozytywna odpowiedź, ale z doświadczenia w innych bankach wiem, że jak mówią, że dadzą odpowiedź albo pozytywną albo negatywną to ją dają, więc uzbrój się w cierpliwość i życzę powodzenia:)

Wczoraj zadzwoniła do mnie kobieta z informacją, że przedłuża im się rekrutacja i zapytała czy zgadzam się jeszcze poczekać do 2 tygodni gdyż biorą mnie bardzo pod uwagę, ale na tą chwile nie może mi dać konkretnej odpowiedzi. Oczywiście zgodziłam się jeszcze poczekać, ale nie wiem co o tym sądzić. Pozdrawiam

Gość Iguana_18
Myślę że spokojnie możesz czekać na odpowiedź - skoro zadzwonili i poinformowali Cie o przedłużonej rekrutacji równie dobrze mogli w ogóle nie dzownić. Głowa do góry :)

Gość szczeciniaka
MOnikaaa - pytanie do Ciebie, a dawno byłaś na rozmowie? Wysłalam 2 dni temu CV i nie wiem czy jest jeszcze co liczyć na zaproszenie na rozmowe. Jesteś ze Szczecina czy okolic?

Właśnie dzisiaj mija 3 tygodnie od momentu rozmowy, ale ja nie startuje do na stanowisko do Szczecina. Myślę, że skoro przedłużyli rekrutację to masz szanse. Daj znać czy się odezwali i życzę powodzenia:)

Gość pracownik ze stażem
Witam, co do szkolenia we władku to ok ale to co piszą inni czyli rozwiązywanie testów do 23 w nocy to czysta prawda. Non stop mydlą oczy jak to będzie pieknie w oddziale. Wracając do rzeczywistości plany sa masakrycznie wysokie, mobbing na pracownikach codzienne wyliczanie co się stało że dziś jest tak mało kredytów, zostawanie po godzinach w pracy telefonowanie do późnych godzin 19-20 by pracować jako telemarketer to jakaś paranoja !! Dla osób które maja dzieci - liczcie się z tym iż one was nie będa widzieć w ciągu dnia, życie prywatne pffff ty chcesz pracować czy w domu siedzieć.... Praca w weekendy plus dorabianie w tygodniu nadgodzinami by odebrać jeden marny dzień. Co do zarobków to nie jest tak źle ale wszystko zależy od pani kierownik i jej upodobań do koleżanek z oddziału... Ludzie tzw. lizusy dostają premie które wogóle nie odzwierciedlają ich pracy ani wiedzy. Na wyższe stanowiska awansują osoby bez jakiejkolwiek kultury osobistej i na dodatek nieroby ! co do przedłużeń umowy lepiej zwolnić jest doświadczonego pracownika i w jego miejsce przyjąć nowego niż dac tamtemu podwyżkę lub awans paranoja . Kierownicy regionalni nie liczą się ze swoimi podwładnymi czyli nami a góra ma jedno podejście pracownik to zło trzeba go tępić .!!Oprocentowanie kredytów jest kosmiczne a plany co miesiąc rosną w przeciwieństwe do innych banków gdzie ucieka 80% zainteresowanych pożyczką . POWODZENIA