Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

Ooooooooooo :D ja takich ksiązek nie lubie i filmów tez nie :P Harry Poter, Władca Pierścieni, Matrix... nie wiem dlaczego, jakoś mnie nie rajcują :D hyhyhy Ja chce przeczytać Przygody Pana Samochodzika (najlpiej wszystkie!) Mistrz i Małgorzata, kilka książek jeszcze Paula Coelha.

Marilyn a Ty jesteś z krk? :D no ja za Władcą Pierścieni rówież nie przepadam, ale Harry mnie wciągną i wcale nie koniecznie film, bo książkę :)

ja właśnie wybieram się w odwiedziny do babci, która zamieszkuje sobie w mieście, w którym się zakochałam.Mowa o krk rzecz jasna :)

jade dzisiaj, babunia mieszka w Hucie. A czy mam daleko? No jakieś 5 godzin jazdy autem. Troszkę jest a ja nie znoszę długich podróży.

dokładnie jestem z Warszawy, okropne miasto. Dobra dziołchy, ja znikam, będę wieczorem w niedzielę jak dam radę. Jak się uda, a uda się zapewne to odwiedze was jutro, bo kuzynka ma internet. Miłego leniuchowania na urlopach i weekendach :)😘

Ja niedługo będe w Warszawie :D Mam pare spraw do załatwienia :classic_cool: Ale też nie przepadam za tym miastem ;)

uwielbiam Pana Samochodzika:) Harry Poter ( moja mam mowi portier) nie podoba mi sie wcale bleeeeeeeeeeee wladac pierscieni bardzo fajny film ksiazki nie czytalam:( bylam z alkiem na specerku i troche sie czasowo nie wyrobilam z obiadem 😭 w rezultacie maly spi a obiad sie gotuje..........a mnie trzesie z glodu bo zjadlam dzis tylko mala kromke:( wiecie co chyba dlatego mi sie nie chce sprzatac bo lada dzien przeprowadzka i nie widze sensu :)

Możliwe, że poprostu myślami jesteś już gdzie indziej ;) Ja też jestem głodna, ale po pracy jeszcze czeka mnie wizyta u lekarza i dopiero później obiadek.

Gość lipaaaaa
mi tez sie nic nie chce zmułą

Wiem, jak to jest się przeprowadzac... hyhyhy (dwa razy :o) Mam lenia dzisiaj tak jak i wczoraj :D ach...ale mi dobrze, jem czipsy, precelki, hahahahaha... zrobiłam dziś obiad, nieco posprzatałam pf :P wyszłam dwa razy do sklepu. BIEDA Z NĘDZA :D

tak juz mam po porodzie ze dni plodne przezywam okropnie:( aua aua mialam isc z malym na plac zabaw ale jak mam isc w pol zgieta? bylismy wczesniej na dworze..... chcialam mu sprawic przyjemnosc....