Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szept wirtualności

Kącik Warszawianek i nie tylko

Polecane posty

no normalnioe jeszcze raz obejrzałam, ja bym nie umiała takich cudów robic, ten klucz gesi bardzo mi sie podoba

Dołączę i ja, stawiam piwo :D Kate - naszyjnik okruchy dnia2 LUXFERY BRĄZOWE szczególnie mi się podobają, inne naszyjniki, wisiorki również :D Zawsze podziwiałam ludzi, którzy mają talent do takich artystycznych rzeczy. Ja, niestety, za szybko się zniechęcam :(

a te kolczyki jasmine 2 to cudo, szkoda, że nie nosze srebra, ale pomyslę, może sie skuszę :) sliczne są

a to się cieszyn, że Ci się podoba ;) a bijou sama robię i tylko mój chłop się czasem żali, że go jakiś srebrny drucik w tyłek kłuje, bo po takiej sesji hand madowania, mamy na łóżku skrawki różnych obsrywków, więc jest bosko ;)

nieznajoma, hej :D moje zdjęcie tam siedzi, ale nałózcie na to małego Karwowskiego łamane na Ripley, będzie aktualniej ;) dzięki za ciepłe słowa :)

z tymi kolczykami związana jest fajna historia - bo są sprzedane pewnej fajnej osóbce, która specjalnie jednemu kaczorkowi namazała na pysku pieprzyk, żeby odróżnić brata od brata :D

Szatańskie gorsety2 mi się podobają, a te, o których Ty, Aleksandro. piszesz, to nie mogę znaleźć :( A swoją drogą, to oprócz samej biżuterii, to nazwy są także the best :D ;)

a bo Nieznajoma kaczory sa w sprzedanych :D:D no wiadomo, ze u nas kaczory ostatnio w modzie, i to jeszcze blizniaki :D:D

oby tych prawdziwych też szybko sprzedano :D najlepiej na Białoruś ;)

Aleksandra, jak mi napisałaś, że to w sprzedanych, to już znalazłam :D Spodobało mi się specjalne zamówienie5 i Era wodnika :) A bliźniaki są super :D Kate - ja proponuję biegun północny :D

taaa, tylko kto ich weźmie? :D Chyba, że partia dopłaci :D :D :D

Kate - ale kto ich kupi ????????? :( Możemy ich oddać, a niech będzie - jeszcze dopłacimy za to, że ktoś ich zechce ;)

no, dziewczynki, to stawiam kolejny kieliszek za ciepłe słowa :) Aleksandra :) Anka :) Asia Nieznajoma :)

Melduję się z winkiem i koreczkami pod zagrychę. Urwałam się na chwilkę, póki stary zajęty, echhh. Ogląda jakiś głupkowaty film i się podnieca. Kasiu, fenomen z Ciebie🌻Bravo!

trzeba mądrze głosować, tylko że teraz mamy problem z brakiem alternatywy, bo tak naprawdę - są bardzo duże szanse, że PIS znowu wygra a układ w sejmie zmieni się niestety leciutko. Nie będzie Ligi i Samoobrony, a PO pożre się z PiS i znowu zamkną parę osób, a dzień bez afery i awantury będzie dniem straconym :(

Kate, a to Twoja pasja??? bo jak pasja to Cię podziwiam, a jak nie pasja, to też Cie podziwiam:) Anka, Julietka witajcie :D

wesoła anka, mogę zrobić :) Julietta, witaj :D Jak się czuje kocur liliowy? ;) Dziękuję za słówko wsparcia ;) Ala, no pewnie, że pasja, jak można robić coś bez pasji? :D nasze zdrówko :)