Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szept wirtualności

Kącik Warszawianek i nie tylko

Polecane posty

Gość spotkałyście się
w piątek???

Witam :) 🌻🌻🌻 Zrobiłam już kawę, włączyłam radio by przygrywało nam miło :) Jak sie obudziłam i zobaczyłam za oknem te rozwiane gałęzie drzew, to jeszcze szczelniej sie zakopałam pod kołdrę....i zasnęłam ;) Teraz jednak obudziłam się z bólem głowy i gardła, ogłone samopoczucie tez nie najlepsze...ale wzięłam tabletkę...liczę, że przejdzie :) Idę poczytać, bo książka mnie wciągnęła...:) Miłej niedzieli 🌻❤️

I cóz...niedziela dobiega powoli ku końcowi. A szkoda. :( Z chęcią jutro jeszcze bym pozostała w domku. Aczkolwiek moje samopoczucie wraca powoli do stanu normalności. Wypoczynek jednak zrobił swoje :) Poczytałam dość ciekawą książkę o traktowaniu kobiet w krajach arabskich, o walce kobiety o niezaleśżność i własną wolność. Ich kultura jest dość niesamowita, ciekawie się jedynie czyta. Ale doświadczyc osobiście bym nie chciała. Wracam zatem do lektury, cisza natsała w domu, chłopaki wybyli na mecz...stąd chcę tę chwilkę \"wolności\" ;) wykorzystać :D:D:D Buziaki dziewuchy i....panie Romeo :)

Witam z poniedziałku radośnie :) Zrobiłam już kawkę..i czekam na towarzystwo :) Nie lubie pić sama ;) Ale dzień czas zacząć. Samopoczucie mi dopisuje, także nie jest żle. Jeszcze jak mój syn sie dziś poprawi z historii będę kontenta ;):) Nawet słonko dzis wyglądnęło także zacznijmy dzien od usmiechu :D:D:D Miłego dnia dla wszystkich :) 🌻🌻🌻

Szepciku Moje samopoczucie raz lepiej raz gorzej (zatoki szwankują). Dziś chyba będzie ok. Ale wczoraj..... Szepciku a jak u Ciebie? Byłam w sobotę na zakupach. Miałam nadzieję kupić jakiś żakiet do sukienki na wesele i lipa nie kupiłam. Za to na poprawę humoru zakupiłam piękne zamszowe botki na koturnie, torebkę, czarne spodnie i dwie fajowe bluzeczki. To nie żle poprawiłam sobie humorek. :D Dziś rano wyruszyłam jeszcze raz na poszukiwania żakietu i udało się. :) Mam. Nareszcie. Ale ile się nachodziłam za nim to nie wspomnę. :P Kawka już jest. :) Słonko pięknie świeci. Robi się cieplutko. :D Ach jak ja nie lubię poniedziałków. :P

Witaj Neluś ❤️ Fajowe zakupy :D:D...Niezle sobie zatem humorek poprawiłaś. Tym bardziej, żę jeszcze dokupiłaś żakiet :). Ja z butami mam wciąż problem, choć jak nigdy dostałam pantofli konkretnych ;) A teraz jeszcze poszukuje ładnej torebki...tylko we wszytkich cos jest nie tak...Hm..czyja to wina.Może gust zmieię :P:P Wzięłam wczoraj tabletki, wygrzałam sie w łóżku, dzis nowo narodzona :D:D Dieki, Nelka, Tobie również zdrówka życzę :)

Szepciku gustu to gust i nie zmieniaj go. :D Ja też zawsze mam problemy z wyborem jakiś rzeczy. Wszystko teraz takie nijakie produkują. Więc jak coś trafię ładnego to nie zastanawiam się tylko kupuję. Też jestem bardzo wybredna, dlatego prawie miesiąc szukałam żakietu. :P A butki kupisz prędzej czy póżniej. Tylko wtedy nie zastanawiaj się długo, bo możesz nie trafić już na takie co będą Ci się podobać. :D Zdrówko dziś ok. :D Dzięki.

cześć dziewczynki! Ja również poluję na fajne botki, ale nie ma takich jakbym chciała, no i te ceny kosmiczne. Są takie jedne, ale kosztują 399zł, więc chyba sobie odpuszczę. Dużo zapłaciłaś za te botki, może i ja bym się skusiła. W CCC mają fajne teraz, właśnie nowa dostawa przyszła.

Taniocha. Juli ja w markowych sklepach nie kupuję bo nie ma ich nigdzie w pobliżu, a po za tym jak wspomniałaś ceny astronomiczne. A ja kupię, pochodzę jeden sezon i już. Więc szkoda mi kasy. Za swoje botki (takie przed kolanko z lekkim misiem w środku, czarne, zamszowe z ozdobami) zapłaciłam 35zł. Promocja była. :D Za te pieniądze to teraz żałuję, że dwóch par nie wzięłam. :P

Ja przeważnie również kupuję to w czym jest mi dobrze i w czym czuję się superrr. Buty uwielbiam i mogłabym tylko w nich chodzić bez niczego innego zbędnego:D

Bluzki, sweterki, spodenki, buty, spódniczki.............................................Kocham zakupy. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Juliett69
A ja uwielbiam buty, zegarki i torebki:D Bez reszty się obejdę:D