Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marieoo

Szary ząb! co można z nim zrobić?

Polecane posty

Gość marieoo

Co można zrobić z takim zębem? Wymienię plombę na jasną a ząb szary?? Na drogie wybielanie mnie nie stać, rzecz w tym, że nie musi być śnieżno biały, żeby chociaż żółty był. Gdzieś przeczytałam, że jakaś dziewczyna miała szarą jedynkę i jej dentysta wybrał miazgę i spoko wygląda. Ale czy to działa? Bo jeśli cały ząb jest szary to całego przecież nie wybiorą. Bo dziś wymieniłam plombę w zębie jeszcze nie zszarzałym i wygląda jak zdrowy, o niebo lepiej, resztę też bym chciała taką mieć... Dziewczyny pomóżcie proszę :)

albo wybielic, jesli jest martwy to endodontycznie, stomatologii estetycznej okolo 200 zl za zab, jesli nie to zwyczajnie wybielis specjalnymi srodkami, ale muzisz isc do gabinetu stomatologicznego i Ci podpowiedza.

Gość marieoo
1 po kanałowym i 1 sam z siebie

po kanałowym mój dentysta powiedział że nie da się wybielić ale moze dowiedz się o to wybielanie o którym napisała powyżej tancerka..

Gość marieoo
hmm no nic wybiorę się do dentyskti i zasypię pytaniami.

wybiela sie zęby martwe, po kanłowym i zdrowe też, tylko w specjalnych gabinetach stomatologicznych, które maja w swoim zakresie stomatologie estetyczna, wiem bo moja kolezanka pracuje w takim gabinecie i tez ja o to pytałam, wybiela sie napewno. Tylko nie jest to tanier, ale w porównaniu do licówek lub implanta , to taniocha.