Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość down-to-earth

NIeciekawe cialo - Pytanie do kobiet

Polecane posty

oj dziewczyny,ale powiem ci ze jsli ja bede miala dzieci to na pewno bede wolala czas spedzac razem z nimi niz latac po silowniach i aerobikach chyba ze faktycznie sie az tak roztyje!a jesli bym tak patrzala na to jak ty ze moj facet mnie kiedys dla mlodszej zostawi to bym za maz nie wychodzila!logiczne!zreszta zeby nie bylo tak ze te baby ich dla mlodszych zostawia albo dla czulszych jak beda tyle na siloni przesiadywac!:)

ja sie sobie podobam:) ale nie uwazam ze teraz po twojej wypowiedzi down to earth ona ma sie najlepiej zamknac w domu i zostac sama bo przeciez rozstepow i obwislych piersi nie zlikwiduje cwiczeniami!ty uwazasz ze ona juz jest skreslona i nie znajdzie przystojnego faceta ja uwazam inaczej bo mam wokol siebie wiele przykladow,a takie zadbane dziewczyny jak ty czesto sa same bo sa wlasnie zbyt zajete soba i swoim wygladem...bez obrazy!

Gość kolezankazforum
dbac o siebie to jedno ale przesada niszczy- autorka pisze że zniszczyła ciało odchudzaniem ale to nie koniec świata :) naprawic ciałko na tyle aby wzrosła smoocena a najlepiej na nią wpływa zachwyt zakochanego faceta, który w kazdej cząstce oczu, ust, nawet niekoniecznie pięknych dalszych czesci ciała widzi cud nautury

i w ogole czy ty oj dziewczyny myslisz ze tylko ty sie facetom podobasz?????wiele grubych,zakompleksionych,z nieidealnym cialem kobiet ma takich facetow ze szok!!!!a ty?jak dzieci urodzisz i bedziesz miec rozstepy i obwisle cycki to co zrobisz????polozysz sie do trumny???czy przejdziesz 6 operacji plastycznych??!!

Gość oj dziewczyny dziewczyny
bzdury piszesz:) a z dzieckiem od pierwszych tygdni życia będę na basen właśnie chodzić;) ja nie robię nic dla kogoś, tylko DLA SIEBIE bo to mi daje satysfakcję itd. a to że faceci zwracają uwagę na dziewczyny interesujące pod wielonma względami - także atrakcyjne fizycznie - to fakt. myślisz, że czemu ci koelsie odchodzą od swoich żon? (moim zdaniem bo to świnie, zamiast zaproponowac takiej żonie choćby wspólne ćwiczenia zostawiają dla młodych i zgrabniejszych)

Gość
hmmmm klapki na oczach? no właśnie ja piszę, że jestem z facetem 3 lata i wcześniej wyglądałam nienajlepiej, a teraz również, tylko mankamenty się nie zmieniły... a mój facet narzeka że mam mało ciała ;) ale moja matka i ojciec są ze sobą 30 lat... a nie mieli już 30 lat jak się poznali ;) i z mojej mamy też miss nigdy nie była... (no cóż, przynajmniej widzę po kim odziedziczyłam ciało...) nie roztyła się nadmiernie, ale karmienie i czas z biustem zrobiły swoje, ciało jak na 60-latke wg mnie jest OK, ale cóż trudno oczekiwać nie wiadomo jakiej jędrności... a mój ojciec nadal ją kocha i jeszcze nie przestali no wiecie ;) widocznie przez 30 lat mu klapki z oczu nie opadły XD

nie myślę tak, choć obserwując facetów po 40. (nie na siłowni ale w ogóle) widzę, że jakąś metAMORFOZĘ PRZECHODZĄ - oni i ich priorytety.. jak będę potrzebowała, to się poddam operacji plastycznej, czemu nie? mam być niezadowolna ż zycia jak te młodziutkie kobiety z tego topiku? jeszcze mi się od tego przedwcześnie zmarszczki porobią:)

Gość
oj dziewczyny dziewczyny ------> pierwsza żona mojego ojca była SZCZUPLEJSZA, ZGRABNIEJSZA (bo tancerka) i MŁODSZA od mojej mamy.... a był z nią max 5 lat, a z moją mamą 30 !!!!!!!!!!!!!!!!! więc nie chrzań, że to o wygląd i zadbanie chodzi :/

tak ci sie tylko wydaje...juz to widze...nie bedziesz spac po nocach,i z samego rana na basen bedziesz latac;)w ogole to zycze ci zebys oczywiscie miala na tyle czasu i sil!a co do faceta,to trzeba sobie wlasnie odpowiedniego znalezc!ja znalazlam:)

a co do operacji...to tobie juz podziekujemy...ten topik nie jest pt./...CHCE BYC PIEKNA...i uwierz mi ze ja nie jestem idealana a zadowolona z siebie i zycia bo mam kochajacego meza i cudowne zycie,widocznie mamy inne priorytety;)

Gość down-to-earth
W domu sie nie zamkne. Za duzo zycia mi juz umknelo z powodu kompleksow. Musze popracowac nad samoocena i stac sie pewna siebie kobieta. Jezeli poznam mezczyzne,w ktorym sie zakocham, a on we mnie, to w odpowiednim momencie podziele sie z nim moim problemem i zobacze jak zareaguje..Jak ucieknie, trudno...

down to earth!nie ucieknie!przynajmniej ten normalny bop koledzy oj dziewczyny to odrazu zwieja jak sie okaze ze nie masz karnetu na 2 lata na silownie wykupionego:) spadam dziewczynki trzymajcie sie buzka oj dzewczyny...dla ciebie tez pozdrowienia...:)

ja nie chce byc piekna, bo (zaraz mnie oczywiscie zjedziecie:O ) jestem i tak sie czuje. a jesli sie to zmieni to nie zamierzam płakac i sie uzalac.. pogotowiem terapeutycznym podczas cwiczen dla tych porzucanych czy tez niezadowolonych z siebie - nie chciałabym tak upaść..

*jestem pogotowiem także miało być..

Gość down-to-earth
oto..ja, jeszcze raz dziekuje!!!!!