Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczky

Odchudzanie czas rozpocząć D ?? tak?

Polecane posty

kurwa nie mam czasu na to wszystko,jak zwykle dupa dupa dupa wyszła ze wszsytkiego, pewnie nie wleze w tą sukienke kurwa mac ;/ Wexcie mnie nie dobijajcie,bo w tydzien to i tak nie zdaze juz nic zrobic,

Hej laleczki co tam u was bo u mnie super odwiedzam codziennie kogoś nowego.Pogoda dopisuje.Co was tak mało widze że wszystkie pouciekały ok pozdrawiam serdecznie buzka i powodzenia. P.S.a dietka do dupy bo gdzie ide tam takimi smakołykami częstują że hej więc jak wróce to biore się odnowa

hihihi Cześć Martus :) MAsz racje :) Fuu,,ale gorzką herbate sobie walnęłam (zieloną) :P Dziewczynki..Dziś po raz pierwszy moja waga pokazała 80 kg... Nie wiem czy to jakiś psikus czy co,bo przed chwilą ważyłam 83 ale to nic,, będe udawała że to prawda i mam większą motywację :) jak na mojej wadze najpierw pokaże się 7,a nie 8,to bede przeszczęsliwa :) a potem to już pójdzie samo :) sa sa sa

Hej ale pustka widze że opuściłyście ten topik to żałujcie bo mam dla was super wiadomość jak ktoś chętny to pytajcie.... A tak wogule dzisiaj wruciłam i jestem wypompowana na maksa więc odezwie się innym razem bużka pa😘😘😘

jestem i ja!!!:):):):) no co tam słychać dziewczyny??? u mnie jakoś waga nie spada(nie waże się, ale widzę, ze nic sie nie zmienia:( )

To ja śpiuchnać ide teraz to pewnie mnie z tąd wykurzycie ale ja i tak będe pisać jeżeli będe miała do kogo bo bardzo was lubie buzka pa 😘😘😘🌻🌻🌻

a spadaj niedobroto! Bo Ty sie teraz bedziesz obżerać, żeby dzidzia była duza duuuzaa duuuza i zdrowa.. a my tu o suchym pysku :( :( buuu

ale masz fajnie z dzidziusiem:):) kurcze i głodzić si enie musisz, wręcz nie możesz!:) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻[kwiat🌻🌻🌻]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻[k🌻🌻🌻 G. R. A. T. U. L. U. J. E

a u mnie stara bida:( uczę sie zaocznie i przydało by sie robotę znależć!!! codziennie skacze na skakane- bo to niby pomaga, ale ja nic nie widzę😠 dziś dieta nawet mi ładnie poszła;) oby tak było zawsze!!!

No hej lalunie u mnie ok tylko troche mnie mdli a pozatym ok ale co jem to wam nie powiem bo wam smaka na robie.Mam troche stracha że dużo przytyje a potem nie będe mogła tego zżucic ale mam nadzieje że za 8 miesięcy tu będziecie i znowu zaczne z waszą pomocą🌻🌻🌻 dzięki za gratulejszyn a ty ewelinka bieżesz sie wkońcu za jakiegoś chlopa! pozdrawiam mam nadzieje że zaczniemy więcej pisać bo ja jakos nie mam zamiaru pisać na innym topiku a siłą mnie z tąd nie wyżucicie hi hi hi Na pocieszenie napisze wam że będe ważyć najwięcej z was ha ha ha milego dzionka buzka😘😘

helloł:D ja dziś troszkę za dużo zjadłam:( stojąc na cmentarzu pomyślałam sobie, że to kolejny raz gdy stoję tam i mam nadzieję, że za rok przyjdę tam chudsza:( i jak na razie to nic a nic się na to nie zanosi:( ehhh a propo ciąży to dziś widziałam moją o rok starszą kolezanke- niebawem będzie rodzić. mówie wam jak przytyła, przede wszystkim to buźkę ma 3 razy większą;) ja to nawet wole sobie nie wyobrażać jak bym wyglądała na jej miejscu:o inna znajoma w 9 m-scu ważyła prawie 100kg!!! a przed ciażą była szczupła:o po porodzie się głodziła, głodziła i teraz znów jest lachon z niej:) a Foczky gdzie się podziewa??? tylke dziewczyn tu było i co..???:( bierz sie za chłopa...ha ha ha:o a daj spokój Marta:(

No i widze znowu pustki chej dziewuchy odzywać się:(:(:( U mnie mdłości już mam dosyć ale to chyba lepsze od tej diety:):):) No ewelinka najwyszsza pora znalez sobie kawalera przecież ładna z ciebie dziewczyna a tego kwiatu pełno chodzi po ulicach a wiesz co jest najlepsze na chudnięcie hi hi hi Pozdrawiam laseczki

No widze że będe pisała ale sama do siebie hihihi. No jak moja dieta super przytyłam już kilogram a nie wspomne ile przytyłam pod czas wizyty w polsce.No a co u was myśle że jaesteście już chude laski że nie kożystacie z topika.Pewnie nie długo spotkam którąś na plakatach jako modelki pozdrowionka P.S.znowu mnie mdli fuj

No to witam ale chyba samą siebie byłam dzisiaj u lekarza mam termin na 15 czerwca nawet nie zła data co myślicie? Mam nadzieje że wkońcu któras tu zajrzy wy łobuzice tak mnie samą zostawiacie😭😭😭

Gość monia-46

No hej laseczki :) sa sa sa :) Marta ale Ty wytrwała jesteś cholero jedna :P hhihihi.. Przepraszam ze nie odzywałam się,ale swięta swieta i czasu nie było. I tak teraz wróciłam do wawki i siedze i sie obżeram,,,, o matko ,,zaraz usne,,,ledwo widze normalnie.taka chamska pogoda jest że kipne. Marta trzymaj sie i nie poddawaj :D :D :D ja wcale nie chudne,a nawet wrecz przeciwnie,,,no ale lada dzien kupie sobie karnet na basen i siłke i bedzie super :P

No w końcu sie doczekalam jakieś duszyczki hi hi hi No to foczki tyjemy razem obżartuchu:):):) No a pozatym to jak najszybciej kożystaj z karnetu bo nie długo sylwek sie szykuje i bal pewnie... A ewelinka to pod ziemie sie zapadła a o chice to juz nie wspomne

Martusiu kochana wróciłam specjalnie dla ciebie:D:D a tak poważnie to nie było mnie 3 dni w domu, bylam w szkole. pamiętajcie, że ja w weekendy studiuje( no nie licząc najbliżezego, bo mam wolne) 15czerwca- mi się podoba ta data, i w upały już bedziesz po wszystkiemu i wielkieeegooo brzuszka nie będzie;) ciekawe czy to będzie chlopiec czy dziewczynka....pewnie dziewczynke byś chciala teraz???

ale sobie fajowy suwaczek ustawiłaś:):) z tym dzieciątkiem Foczky a coz twoją motywacją??? latem tak dobrze Ci szło?!?!

Wchodze na forum a mi tu buzka aż się rozdziadowiła bo moja ewelinka wróciła nawet nie wiesz jak się ciesze że cie widze(znaczy twój wpis hi hi hi:):):):):):):)) No to dziewczynki jak tam dietki ile macie tam na wadze.Ja teraz jestem wasza dowodzaca i pilnuje waszej dietki wiec dziewczynki do robotki i od jutra ruszacie z kopytka buziaki moje aniołki pa😘😘😘