Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzaaca

jak ja bym chciala wyjsc za maz, albo zareczyc sie

Polecane posty

Gość Fretka Beretka
ja nie lacze slubu z biala suknia. mam bardziej tak jak ty. slub to po prostu jakas kolej rzeczy dla mnie jezeli juz sie trafi na ta odpowiednia osobe. i wcale nie koniecznie widze slub jako biala suknie i jednodniowe przezycie. raczej kojarzy mi sie z reszta zycia z jedna osoba

Gość veronikka
A po ile lat macie?

Gość aguskaka
Ja od roku suszylam chloakowi glowe i w koncu udalo sie. Ślub w przyszlym roku:)

Gość pączuszekkk
akurat suszenia głowy nie polecam ale okreslenie sie , rozmowa, poznanie, ustalenie, czy patrzy sie w jednym kierunku, czy w dwóch różnych kierunkach

Gość Augu
Właśnie, tylko dlaczego dla facetów (przynajmniej mojego) ślub oznacza koniec wolności, koniec przyjemności, koniec wszystkiego co dla nich miłe czyli hobby, koledzy itp?

Gość marzaaca
Augu ----------- obawiam sie, ze moj mysli identycznie. Teraz to spotkania z kolegami, wypady do klubow, zero ograniczen. A moze boi sie, ze po slubie to juz stanie sie "panem, ktory ma same ograniczenia".

Gość Augu
Problem u mojego faceta jest taki, że jego hobby to skoki spadochronowe. To bardzo kosztowna zabawa jak się domyślacie. Myśle, że boi się, że po ślubie kasa będzie szła na inne ważniejsze rzeczy i nie starczy mu na skoki. Jak do niego przemówić, że jak się chce to można wszystko pogodzić?

Gość okularnica hehe
a teraz razem mieszkacie ? czy dolaczego uwaza , ze po slubie nagle cos sie zmieni ? czy moze mieszka z mamusią ?

Gość Augu
Mieszkamy razem, ale mamusie ma blisko, za blisko... Nie będę ukrywać, że też czasem myśle że jest rozpieszczony :(

Gość zasmucona ja
czy sadzicie, ze facet moze obawiac sie malzenstwa ze mna gdyz jestem po rozwodzie? jestesmy razem dwa lata i nic...

Gość zasmucona ja
moze ktos ma jakies doswiadczenie w tym temacie?