Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedagozka3412434

Doda jest przykładem bezstresowego wychowania!!

Polecane posty

Kto tu się napawa wadami? Widzę, że to raczej ty napawasz się jej sukcesami i na każdym kroku ją usprawiedliwiasz. My jesteśmy raczej neutralni.

jestescie zle bo ona jest po prostu extra laseczka ktora chcialby miec kazdy facet.

Wadami napawają się tu wszyscy jej przeciwnicy - jakby Was nie obchodziły, to skąd wziąłby się ten temat? Poczytaj posty od początku - Doda taka, Doda siaka. Ale napisz może, gdzie ja się napawam, bo o ile pamiętam (tylko ja, reszta dla wygody tę wypowiedź pominęła) ja pisałam, że mnie się ona nie podoba. Ale ważniejsze jest, że mnie nie obchodzi. W odróżnieniu od Was. Pewnie by się cieszyła, że tak o niej się dyskutuje - nieważne, co o niej mówią, byle mówili. Robicie jej reklamę. :D Nic nie wiem o tym, żeby suczka = szmata, ponadto mnie tu nazwano przykładem pedagoga-ignoranta bez zasad pierdzącego w stołek, więc też niech nikt nie pisze o neutralności. Proszę jeszcze raz przeczytać moje posty - nie usprawiedliwiam Dody, nie lubię jej, nie jest przykładem. Chodzi o to, że nikogo, komu się ona nie podoba jej życie nie powinno obchodzić. A jeśli obchodzi, to chyba po to, by dać ujście najniższym instynktom, bo innych powodów nie widzę, czego nie należałoby się spodziewać po pedagogach. I to właśnie jest przykre - własne nudne czy też nieudane życie wiele osób musi rekompensować sobie taplaniem się w błotku plotek, by poczuć się lepszym. Nie byłoby Dody, gdyby nie m.in. Wasze zapotrzebowanie na nią. Czymże innym tłumaczyć jej rzekomą wszechobecność w mediach, skoro każdy ma wybór tego, co ogląda?

Gość hheheher
chodzi o to, ze Doda ma mentalność dresiary, gdyby one jej cokolwiek powiedziały, ona mogla by zmieszac je z błotem jak to ma w zwyczaju, ktokolwiek jej zwroci uwage na jej niewiedze, atakuje i wyzywa od pedałów i ciot - dres w damskim wydaniu, ot co!

Gość hheheher
Jacek wracaj do swojej brzydkiej wiejskiem madzi..z koziej wólki zamiast zajmowac sie doda i ta by na ciebie nie spojrzała

Gość hheheher
zmotoryzowana smiejesz, sie ze "po co zajmujemy sie doda i rozprawianiem o jej wadach, po co ogladamy tv i wchodzimy na portle o niej:" To co Ty tutaj robisz.?po co wlazałas na ten temat skoro nas wyzywasz, ze marnujemy czas na dode..hehe a sama to robisz!!hehe

Gość hheheher
zaślinionego bahora..jakie podejscie do dzieci chamskie Taki stary a taki głupi.. do Jacka oczywiscie

Gość hheheher
moge sie załozyc , ze doda jeszcze kiedys kogos pobije i pojdzie siedziec, jak Paris Hiltone do kicia!!Juz jakas kobiete podrapała i zaczepiała!!

Gość hheheher
znam jednego Jacka w Twoim wieku, ale nie podejrzewałabym go o fascynacje ta wulgarna doda?

Gość hheheher
kretynko!!jakiego słownictwa fani dody uzywaja za to doda jest geniuszem hehe w koncu ma AJ KIU 154

Najlepszy tekst \"zachowuje sie jak jedynaczka\" LUDZIE ładną miarą ludzi mierzycie...ehhhh

Sama to robię? Z tą drobną różnicą, że ja nie rozpatruję tu charakteru Dody. Proponuję ponownie poczytać, o czym piszę - choć to chyba nieuzasadniony optymizm z mojej strony, że do kogokolwiek dotrze. Skusiło mnie wyrażanie o bezstresowym wychowaniu (którego nota bene nie uważam za sensowne) w temacie, a zmierził sposób dyskusji i plucie jadem, nie mające nic wspólnego z kwestiami merytorycznymi, na co zdecydowałam się zareagować.

hehehe wez juz sie tak nie podniecaj tym topiciem widac ze po urodzeniu bachora doslzo ci 20 kg nadwagi i jest po prostu wkurwiona ze nie wygladasz seksi i sie musisz na kims wyrzyc

Jacek: Tu jest lasek od groma, a każda z nich reprezentuje sobą więcej niż Doda x 1000. Większość facetów bardzo by się obraziła o twój tekst, że każdy marzy o Dodzie. Z ludźmi o tego rodzaju "temperamencie" jest interesująco przez kilka tygodni, a później ziewasz przy tych samych kawałach...

Gość nie chcę być wulgarna
Oglądałam kiedyś wywiad z Dodą. Wiecie ile ona miała lat, kiedy straciła cnotę? 15!! Z jej rodzicami musiało być coś nie tak, musiała mieć nieźle nasrane we łbie, żeby w tak młodym wieku dawać dupę. Nie wspominając o Barze, kiedy jako 18-letnia dziewczyna bzykała się z Niedźwiadkiem w kiblu, a operatorzy opowiadali o jej jękach. Po kilku latach przyznała, że w jej przypadku bzykanko w kiblu to normalka. No ludzie.:P

wlasnie z takimi ludzmi jest zajebiscie bo sie nie nudzisz i to nie sa cieple kluchy :D

to tak jak wy tylko ze wy macie bachora w wieku 16-20 lat tez trzeba miec nasrane :D

Nasrane trzeba raczej mieć, żeby w obronie Dody dać się zwabić na kobiece forum Ciąża, poród, macierzyństwo, jako 25-letni chłopak. :-D :-D :-D

Gość doda sroda
podniecaja sie nia malolaty, a ona mysli ze jest taka cool, bo obraza ludzi i nosi cycki na wierzchu.

Gość doda sroda
jest tak samo "ostra" jak jej muzyka :P pop dla muzycznych bezgusci uwazajacy sie za rocka. jej muzyka okresla ja najlepiej!

Gość r43r43r43
nie lubie jej

Odpierdolcie się Dody w końcu! Czytaliście dauny jedne ile ona w zyciu osiągneła? Od najmłodszych lat ciężko pracowała na swój sukces! Przecież Ona jest wielką gwiazdą! Ma platynową płytę, jest dobzre zarabiahąca i piękną artystką. Jej teksty piosenek wiele razy rozwiązały moje problemy a wystarczy że spojże na jej foto i od razu mi lepiej. Pierdolcie się nawet połowy tego co Ona ma nie osiągniecie nihdy!

Gość poczytajcie bloga zajebisty
koleś trochę prawdy o niej wam napisał,............

Gość hfkehfkrfhr
Prawda jest taka że każdy kraj ma swojego narodowego klauna... My mamy taką dodę, inny kraj ma takiego Sachę (grał w Boracie i Brunie). Prawda jest taka ze świat mimo wszystko uwielbia skrajne chamstwo i głupotę i nikt nic nie poradzi. Taka mentalność ludzi bo zaden normalny człowiek nie odwarzy się prowadzić zycia takich osób.

Gość oO.
a nie pomyśleliście, że taki ma image? niestety, u nas w kraju żeby mieć kasę trzeba się sprzedać, robić coś dla mas a nie dla koneserów. poza tym sądzę, że co jak co, ale Doda ma świetny głos, nagród tyle nie zdobyła za sam dobry wygląd.

Gość perpetułłła
Doda jest totalnie głupia! Nie szanuje innych i mysli, że jest centrum wszystkiego. Zwykła, głośna, bezsensownie robiaca szum wokół siebie BLACHARA!!! Żenada!