Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedagozka3412434

Doda jest przykładem bezstresowego wychowania!!

Polecane posty

Gość psycholog do zmotoryzowana
zmotoryzowana UWAZASZ, ZE DODA JEST DOBRYM PRZYKLADEM DLA MLODZIEZY I DZIECI..PISZ SZCZERZE JAKO PEDAGOG!! sukces jaki odniosła, bez wgledu na chamstwo, prostactow i to jak zachowywała sie barze(skandalicznie, psychicznie znecała sie nad jedna niewinna niczego osoba) dobrze o niej świadczy!! niewazne jaki ktos ma charakter i podejscie do ludzi,wazne ze odniosł sukces..co a podjescie..jeszcze do tego pedagog tak mysli Poza tym piszesz, z jea Cie oceniam, Ty tez nasz oceniałąs, pisałas"zakompleksione panienki"/..gratuluje..tak samo oceniasz po pozorach jak i ja!!

Dodę albo się lubi albo nienawidzi. Media kreują ją na wulgarną, wyuzdaną kobietę, ale ona w rzeczywistości nie jest lepsza. Lubi obgadywać, obrabiać komuś za plecami d***, jak ktoś jej się nie podoba, to go zjedzie. Obrzucą ją pomidorami, to ich wyzie i pokiwa środkowym palcem.

Paulka znam Kazik Staszewski, Kasia Nosowska, dla mnie Frytka, Doda, Wisniewski nie sa żadnymi gwiazdami, robia chałture i biznes..a nie sztuke

Kazik Staszewski o dodzie "Cytat: - Ale Dodę i Mandarynę znasz? Kazik: Tak, ale nie jestem w stanie skojarzyć jakiejkolwiek piosenki. Ani jednej, ani drugiej. Nic, zero. A poza tym co to za gwiazda, którą można spotkać bez obstawy w spożywczym? Tak spotkałem Mandarynę z siatką na zakupy jakieś dwa miesiące temu."

Absolutnie nie uważam, żeby Doda stanowiła dobry przykład i nie lubię jej. ALE: po co i skąd w ogóle takie zianie nienawiścią do niej? Ani programy tv, jakie oglądam, ani czasopisma, jakie czytam, ani strony internetowe, jakie przeglądam nie epatują Dodą, nie mam pojęcia, co u niej i kogo ostanio obraziła (?). Nie podoba się? Nie czytaj/nie oglądaj. Więc albo masochiści z Was, że się nią tak napawacie, albo zazdrość zżera. Inne powody uporczywego tarzania się w tej rozpuście i niesmaku nie przychodzą mi do głowy. Przeciętny człowiek jak czegoś nie lubi, to się tym nie interesuje z takim zaangażowaniem...

Gość o dodzie
Pozując do zdjęć, wkłada sobie ręce między nogi, obraża uczucia Polaków twierdząc, że Jezus prowadził rozwiązły tryb życia. Szokować i obrażać - taki jest sposób na karierę Doroty Rabczewskiej, wokalistki zespołu "Virgin" - donosi "Fakt". "Doda Elektroda" wulgarnie rozwodzi się na tematy religijne, w miejscach publicznych często i gęsto przeklina, nawet z narzeczonym, Radosławem Majdanem wita się używając wulgarnych słów. Używanie rynsztokowego języka i kiczowaty styl można Dodzie darować, ale obrażanie uczuć religijnych to już skandal.

jak mam nie czytac i nie ogladac, jak czasem przypadkiem włacze TV A TAM DODA,wszedzie doda.!!!Poza tym interesuje mnie to, bo wiem, ze dzieci biora i młodziez z niej bezkrytycznie przykłąd,moze ciebie to nie interesuje pedagogu, ale powinno

interesuje mnie co ogladaja dzieci i mlodziez, zeby moc z nim o tym rozmawiac, musze byc w temacie

Mnie jest obojętna, ale jest ostatnio wszędzie, dlatego jej obecność trudno znieść. Program telewizyjny: Doda, reklama telewizyjna: Doda, czasopismo dla młodzieży: Doda, ekskluzywne czasopismo dla pań: Doda, najnowsza płyta: Doda, Opole, Sopot: Doda, Telekamery: Doda. Doda jest wszędzie.:P

To dziwne, bo jak ja włączam tv, to Dody tam nie ma (a gdyby był,a to od czego pilot). Ale pewnie jak się włącza na chybił-trafił, a nie na to, co warto zobaczyć , albo tkwi cały dzień przed ekranem, to pewnie jest tak, jak piszecie. Albo jak się \"przypadkowo\" czytuje Fakt/Panią domu/Bravo Girl. Ot tak, żeby być na bieżąco. :D Zostaje czasu na czytanie czegoś wartościowego, co można by omawiać z młodzieżą? PS. Przykład osobisty jest chyba lepszą metodą wychowania niż omawianie cudzych negatywnych przykładów? Wychodząc przy tym na drętwego, moralizującego wapniaka. :P

Gość gruba babba
Dokladnie, ja naprawde mam to gdzies czego sobie sluchaja nastolatki, wiadomo, ze czym ktos bardziej przeklina, tym bardziej im imponuje. Ale z ta Doda to juz mnie kurwica zaczyna strzelac (za przeproszeniem), bo wszedzie tylko o niej, nawet na gg wiadomosc od Dody, no normalnie az do wyrzygania.

Gość gruba babba
No soryy, ale na jedynce, dwojce tez doda, top trendy - doda, gg- doda, onet - doda, ide po miescie a na reklamach kto, oczywiscie doda, wszedzie doda. :O

Faktycznie, trudno znaleźć drugą taką \"gwiazdę\", która nieustannie tak bardzo musiałaby udowadniać swoją pozycję. Owszem, są rzeczy których możnaby zazdrościć Dodzie, np. głos, pieniądze, których zarabia dużo, jednak z drugiej strony zarabia je w sposób, za który prędzej czy później, ale szybciej niż myśli, sama będzie się wstydziła. Ta dziewczyna szybko się przereklamuje i odejdzie do lamusa. Teraz jest jeszcze młoda, głupia i brakuje jej możliwości przewidywania, że wkrótce nie będzie chciała być na każdym kroku utożsamiana ze swoim tandetnym wizerunkiem, ale nie dostanie drugiej szansy. Już na zawsze zapisze się w świadomości Polaków jako pusta Doda. Czegokolwiek by nie zrobiła, nic nie zmieni jej wizerunku. Ona sama z pewnością będzie czuła się tym przytłoczona. Zarobi miliony sprzedając siebie, w negatywnym tego słowa znaczeniu, a i tak prawdziwe szczęście odnajdzie dopiero wtedy, gdy się od całego glamouru zdystansuje i dojrzeje. Myślę, że jak bardzo by się nie było zarozumiałym, niedobrze cieszyć się złą sławą, a tym bardziej przez całe życie.

Wszystko pięknie, tylko czem założenie, że znamy patent na prawdziwe szczęście? Dla jednego to ciche życie z rodziną, dla innego machanie tyłkiem w tv. Mnie nic do tego, a oglądać nie mam obowiązku...

ale Twoje dzieci pewnie ogladaja hehe

Nie, hehe. :P Ani moje rodzieństwo, ani dziecko mojej siostry, ani chyba nikt z moich znajomych... Jakoś zawsze mamy ciekawsze tematy niż czyjeś siedzenie. :P I żałosne jest to, że podniecanie się życiem \"gwiazd\" uważasz za normalne.

Zmotoryzowana: Czemu patent na prawdziwe szczęście? Bo \"prawdziwe szczęście\" to fenomen, który istnieje i został zbadany. Faktycznie, każdy czerpie szczęście z czegoś innego, ale są pewne uniwersalne składowe, które to szczęście budują albo niszczą. Ja śmiem twierdzić, że wleczenie za sobą etykietki \"szmaty\" prawdziwemu i wiecznemu szczęściu nie służy, nawet jeśli teraz machanie różowym mikrofonem sprawia jej radość.

Ale być może na dzień dzisiejszy jest szczęśliwa. I być może nigdy z tego nie wyrośnie (mało takich ludzi?). I jest to wyłącznie jej sprawa i jej wybór. Jak masz nadmiar ciśnienia na wytłumaczenie Dodzie, że to, co robi jest be, czy też ogólnie na zbawianie świata, to są chyba ludzie bardziej potrzebujący pomocy? A mówienie o kimś \"szmata\" świadczy raczej o mówiącym to.

Gość refrefewfefr
tylko, ze doda jest szmatą, a ty zmotoryzwana chyna sie z nia utożsamiasz, bo jako jedyna za wszelka cenie bronisz dody Nie rzuca sie pereł przed wieprze..doda jest taki wieprzem niestety stwierdzam fakt

Gość refrefewfefr
przeciez doda sama o sobie mowi, ze jest qrewka lubi seks..itd..wiec przestan z niej zmotoryzowana robi świeta, skoro Doda sama o sobie taka opnie wystawiłą!!

Gość kant 56433
jak mnie wkurzaja tacy liżący dupe dodzie

Gość kant 56433
zmotoryzowana Ty lizusie!! byłas w skzole lizusem!skoro , nawet głupiej pustej dodzie lizesz dupe a moze to sama doda pisze heheheheheheh jako zmotoryzowana w koncu se ostatnio bryke kupiła hehehehe hehehehe heheheheheheheheeh hehehehe

Boszsz, nawet nie umiecie czytać. :D Wracać do szkoły i nauczyć się samodzielnie MYŚLEĆ. Łykacie, co Wam podetkną. O kulturze wypowiedzi nie wspominając. Adieu, niewolnicy stereotypu i narzuconych wzorców. :D

Gość kant 56433
zmotoryzowana, jestes włąsnie przykładem stereotypowego pedagoga.. wiem czemu teraz sie z pedagogow smieje, ze pierdza w stołki , sa ignorantami bez zasada..hehe jestes tego zywym przykładem Czy to, ze ktos jest szczesliwy usprawiedliwa jego juz całkowicie? czy dode usorawiedliwia to, ze jestes szczesliwa..??czy szczescie moze byc kosztem?pogardy dla innych ludz, braku szacunku i chastwa i obrazania ludzi jak w przypadku dody? To nie jest szczescie..leczjuz sadyzm

Zmotoryzowana: ja nie powiedziałam, że Doda to szmata, lecz, że zasłużenie lub nie, wlecze za sobą etykietkę \"szmaty\", więc oceniam pewne zjawisko, a nie stosuję wyzwiska wobec niej samej. Zresztą w czym problem, skoro jej zdanie innych i tak nie obchodzi...

A wiesz, czemu Doda bezkarnie obraża ludzi, czemu odniosła \"sukces\"? BO JEST NA TO POPYT. Który obecni tu współkreują, roztrząsając szczegóły jej życia. Gdyby nikt jej nie oglądał, nikt się nią nie interesował - to by jej zwyczajnie nie było. I to chciałam wykazać. I wystarczy użyć mózgu, żeby wiedzieć, że każdy ma wybór tego, co ogląda. Wstydliwe zasłanianie dzieku oczu, bo akurat Doda w tv nic nie da, żaden rodzić i pedagog nie będzie przez 24 h na dobę przy dziecku, żeby za nie reagować - jedyne, co jest skuteczne, to nauczenie dziecka wyboru wartościowych programów. Ale oczywiście żeby kogoś nauczyć krytycznego myślenia, najpierw trzeba samemu tę zdolność posiadać... Ja nie muszę o kimś mówić \"szmata\" i napawać się jego wadami, żeby czuć się lepiej, jak tu obecni - wielcy psychologowie/pedagodzy z zasadami (?).

Gość kant 56433
zmotoryzowana..ale doda sama o sobie mowi suczka..wiec za takowa sie uwaza, wiec w czym problem?boe nie jarze,miałas juz isc..hehe a jakos nie poszłas.. musisz miec ostatnie słowo tak?hehe jak doda