Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Dziewczyny trochę chęci, nic samo się nie zrobi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 O co chodzi z ta strona??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Tam znajduje się formularz . CHĘTNI którzy chcą się przyłączyć do związków muszą go wypełnić i wysłać na adres podany wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Znamy! LUBIMY! Jako mama i pani urządzająca dom mogę polecić Wam swój blog: www.MartynaG.pl na nim jeden z ostatnich postów: http://www.martynag.pl/2015/01/dizajnerskie-pudo-z-pepco-za-1699.html POLECAM TO PUDEŁKO! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 Założyliśmy związki zawodowe jeśli chcecie dołączyć to musicie wejsc na ten link : Solidarność.wroc.pl/wp-content/uploads/2014/08/deklaracja- 2014-11-19.pdf wypełnić formularz i wysłać na adres Sklep Pepco ulica Strzegomska 194-198 ,53-611 Wrocław. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 DLACZEGO WARTO NALEŻEĆ DO ZWIĄZKU ZAWODOWEGO? 5 powodów, dla których warto jest wstąpić do związku zawodowego (zorganizować się w związek zawodowy) i przyłączyć się do NSZZ Solidarność: Pomoc silnej grupy w razie problemów w pracy. Większa możliwość wynegocjowanie lepszych warunków pracy, bądź podwyżki Pomoc w razie dyskryminacji, przemocy, czy też niesprawiedliwego traktowania. Możliwość pomocy innym pracownikom. Możliwość skorzystania z porad ekspertów działających w związku, a także prawników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 Już zrobiliście dobrą robotę zakładając te związki. Nagle cicho zrobiło się na forum :-P ja się zapisze! Brawo dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 Dzięki:)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 I tak to nic nie da...:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 Hej ten link nie dziala, tak ogolnie to ja pracuje w tej firmie od roku i chcemy troche zmian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 Jeżeli link wam nie działa to wejdźcie na stronę za Solidarności i tam jest deklaracja członkowska. Nie narzekajcie na forum ,tylko zróbmy coś razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 Ja pracuje w konstancinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 www.solidarnosc.org.pl/jak-przystapic-do-zwiazku-zawodowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 Siła w nas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2015 Tak,siła w nas,ale i siła z nas....juz uchodzi niestety,chcemy pracowac,ale w godnych warunkach,w normalnych strojach,nie jakis pospieranych t-shertach co wygladaja jak szmaty do budy Burka,i normalnych przerw,zeby nikt sie nie czepiał o 5-cio minutowe spoznienie z przerwy sniadaniowej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2015 do goscia...gosciowy z konstancina,nie masz sie czym chwalic,wspolczuje,ze musisz znosic ta swieta krowe kiero..."""pozdrAwiam i zycze duzo sily i samozaparcia...no i zycze tez zmiany kierowniczki :-) :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2015 Te nowe koszulki to jakiś idiotyzm ze niby takie eleganckie maja być.... K... Przeciez nie pracujemy w APARCIE żeby tak chodzić a w PEPCO trzeba po drabinie skakać na magazynie wylewac poty i jak ja BD wyglądać w tej koszuli zallll... Powinni dac jakieś ladniejsze t shirty które by nie krepowaly ruchów przy pracy na magazynie a nie jakieś koszule elegantki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2015 http://solidarnosc.wroc.pl/abc-zwiazkowe/deklaracja-zwiazkowa/ pełny link do deklaracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2015 polecam to ostatni hit półrocza http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2015 Trzeba przykładać się teraz bardziej do pracy jako związkowcy. Pokazać, że chcecie to zrobić dla polepszenia warunków pracy, ale też poprawić wizerunek firmy. Zadowolony pracownik wydajniej pracuje, lepiej będzie też wypowiadał się o pracodawcy. Ciekawa jestem co zrobicie jak wasza kierowniczka przyłączy się do związków? Teraz, tu na forum to wasz wróg numer jeden, ale jak będzie związkowcem to napewno się "wszystko" zmieni.???? Samo się nie zrobi i to jest pewne. Może bedzie lepiej, ale to za dlugi dlugi czas. Czytam ten wątek i kibicuję wam. Powodzenia. Ps. Przeczytajcie np. to w linku, bo teraz jeszcze ochrony nie macie, wiec po stokroć powodów do zwolnienia nie możecie "im" dać. http://m.regiopraca.pl/portal/porady/prawa-pracownika/zwiazki-zawodowe-po-co-sa-i-jaka-ochrone-nam-daja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2015 Link do deklaracji jest ok ale na końcu tej strony jest załącznik do nowej deklaracji:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2015 Znam, ale takie same rzeczy mają na allinside.pl, w ogóle nie wiem czy pepco od nich nie kupuje, a na tej stronie są jeszcze tańsze więc możecie sobie wyobrazić jakie tanie są :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2015 Proszę założycieli o więcej informacji na temat związków. Co się dzieje po wypełnieniu i wysłaniu deklaracji. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2015 A ja mam pytanie. Moja kiero jest na urlopie. Podważa moje kompetencje nawet teraz . Jest taka że każdy się modli by z urlopu nie wracała . Nikt jej nie toleruje ale zwyczajnie boją się rejo .co wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2015 rejon,6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2015 Brawa za związek ! Też o tym myślałam. Im nas więcej w tym temacie tym lepiej ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2015 Do osoby co pisze o konastancinie -gosciowa a samozaparcia mam duzo, dawno u nas pracowales/las? Krowa kiero dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2015 Kierownik który wymaga od pracowników wypełniania obowiązków które mają na stanowisku kasjer sprzedawca w pepco już jest zły . To co zleca centrala w każdym dniu czy w biuletynach to też kierownik powinien wykonać sam a kasjerki to tylko stać za kasą i liczyć klientom zakupy, prawda ? Wtedy byłby super kierownik . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2015 Kierownik ma być sprawiedliwy! Ma pracować tak samo jak wszyscy a może nawet więcej. Ma mobilizować pracowników. Chwalić za dobrze wykonaną pracę ale też i karać jeśli zachodzi taka potrzeba. Ma stać murem za swoim zespołem. A przede wszystkim ma być człowiekiem. a u nas wygląda to tak. Dobrze coś zrobisz to przecież Twój obowiązek! Źle to nagana. Jest rejonowa to cały zespół jest winny tylko nie kiero..... Poprosisz o coś to Cię wyśmieje i guzik pomoże. Itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2015 Zgadzam się z każdym w/w napisanym słowem. Dobry kierownik powinien umieć kierować zespołem, niestety osoby przyjmowane na to stanowisko z "przypadku" nie maja o tym najmniejszego pojęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach