Gość LALKA 26 Napisano Sierpień 17, 2008 Witam wszystkich. Tak sobie czytam te wasze wypociny i krew mnie zalewa, ja pracuję w pepco w moim miescie od poczatku czyli od prawie dwóch lat i jest ok. Jestem zastepcą kierosa.Mamy zajebista ekipe, nie musze chodzic za dziewczynami i wszystkiego im tłumaczyć. To wszystko kwestia organizacji i dogadania. Co do zarobków w carefourach pracuja na 3/4 etatu w kauflandach to samo na dwie zmiany i nie narzekaja, trzeba robic swoje i choc nikt tego nie doceni czasami wystarczy satysfakcja dla samej siebie z dobrze wykonanej pracy a centrale olac oni dbaja tylko o siebie i o wzrost lfl. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcowiczka Napisano Sierpień 18, 2008 Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rawianka Napisano Sierpień 19, 2008 ta niemiła kierowniki w rawie nie jest nowa tylko wróciła z macierzy i zaprowadziła taki terror i hamstwo w stosunku do pracowników że to się w pa.. nie mieści.podobno jej motto to dobry pracownik to zastraszony i sponiewierany pracownik. wiem to z dobrych żrudeł poprzez wielu przyjaciół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rawianka 2 haha Napisano Sierpień 20, 2008 Rawianko droga!!!! ŹRÓDEŁ piszemy przez Ó a nie U. a poza tym łatwo jest obrabiać kogoś za plecami. Jeśli Pani kierownik sklepu PEPCO w Rawie jest taka zła to nie musisz tam chodzić!!! Ja brdzo lubię te Panią :-) Pozdrowienia dla Pani Lidki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rawianka Napisano Sierpień 20, 2008 rawianko2 wiem jak się źródeł już wczoraj spostrzegłam że zrobiłam błąd źle klikając w klawiature.myśle że jeśli ją bronisz to albo jesteś tak samo podła jak ona albo ty jesteś lidką "panią" kierownik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dętka 0 Napisano Sierpień 20, 2008 http://a-new-dimension.otwarte24.pl/ Zapraszam serdecznie, tania biżuteria hand-made mojego autorstwa, nowoczesne wzory, szybka wysyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasjerkaWpepco Napisano Sierpień 21, 2008 Takich kierowników o których mowa powyżej powinno się zwalniać albo degradować ze stanowiska. Tacy ludzie to osoby z kompleksami, którzy myślą, że jak mają pieczątkę ze swoim nazwiskiem to są ponad nami . Nie rozumiem tylko kasjerów w owym sklepie. Macie przecież rejonowego, zgłoście ten problem. Wymagajcie chociażby szacunku. K...a nie chce mi się pisać. hardcore i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
do Pani Zastępczyni z Rawy 0 Napisano Sierpień 21, 2008 Prowadząc dyskusję, wypowiadaj się kulturalnie, jak przystało na miejsce publiczne. Wystrzegaj się używania określeń wulgarnych, ubliżających innym użytkownikom. Pamiętaj, że komentujesz i oceniasz zdanie lub opinie - nie osobę. Od tonu wypowiedzi często zależy liczba i ton odpowiedzi. Nie wprowadzaj zamieszania poprzez podszywanie się pod innych użytkowników - takim zachowaniem wprowadzasz bałagan, narażasz innych na nieprzyjemności a siebie na ewentualne sankcje, łącznie z prawnymi. Przed wysłaniem wypowiedzi zastanów się, czy wnosi ona cokolwiek do dyskusji, czy nie odbiega od tematu, czy inni użytkownicy nie poczują się dotknięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ex-pipkowicz Napisano Sierpień 22, 2008 A ktos pracowal w Ostrodzie w sklepie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pepco to Farsa Napisano Sierpień 22, 2008 też jestem pracownikiem pepco i zgadzam się z twierdzeniami powyżej, to jest praca dla pasjonatów ciężkiej orki bo pieniędzy z tego nie zbyt wiele... mnie w tej firmie przeraża częstotliwość zmian decyzji podjętych wcześniej- tragedia!!!! a już ciągła farsa z wykładaniem towaru, coś w stylu: - mówiłam że skarpetki na fimie mają być w koszku!!! - nie ma koszyków - jak to nie ma? -no nie ma, skończyły się! - bez dyskusji, ma być w koszyku!!!! i tak jest ze wszystkim. Towar w magazynie nie ma prawa stać na podłodze, ale nikogo nie obchodzi że nie ma odpowiedniej ilości regałów magazynowych, zresztą co ja się będę rozpisywać... Ci co pracują wiedza najlepiej o czym piszę. POZDRAWIAM WSZYSTKICH PEPCOWNIKóW!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość huswarnak Napisano Sierpień 22, 2008 ja nie wiem co oni biora pod uwage przyjmujac takich ludzi na stanowisko kierownicze no ale to swiadczy o nich totalna porazka umyslowa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahahaha1234567 Napisano Sierpień 23, 2008 I znowu \"jedziecie\" równo po innych... Ja osobiście nie rozumiem jednego - nie odpowiada Wam praca w Pepco to droga wolna - wydaje mi się, że chyba jesteśmy wolnymi ludźmi i możemy decydować o własnym życiu i o tym co chcemy w nim robić, gdzie pracować. \"Wyżywacie\" się na ludziach pracujących w Pepco, \"obsmarowujecie\" ich ale to chyba Wy jesteście nieudacznikami skoro nie jesteście zadowoleni z pracy a ciągle pracujecie - Kochani droga wolna, nikt na siłę nie trzyma Was w Pepco - to nie więzienie bądźcie dorosłymi i odpowiedzialnymi ludźmi. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych pepcowiczów -czasami jest ciężko ale my się nie poddajemy :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość echhhhhhhhhhhhhhhh Napisano Sierpień 23, 2008 rany ludzie zastanowcie sie w ogole co piszecie no i co z tego ze mozna sie zwolnic..... skoro takie harpie jak wyzej wymieniona pani kierownik i tak beda pracowac bo nikt nie chce sie im dobrac do tylka i dalej bedzie terroryzowac innych ludzi. ale w koncu moze znajdzie sie ktos odwazny przeciez mozna isc do sadu oskarzyc o mobbing albo cos takiego. w ogole szkoda gadac firma zamiast dbac o dobre imie to pozwala na cos takiego przeciez to czyta mnostwo ludzi i tak z ust do ust od ucha do ucha slychac coraz to gorsze opinie powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sovereign Napisano Sierpień 24, 2008 Dopóki realizowany jest plan sprzedażowy- ani kierownik regionu, ani tym bardziej nikt z centrali (nawet jeśli zostaną poinformowani o mających znamiona mobbingu poczynaniach kierownika czy zastępcy kierownika wobec kasjerów) nie podejmie żadnych działań, by ukrócić ten proceder. Taki system- kierownik oportunista to dobry kierownik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aiola26 Napisano Sierpień 29, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aiola26 Napisano Sierpień 29, 2008 byłam pomagać zatowarować PEPCO w Osródzie i też na inwenraryzacji 2006 jakoś tak to było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beno Napisano Sierpień 29, 2008 no i co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rawianka Napisano Sierpień 30, 2008 ja już to mówiłam tym panią z pepco że nie mogą tak dać się traktować i że właśnie mogą iść do sądu o mobbing ze strony tej "pani kierownik" i całego pepco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasjer Napisano Sierpień 30, 2008 ludzie co wy za bzdury wypisujecie ja tez jestem jedna z was i jest ok!!!!!!! kierownictwo zajebiste kasjerzy tez ja nie wiem o co wam chodzi!!!!!!!!! w każdym sklepie jest ciężko i dużo pracy ale żeby takie bzdury pisać jak wam cos nie pasuje droga wolna nikt was tam na siłe nie trzyma pozdrawiam i zastanówcie się co piszecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pędząca mrówka Napisano Sierpień 31, 2008 co sklep to inaczej, ja pracuję w takim sklepie gdzie kierownictwo jest w porządku i reszta załogi też, ale wiem o wielu innych sklepach Pepco w których dzieje się nie ciekawie. Mnie osobiście bardzo boli brak szacunku do naszej pracy która przejawia się przede wszystkim w tym iż dostajemy marne ochłapy pieniężne a nie porządną wypłatę za tak ciężką orkę. Ja bardzo lubię swoją pracę ale niestety wiem że będę musiała ją zmienić, bo taka pensja to porażka!!!! i z ciężkim sercem to piszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zetka 11 Napisano Wrzesień 2, 2008 Ile zarabia kierownik w pepco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niktuś Napisano Wrzesień 2, 2008 to zależy w jakim sklepie:D wyśmiech. nie ma jednolitej stawki w każdym sklepie Pepco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zetka 11 Napisano Wrzesień 3, 2008 Ale mnie więcej ma chociaż 2 000 tys na rękę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fajne D Napisano Wrzesień 3, 2008 http://www.undertwenty.pl/referrals/follow/Duneczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zetka 11 Napisano Wrzesień 3, 2008 Proszę o informacje na temat pracy kierownika i jego zarobków!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość al capone Napisano Wrzesień 3, 2008 Jak zarobi 1500 to jest zajebiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niktuś Napisano Wrzesień 3, 2008 Z tymi zarobkami kierowniczymi jest różnie, uzależnione są one od wysokości utargów danego sklepu, ja pracuję w takim sklepie gdzie kierownik ma ponad 2000 tyś zł.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość al capone Napisano Wrzesień 4, 2008 Kierownik w Pepco dostaje 2 tys. W to nie uwierzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sovereign Napisano Wrzesień 4, 2008 Z moich informacji wynika, że w żadnym z sieci sklepów Pepco kierownik nie zarabia ani ok. 2000PLN, ani też tym bardziej ponad 2000PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcuś Napisano Wrzesień 4, 2008 pewnie że nie zarabia 2 tyś ja pracuję 4 lata i z nadgodzinami tyle nie zarobiłam !!! a w większości robimy budżet naprawdę bardzo dobre sklepy może tyle zarabiają bo % przekraczają bardzo duży ale to naprawdę tylko kilka sklepów pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach