Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bl

A znacie taką sieć sklepów PEPCO?

Polecane posty

Gość niktuś
być może jest to kilka sklepów, ale ja pracuję w jednym z największym budżetem, rozmawiałam wczoraj z kierowniczką, to wiem. po drugie w książce za standardami którą mamy na sklepie jest napisane ile się zarabia na jakim stanowisku, to tyle

Gość Sovereign
Co to za dziwna informacja o książce "ze standardami" zawierającej dane na temat wysokości zarobków pracowników???

Gość niktuś
dziwna nie dziwna ale jest, nie chcesz to nie wierz, nie musisz, ja wiem co piszę

Gość świrek.777
ja tam nie wiem o czym wy piszecie?! u mnie kerownik ma 1500 do reki z-ca 1300 a i tak jak wracam do domku to mam wrażenie, że zapieprzają chobbistycznie, bo robią trzy razy tyle co my !!! a budżety mamy cały czas! nawet więcej!!! ale mnie to prawde powiedziawszy to zwisa!!! jestem na garnuszku u mother, a one NIE!!! mają ochote to niech zapieprzają za darmoche !!! ??? he, he :-)

Gość Sovereign
U nas natomiast kierownik i zastępca robią "na sklepie" niewiele lub zgoła nic. Praca w Pepco ( którą traktuję jako przykry życiowy epizod- co nie znaczy, że się obijam- przeciwnie) jest miejscem ciekawych obserwacji dotyczących relacji międzyludzkich w ogóle. Zastanawiam się, jak to możliwe, że inteligentne skądinąd osoby godzą się na tak niewłaściwe traktowanie ze strony przełożonych (może zresztą inteligencja nie ma tu nic do rzeczy- chodzi raczej o poczucie własnej wartości) itp. itd., długo by opowiadać.... Ale uszy do góry- co nas nie zabije, to nas wzmocni!

Gość pędząca mrówka
u mnie kierownicy pracują tak jak kasjerzy, ciężko... sami wiecie co znaczy praca w Pepco, chciała bym zobaczyć kiedyś jak Pan Radosław czy ktokolwiek podobny na takim stanowisku orze po 12 godzin w półkach a do tego na kasie soli teksty w stylu " dzień dobry..., czy to już wszystko?, tyle a tyle złotych poproszę..., czy chciałby Pan/Pani doładować konto? czy otrzymał Pan/Pani naszą ulotkę do domu?, Do widzenia, miłego dnia życzę, zapraszamy ponownie...khhehehehehe WYOBRAŻACIE TO SOBIE?

Gość beno
poradźcie co zrobić w takiej sytuacji! dziewczyny pojechały ze śmieciami do kosza, na paleciaku oczywiście... ładowały śmiecie do kontenerów gdy 6-ciu łysych cwaniaków podeszło do nich i stwierdziło, ze pożyczą sobie paleciaka, jedna z nich stwierdziła że chyba jednak nie pożyczą, po czym panowie zabrali paleciaka i odjechali sobie w siną dalll... no może nie w siną bo zatrzymali się po jakiś 200-300 metrach ponieważ zaczepił im się paleciak na krawężniku... z pomocą dziewczyną przyszła brygada która akurat remontuje nasze lofty... dziewczyny wróciły roztrzęsione, bliskie płaczu... i co w takiej sytuacji???!!! nadmienię że nasze miasto jest pełne patologii, złodzieji i etc. sklep ponad 400 m , a dwie albo trzy osoby na zmianie... i co mamy robić, jak policja umywa ręce ( bo tak naprawde to nie może nic zrobić ) :-( pozdrawiam

Gość szkoda slow...
dam sobie reke uciac ze chodzi o zyrardow

Gość współczucie
mi też sie wydaje ze chodzi o ten sklep w żyrardowie kiedys z kims rozmawialam i slyszalam ze juz raz tam paleciak zginął

Gość beno
no to rączki macie uratowane... he,he,he :-)

Gość pędząca mrówka
To w Żyrardowie tak niebezpiecznie jest?

Gość zzzzzzzzzzzz
mam pytanie: czemu jak jest tak niebezpiecznie twoje dziewczyny jezdza paleciakiem gdzies na zewnatrz i wyworza śmieci???z tego co wiem firma zapewnia wszystkim smietniki i firmy które to zabieraja .nie macie smietnika kolo sklepu????no i skoro tak napadaja na was to powinniscie powiedziec swojej are i starac sie o chrone bo tak nie powinno sie dziac!

Gość beno
jeździmy na zewnątrz, bo gdzieś trzeba śmiecie wywalać kosz był, ale się zmył ten kto nie był u nas to nie wie jak jest, nasz sklep jest na samym końcu galeri, więc musimy przejechać przez cały pasaż paleciakiem, potem przez parking dla klientów i dopiero stoją kontenery a ochrona była , ale tylko na chwilę

Gość kasjerka pepco
mam pytanie.Czy w waszych sklepach kierownictwo robi zakuy na kluczyku kiedy chce a nie w jeden umówiony dzień tak jak to dotychczas było. Bo nam kasjerom nie wolno tylko im. i gdzie tu sprawiedliwość.Proszę o dpowiedz.Dzięki.

Gość lalalalalalala
u nas wszyscy robia zakupy we wtorki kierownictwo tez. nie ma zadnych wyjatkow

Gość ZUUMM
U NAS ROBIMY ZAKUPY KIEDY CHCEMY I TAK TEGO NIKT NIE SPRAWDZA?? A CO KIEROWNICZKA WAM KAŻE NABIJAC NA KASE WE WTORKI??

Gość kas15
u nas kasujemy sie kiedy mamy taka potrzebe i kierownicy tez, nie widze problemu o co chodzi z tymi wtorkami, to bez sensu

Gość lalalalalalalalalalalalalala..
rejonowy zabronil robic zakupow na innym dniu i tyle

Gość pędząca mróka
ciekawy folder wchodzi od jutra, jak radzicie sobie z rozmieszczeniem towaru? chodzi mi o asortyment pokojowy- pufy, kosze?

Gość beno
na razie nie mam

Gość beno
regały prawie puste

Gość kasjerka pepco
jeśli chodzi o zakupy to tak możemy je robić tylko we wtorki ze zniżką a w inne dni po normalnych cenach do tej pory to i kierownictwo tak kupowało a teraz kasują sobie kiedy chcą a nam nie wolno,a jeśli chodzi o folder i te pufy my dostaliśmy tylko 4 a dużo koszy ale na to mamy całą sekcję sezonową i po ustawieniu wyglądają jak z podręcznika operacyjnego

Gość pędząca mrówka
Dziś rozkładałam ostatnią sekcję z pufami z dzisiejszej dostawy, fajnie wyglądają :D rozchodzą się jak ciepłe bułeczki choć folder od jutra. Nie wiecie jak długo jeszcze Ponetex będzie zarzucał nas dostawami trzy razy w tygodniu? ja już ledwo żyję, tyle towaru..., naprawdę czuję się jak mrówka hehehehe idę spać bo jutro znów do pracy, pozdrawiam

Gość beno
też jestem ciekawa?! u nas też wszystko się szybko rozchodzi, jeszcze w kartonach stało, a już się sprzedało ( nawet rymek wyszedł ) pozdrawiam FANÓW :-)

Gość mrmb
w poznaniu tez macie sklepy? jak tak to gdzie?

Gość PEPCOMAN
W Poznaniu jest sklep zaraz przy centrali tej Firmy.Adres to Os.Czecha 111 a konkretnie:kiedyś vis a vis był market Pozperito.Między osiedlami Czecha a Rusa.Górny taras Rataj.Pozdrawiam Krainę Podziemnej Pomarańczy czyli Pyrlandię. Osobne pozdrowienia dla Całej ekipy sklepów Pepco-dobrze że jesteście.Szacun!!!

Gość PEPCOMAN
Skoro już tutaj znowu zaglądam to podzielę się kilkoma spostrzeżeniami.Od razu mówię że nie pracuję w tej sieci,ale jestem z nią związany poprzez swoją DRUGĄ POŁÓWKĘ.Teraz po wprowadzeniu nowego rozmieszczenia towarów sklep jest bardziej przejrzysty i dostępniejszy dla klienta.Przeniesienie sezonu wprowadza trochę zamieszania(klienci byli przyzwyczajeni do sezonu przy wejściu),ale suma sumarrum dobre rozwiązanie.Wiem że wszystkie zmiany okupione są Waszą ciężką pracą ale wierzcie mi:ta praca nie idzie w gwizdek.Muszę też podkreślić że wjeżdża coraz lepszy asortyment.Fajnie że się tak dobrze rozwijacie.NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI.Pozdrawiam.

Gość bagatela
a i tak w sklepach są same kombinatorki

Gość bagatela
kto mi odpowie na pytanie : dlaczego kierowniczki nie szanują KASJERÓW ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować