Gość gość Napisano Marzec 25, 2015 niech wskakują jak takie chętne :) ja bym chętnie się zamieniła i wróciła na kasjera zwykłego i się o nic nie martwić i nie wysłuchiwać tego wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2015 Też bym wróciła na kasjera bo przyznaje że trochę się nudzę jako kierownik. No ile można paznokcie malować :-P hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2015 hehe dobry komentarz. Dokładnie jak tak Ci źle na stanowisku kierownika to się zdegraduj. :) Cały problem jest w tym, że kierownik powinien wspierać całą załogę, a załoga się odwdzięczy tym samym. A jak ciągle pluje jadem to niech się nie spodziewa że będzie super cacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2015 Ktoś chyba nie wie co to sarkazm :-P ech.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2015 Wy jesteście już z góry nastawione przeciw kierownictwa. Boli Was że ktoś., często młodszy może coś Wam kazać zrobi. Że wszystkim jesteście na nie. Buntujecie załogę. A jak przyjdzie co do czego to nie potraficie się odezwać. Pierwsze uciekacie mówiąc że jest ok. Oczywiście nie mówię tu o wszystkich. Ja mam super załogę. Ale przeszłam przez takie elementy. Wykorzystujecie kolezenstwo! Nie żal mi Was. Koniec i kropka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2015 Masz racje. Wszystkie te gwiazdy ktore tak bardzo sa poniewierane , wykorzystywane, przesladowane to tak naprawde lenie ktore same nic nie robia a buntuja innych do takiego zachowania . Tak jest jak ktos idzie do pracy majac mleko pod nosem :) czemu nie rozmawiacie ze swoimi kierownikami ? nie zglaszacie im problemow ? nie propponujecie usprawnien w pracy? tylko obrabiacie im d**y jak smarkacze w przedszkolu a zaloze sie ze szczerosc jest bardziej fer niz takie malowanie na tym forum takich bzdur. praktycznie kazdy wpis to jechanie po przelozonych , ale co dzieci moga wiedziec o obowiazkach kierownikow . Zero honoru zal mi was krzykacze. Stańcie przed lustrem i zadaj pytanie czy ja jestem uczciwy i wporzadku wobec mojego kierownika i kolegow z pracy ? Wątpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2015 Tak samo może kierownictwo stanąć przed tym lustrem i sobie zadać to pytanie ..... ale nie stanie z was zadna bo nie macie odwagi bo jak to ja kierownik mogę byc na tym samym poziomie co moi podwladni . nigdy.....ja jestem wyzsza ranga i maja się mnie sluchac i robić co ja każe , takie jest wasze myślenie pani kierowniczki wielkie za 5 zl !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2015 Czy tego chcesz czy nie kierownik zawsze będzie wyższy rangą jak to piszesz i wszędzie tak jest że polecenia kierownika należy wykonywać. Na tym polega praca. Rozumiesz? Jeśli nie to idź na zasiłek. Nikt nie będzie Ci mówił co masz robić. Kierownik tez wykonuje polecenia bo też ma przełożonych . Boże gdzie ja żyję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2015 Bardzo dobrze wyjaśnione . Może te niezadowolone panie to by widziały kierownika sklepu jako osobę otwierającą drzwi sklepu rano i zamykającą je wieczorem , a tak poza tym to wykładającą towar na sklep przez cały dzień i nic sie do nich nie odzywającą . A i oczywiście mającą taką samą płacę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2015 http://solidarnosc.wroc.pl/wp-content/uploads/2015/03/deklaracja-2015-02-18.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2015 http://solidarnosc.wroc.pl/solidarnosc-w-pepco/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2015 Prawda. Jest wam zle ze musicie sluchac polecen przelozonego to na bezrobocie tam jestescie panami wlasnego czasu mozecie robic co chcecie. A kasa w PEPCO porazka jak mowicie wiec nie zauwazycie wogole roznicy oprocz tego ze nie bedzie miec kierownika za uszami. Idzcie do rossmana, biedronki ,lidla, tam przeciez kierownicy nie musza gonic do pracy to bedzie lezec****ic kawke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2015 W sieci sklepów PEPCO Poland sp. z. o.o. powstała w naszym Regionie nowa organizacja związkowa o charakterze ogólnopolskim. Siedziba Tymczasowej Komisji Zakładowej mieści się we Wrocławiu przy ul. Strzegomskiej 194-198. Organizację reprezentują: Malwina Stępień – przewodnicząca, tel. 603 203 963, Agnieszka Topolska, sekretarz, tel. 607 586 246, Anna Rumin, skarbnik, tel. 600 733 491. Życzymy władzom i członkom nowej organizacji sukcesów w pracy związkowej i zachęcamy do korzystania z naszego portalu, gdzie znajdą informacje i materiały potrzebne w pracy związkowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2015 http://solidarnosc.wroc.pl/solidarnosc-w-pepco/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2015 Związek powstał a czy jakieś efekty i sukcesy na koncie macie czy tylko składki pobieracie ,bo jak mamy sie zapisywać nie widząc efektów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal1986 Napisano Kwiecień 1, 2015 Polecam fajne dekoracje do domu, fotopuzzle, koszulki z własnym nadrukiem i wiele innych http://allegro.pl/naklejka-na-wlacznik-kontakt-dekor-naklejki-i5227658383.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DrogeriaczyPepco Napisano Kwiecień 1, 2015 Zastanawiam się nad zmianą pracy - pracuję w znanej drogerii i za 3/4 etatu łącznie z ze wszystkimi premami mam około 1700 zł na rękę przy umowie o pracę . Czyli około 27 tysiecy rocznie. Pojawiła się oferta pracy w Pepco - na miejscu a do drogerii muszę dojeżdżać. Jakie panują tam warunki finansowe? bo o warunki na sklepie to wiem ,że bywa różnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2015 Oczywiste jest to że wszędzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma... Kazdy ma swoja opinie na temat pracy w Pepco. Jeżeli komuś się nie podoba to po co tam pracuje? Zapewne każda z osób która wypowiedziała się na tym forum pracowała także w innych firmach. Widocznie w innych firmach zarobki nie były wyższe ani warunki pracy lepsze skoro zdecydowali się pracować w takiej "NIEDOBREJ" firmie. Wszyscy uznają że nie ma możliwości awansu bez znajomości... no niestety ale praktycznie w każdej firmie w naszym kraju tak jest. Pracowałam nie w jednej firmie w mojej małej miejscowosci i jakoś nikt mi nie dawał wiecej niz minimalną pensje a o premi... hah mozna bylo pomazyc ... zarobki zalezne sa od wielkosci miasta ... u mnie wszedzie jest jedna płaca i wszedzie trzeba sie orobić. Jestem tylko ciekawe czy ktoś z was pracował w wiecej niz jednym pepco w rejonie... przeniescie sie do innego sklepu porównajcie w kazdym jest inna zasada inna praca... Tymi sklepami kierują KIEROWNICY wg ich zasad sklep funkcjonuje. Wszedzie jest inaczej i narzekanie na brak przerwy czy innych wymyslonych rzeczach jest bezsensem. To tylko swiadczy o tym jak sami soba poniewieracie ze dajecie sobie na 12 godzin pozwolic na brak przerwy... Boicie sie miec swoje zdanie i lepiej nie bedzie jezeli nie postawicie na swoim ... NIkt was karac o upomnienie o przerwe nie bedzie... Kodeksem pracy sie posłużyć i sprawa bedzie wyjasniona bo zadna Kierowniczka nie zamierza miec problemów w sadzie za swoje wydzimisie.... Pozdrawiam wszystkie zadowolone z pracy PEPCOWICZKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2015 No ok .to ja może trochę z innej beczki...co myslicie o noszeniu swoich danych na plakietkach?? Gdzie ochrona danych osobowych.dlaczego każdy za przeproszeniem menel czy dajmy na to złodziej czy jeszcze inna mensa społeczna ma znać moje nazwisko????!! To może jeszcze PESEL klientom pokazać??!! I numer konta?? Bez przesady komu to potrzebne? Klientowi który spędza przy kasie 3-5minut na pewno nie.a dla mnie jest to totalny brak komfortu w miejscu publicznym i nie zycze sobie pokazywać wszystkim jak się nazywam. Juz większe markety odeszły od tego bo wynikały nie przyjemne sytuację.Ktoś się wypowie.może najlepiej te os które juz dostały te śmieszne plakietki?? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2015 Właśnie - gdzie ochrona danych osobowych ? Jak na dajmy na to liście lokatorów w bloku nie ma mojego nazwiska bo sobie nie życzę tego to jest ok , a w sklepie mam nosić je na klacie żeby każdy komu przyjdzie ochota mógł mnie po imieniu i nazwisku opieprzać że dajmy na to nie ma szklanek a on chce kupić ! Albo że produkt przy kasowy mu proponuję + doładowanie do tele. Fajnie będzie , nie ma co !... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2015 kocham kiero z makowa i rejonową dzięki wam do dzisiaj biorę leki chwała wam za to tylko pamiętajcie to działa w dwie strony teraz na konferencję to trzeba będzie co niektórym dżpies wsadzić w dupę niech mężowie się zainteresuję co niektórymi pseudo rejonowymi i hahah ha pożal się boże regionalnymi dupska się drą a jak się na sklep zajeżdża to jakim to się nie jet mądrym żal żal żal i jeszcze raz żal jak na wasze gęby patrzę to mi się żygać chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2015 no to trzeba d**y dawać i mamy stanowisko hahahahahahahahahahhahahahhahahahhaha ku...........wa szkoda gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2015 sklep tani, ale jakość pozostawia wiele do życzenia, zresztą jak i w droższych sklepach.. Osobiście polecam kupowanie ubrań oryginalnych po kilku przecenach.. http://pozyczka-bez-zaswiadczen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość co zjadł kość Napisano Kwiecień 3, 2015 Kiedyś. Pewnego dnia. Wszystko obróci się przeciwko tym świniom . Kiedyś to oni będą musieli się przed kimś tłumaczyć. I to nie będę ją czy ty pracowniku. Przypomnijcie sobie jak było kilka lat temu w Biedronce. Wyzysk. Nadgodziny. Niewłaściwe traktowanie. A teraz... najlepszy pracodawca. Tu też pewnego dnia wszystko pierdzielnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2015 Kiedy wreszcie coś się zmieni na lepsze w naszych magazynach!!!???Przecież to jest po prostu nieludzkie zawalać nas taką ilością towaru! Czy ktoś się tym w końcu zainteresuje? Nawet socjale są pełne towaru bo nie ma już tych kartonów gdzie pchać. wymyślili nam nowe zmiany w magazynach, a czy wymyślili też co oni mogą zmienić żeby te magazyny mogły wyglądać tak jak chcą i jak to wygląda na zdjęciach? Nie sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2015 http://solidarnosc.wroc.pl/solidarnosc-w-pepco/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2015 Zawalony towarem magazyn i socjal to niepisana tradycja . Towaru musi być na parę miesięcy sprzedaży i żeby było co przeceniać , haha ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2015 Wszystkim zadowolonym i nie zadowolonym z pracy w Pepco Wesołych,zdrowych,spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, bez narzekania choć przy stole..;-) bo bez pracy nie byłoby pełnych stołów- życzy pepkowiczka ;-)dziewczyny,chłopaki, głową do góry będzie dobrze ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2015 Dziękuję , wzajemnie - zdrowych spokojnych Świąt . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2015 A ta znowu z tym makowem...laska weź się ogarnij i daj sobie spokój ty nie masz co robić?czytając twoje wpisy można tylko wywnioskować jaką jesteś osobą a już nie chcę myśleć jakim byłaś pracownikiem!?masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach