Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania grubasek

Jakie preparaty odchudzające działają ?

Polecane posty

Gość gość
Jak chcecie schudnąć to przede wszystkim dieta i ruch działa. A jak już się czym wspomagać to na mnie fajnie zadziałał Green Barely Slim. Naturalny ekstrakt z młodego zielonego jęczmienia, dość modny i popularny ostatnio. Fajnie wspomaga metabolizm, ma dużo witamin. Także jeśli już jakieś suple to tylko naturalne

Gość gość
Już kilka razy spotkałam się z opinią że Forskolin świetnie działa. Sama teraz kupiłam i zaczęłam sie odchudzać.

Gość gość
kuracje kończe za tydzień. Już mogę podsumować że się zdziwiłam skutecznością suplementu slimcea. Pomogła mi podobnie co większości.

Gość gość
Schudłam na Foreverslimie dość sporo.Ale dla mnie większym wyzwaniem jest utrzymanie tej wagi niż jej utrata.Staram się jem tak jak przez ostatnie miesiące tyle samo ćwiczę.Na razie jest ok.waga nie wraca i mam nadzieję że tak zostanie.

Gość gość
Teraz jest moda na naturalne środki, może i ja się skuszę na ten Forskolin. Czytałam o nim ostatnio sporo pozytywnych recenzji.

Gość gość
Ja mam jeden sprawdzony sposób na nadwagę Ruch, dieta i zielona kawa!

Gość gość
Ja to już 3 razy zamawiałam Forskolin i nawet mój TŻ też się do niego przekonał. Odchudzamy się razem.

Gość gość
ja z koleżnaką razem odchudzamy się ze slimcea. Razem jest dużo raźniej i na wzajem się motywujemy. Na razie nasze wyniki to 5 i 6 kg w połowie kuracji. Jest łatwo i waga spada.

Gość gość
U mnie efekt po Foreverslimie utrzymuje się do dziś chociaż od połknięcie ostatniej tabletki minęło już osiem miesięcy.Więc dziewczyny do roboty zmiana diety,ruch tabletki.Waga spadnie a wy będziecie z siebie zadowolone.

Gość gość
Jestem w trakcie stosowanie tych nowych plastrów na odchudzanie Catch Me Patch Me. Dam znać później co i jak.

Gość gość
dieta. Od tego musisz zacząć i sprawdzić efekty. Dodatkowo ew suplementacja. Ze swojej strony polece Ci slimcea bo tylko te tabletki stosowałam. Są Ok.

Gość gość
Testowałem kilka produktów, u mnie ten produkt się średnio sprawdził. Kupiłem ten cały forskolin i mogę powiedzieć że jest lepiej niż myślałem.

Gość gość
koleżanka stosuje takze slimcea oraz ma diete. Ogranicza kolacje i slodycze, wiecej na parze i mniej smazonego. Takie proste polaczenie dal jej spadek wagi o 7kg w 2 miesiace. Bez slimcea bylo by pewnie gorzej.

Gość gość
Stosowałam Zielona kawe. Mi zielona jakoś strasznie łaknienia nie powstrzymała ale za to dość ładnie zbijała wagę.

Gość KarolinkaMimi
Ja mogę szczególnie ODRADZIĆ calominal. 3 opakowania i 0 wsparcia odchudzania, pomimo wzmozonego wysilku przez ten czas... odchudzi glownie kieszen.

Gość gośćKosta
Ja zdecydowałam się na tabletki Foreversli jest dużo pozytywnych opinii na ich temat liczę na to że wspomogą moje odchudzanie.Wiem że ważna jest zmiana nawyków żywieniowych i zwiększenie aktywności fizycznej,ale jeżeli mogą mi pomóc to dlaczego nie.

Gość gośćSardynka
Stosuję preparat Foreverslim od prawie trzech miesięcy.Dobrze dobrane naturalne składniki pozwalają na szybszy spadek wagi.Przez cały okres brania tabletek nie wystąpiły żadne skutki uboczne.Teraz cieszę się z tego że jestem coraz lżejsza.

Gość gość
Jak dla mnie najlepszy jest akurat Forskolin. Dobry i naturalny! Polecam.

Gość gość
Mi udało się schudnąc i bardzo dobrze.Ale jest to suma trzech składników diety,aktywności i Foreverslimu.Najważniejsze jest to aby tego nie zaprzepaścić i nie wrócić to starego trybu życia i jedzenia byle czego.A co do głodówki robię sobie raz na jakiś czas jednodniową głodówkę aby oczyścić organizm piję wtedy tylko samą wodę.

Gość gość
Polecam preparat 42Vital. Naturalny, roślinny produkt. Skuteczny. Oparty na koktajlach!

Gość gość
na odchudzanie z dużej wagi to tylko oryginalny a....x, schudłam już 8 kg i dobrze się czuję, polecam kasia8807@vp.pl jak ktoś nie stosował to niech spróbuje, pomaga:)

Gość gość
Ja mimo stosownej diety i ćwiczeń nie schudłam za dużo dopiero po rozmowie z znajomą zdecydowałam się na zakup Foreverslimu.Podkreślam że nie stosuje ich jako tabletek na odchudzanie tylko jako wspomaganie diety.

Gość karolaa55
Jestem na diecie Sandruni, zaczęłam więcej się ruszać, nie jem już słodkiego ani tłustych potraw, jem dużo owoców i warzyw, pije dużo wody i efekty widoczne gołym okiem - 7 kg. Więcej o tej diecie można poczytać na tej stronie https://dietasandruni.wordpress.com/

Gość gość
Zgadzam się z Tobą tylko ja efekty odchudzania z Foreverslimem widziałam u koleżanki.Więc miałam pewność że i z moją nadwagą one sobie też poradzą.I mają rację te wszystkie osoby opinie wcale nie są przesadzone.

Gość gość
Jak na razie na temat Foreverslimu nie mogę powiedzieć złego słowa.Biorę miesiąc ale pierwsze pozytywne zmiany już są.Na razie 5 kg mniej .Mam nadzieję że im dłużej go będę brała tym będzie lepiej.