Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*qrcze*

luźne dziewczyny.....wiedziałam !!!!!

Polecane posty

Mnie też, więc mamy już 2 wspólne rzeczy. teraz szczerze jakie rozmiary preferujesz u facetów i czy zaliczasz się do tych luźnych?

Gość szeroka pipuszka
Ja to mam pecha Mogę ostatnio pisać tylko popołudniami :( Widzę że tu naprawdę się nieźle dzieje Czytałam trochę wcześniej waszych wypowiedzi i powiem szczerze fajne z was laski Krytyk niesty odpada bo w jednym z postów jasno określił że z luźnymi pochwami sobie nie radzi ;) Podobają mi się za to wypowiedzi wawiaka, bo dobry kochanek to z każda kobietą powinien sobie dac radę, niezaleznie od jej szerokości :) Oczywiście wawiaka wam nie zabieram, porostu równiacha z niego i podoba mi się jego podejście do tych kwestii. No i chyba jest przystojny z tego co wywnioskowałam. To tyle na temat luzu w pochwie :) Nie mogę ta duchota mnie dobija Idę na balkon zapalić , dzięki papieroskom jakoś łapię więcej tak potrzbenego luzu psychicznego :) pozdrowienia dziewczyny i do następnego a dla chłopaków całuski

szeroka pipuszka no dziekujemy za te ciepłe słowa:D wawiak ma zone wiec odebranie go nam byloby niemozliwe bo on nie nasz:p wiesz co dziewczyny piszą raczej z rana więc lipa troche....no ale jakos damy rade:p

Gość szeroka pipuszka
To że wawiak ma żonę to jeszcze o niczym nie świadczy :D Aleksandra Najwyzej topik będzie żył całą dobę Część z nas z rana druga część popołudniu i może jeszcze jakaś trzecia zmiana i topik 24h :)

pipuszka wydmuszka-o sorry samo mi sie zrymowało :D jakos zaradzimy tej niekomfortowej sytuacji:P co do wawiaka....hmmm....pozostawie sprawe bez komentarza moze:D

Mi sie przypomnialo ze ojej ja jutro wybywam na pielgrzymke!!!! Pieszo tyle kilometrow czlowiek musi przejsc....:p a rano o 9 mam egzamin na prawko wiec trzymajcie mocno kciuki:D za 10 dni sie \'\'widzimy\'\' nie natrzepcie za duzo stron cobym nie musiala za duzo czytac :D 🖐️ sie wzruszyłamm;( buuuuu :(:( papatki:)

no to witam na nowo w piekny duszny dzien ;) cześć szeroka no szkoda ze tylko wieczorami na necie bywasz ;) ale rzeczywiscie moze w koncu topik na 3 zmiany ruszy :D:D:D:D Alex nie mart się dzis raczej bedzie nudno wszyscy gdzieś wybywają tylko ja z blublą tu sobie poświntuszymy ;) Jesli chodzi o wawiaka to mmmmm medialne ciacho i potwierdziła to nam juz jedna z naszych luznych koleżanek Energy była z nim na randce i oprócz tego ze medialny to jeszcze Gentelman przez duże \"G\" Ponadto wybieramy się na zjazd luznych do wawki albo na Mazury ;)

czee qrcze🌻 a co same zostałysmy to se pokadzimy ... i jeszcze -ki i może ..... emorikonek mi zabrakło :( ale jaja, okazuje sie , że kupa (co mi sie ta kupa tak trzxyma i trzyma..) nas czyta i se polewke robi a sie skubańcy nie odzywają.. pipucha->czee, pasujesz tu jak ulał... kroi sie ciężki piatek, ze względu na pogode... to chyba nie warto sie brać wogule za prace, nie?? :P

mam do robotyb sexualne podejscie ona lezy a ja ją !@#$#$%%$ :P Fajrant nawet ciuchy luzne dzis mam i luzne gatki bede uskuteczniac :P

ammellka nie mam zamiaru wirusa sobie na kompa wpuszcac ;) Zapewne jestes łysa w kalesonach i masz 14 lat??:D:D:D:D

:D:D:D:D:D dokładnie to samo pomyślałam.... tylko kalosze mi do głowy nie wpadły... :D:D:D:D:D musze sprawdzić poczte, może krytyk nie wytrzymał i \"sie\" przesłał... :P

oj oj blubla widze ciekawa jestes tego gościa ;):P Ja tez ide na poczte L:D:D:D:D

zero reakcji na nasze wdzieki na forum :( jakis nieczuły ten Krytyk ;) Wiesz o czym wczoraj pomyslałam blubla?? czy wawiak tak samo się rechocze jak my przy kompie??:)

Gość szeroka pipuszka
Czesć Luźne Lecę do pracy, ale chociaz się z wami przywitam Cholera wychodzi że ten wawiak nie dość że lubi luźne to jeszcze medialny jest, cholercia mój ideał ;) W pracy nie mam netu tylko intranet więc sobie z wami nie pogadam, ale może w weekend któraś z was ze mna poklika Ps czemu się za niego nie bierzecie? Chcecie go oddać konkurencji? :) Jeśli szykujecie jakąś bibkę w wawce to chętnie bym się do was przyłączyła. Jest tu pare super miejsc gdzie my luźne będziemy czuły się jak u siebie w domu Alex zazdroszczę samozaparcia z tą pielrzymka. Ja nawet papieroska z kawą sobie nie potrafię odmówić a ty takie poświęcenie. Zazdroszczę i podziwiam. Miłego dnia dziewczęta

czesc szeroka a kto mówi ze chcemy go konkurencji oddać ;) my go urabiamy jak ciasto na placuszki wiesz jakie z tego ciacho bedzie?? waiak to ideał dla wielu kobiet noooo moze nie dla blubli ona lubi wielkich a ja chudych a on taki idealnie w sam razzz :D:D:D:D Pomału sie bierzemy Energy juz na zwiadach była ;)

nie masz neta masz internet?? hmmmm czy mnie w ostatnich latach coś minęło??:O

Gość szeroka pipuszka
No to go urabiajcie , a jak wam się znudzi to ja chętnie zajmę się jego urabianiem ;) Coż czuję że gdyby nie odległość jaka was dzieli to tu już dawno by doszło do bliskich, bardzo bliskich kontaktów. Dobra teraz już lecę na poważnie bo mi autobus ucieknie papa

czee szirokii... taa, ja to jeszcze dodam-zielonookich... kurwa, a tu nici z sexu przez kilka dni... :O dzisiaj bym musiała stos prezerwatyw na uszach powiesić, żeby oddać swój nastrój... i jeszcze podpaske:P żeby wiadomo było, że NIE TYKAĆ, BO ZABIJE!! a wawiak... cóż, kumpel fajny, czasem taki troche sztywny, jak my rechoczemy to on poważnie... albo może udaje, ale jestem pewna, że pluje na monitor czasem jak my.. szeroka.. a zabieraj sie za niego, my se z qrcze poczekamy, popatrzymy wyciągniemy wnioski z błędów i wtedy.....;) a krytyk zasłużył na klapsa...... ale jeżeli napisze, że na gołą dupe to bedziei sie droczył do kopńca świata, bo to nagroda by była, nie?! :P:P

Gość szeroka pipuszka
Intranet ma się rozumieć :) To taki internet wewnętrzny bez wyjścia na zewnątrz więc lipa :( do najbliższego spotkania

aaa teraz kumam ;) wybacz blondi jestem w zachowaniu ;) wiesz jaki mi komp siada to go głaszcze i czule do niego przemawiam ;):P

szikora!! autobus ucieka....uuuuuu kochana, chyba juz pojechał... więc nie ma co, siadaj i klikaj...