Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Weigela

Jaka zmywarka najlepsza?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Taaa, wzruszy艂am si臋 waszymi reklamami ;) Troch臋 sztuczne i nachalne :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Moja whirpool si臋 zepsu艂a :(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mialam Boscha i bylam zadowolona. Teraz mam zmywarke Siemens i tez jestem zadowolona:) Polecam obie firmy - nigdy sie na nich nie zawiodlam. Mialam i mam rozne rzeczy w kuchni i pralni tych firm i nigdy nic sie nie zepsulo ani nie trzeba bylo wymieniac.

Udost臋pnij ten post

Mo偶e zapoznaj si臋 z jakimi艣 obecnymi rankingami, bo z roku na rok marki mog膮 si臋 ulepsza膰 i normalne jest to, 偶e liderzy w艣r贸d AGD co jaki艣 czas si臋 zmieniaj膮. Wed艂ug mnie warto postawi膰 na kt贸r膮艣 ze zmywarek Boscha (

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yellowa
JA jako艣 nie mog臋 si臋 zdecydowa膰. Ile p艂aci艂y艣cie za swoje zmywarki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co my艣licie o INDESIT

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takigratek
Wyb贸r dobrej zmywarki nie musi by膰 trudny, wystarczy uwa偶nie poszuka膰 odpowiednich informacji i sprawdzi膰 co aktualnie jest na topie. W tym miejscu http://najlepszezmywarki.pl/ znajdziesz te najlepsze zmywarki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miralemka
Zasadniczo wszystko jest robione tak, zeby po jakim艣 czasie trzeba bylo kupi膰 nowe. Ale zmywarke BOSCH-a (tak膮 nawet niekoniecznie z g贸rnej p贸ki) mam ju偶 6 lat i jeszcze 偶adnych problem贸w nie by艂o. Ale, trzeba przyznac, obchodze sie z ni膮 jak z jajkiem. Tabletki odkamieniaj膮ce i tak dalej. Swoj膮 drog膮 warto pami臋ta膰, 偶e wiele odpowiedzi w takich w膮tkach, to "komentarze sponsorowane", kt贸rych jedynym celem jest zach臋cenie do zakupu. Dlatego, zanim si臋 co艣 kupi, warto sprawdzi膰 opinie na www.cosiepsuje.com. Tam pisz膮 tylko o wadach danych produkt贸w, wi臋c na sponsorowanie czegokolwiek nie ma miejsca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lambossa
Czy jest sens w og贸le kierowa膰 si臋 mark膮? R贸偶ne marki si臋 psuj膮... mam niema艂y m臋tlik w g艂owie. Teraz b臋dziemy ju偶 szuka膰 przede wszystkim czego艣 niedrogiego. Jak my艣licie, czy za ni偶sz膮 cen臋 znajdzie si臋 co艣 jako艣ciowo dobrego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amecka
tez patrzy艂am tu http://www.electro.pl/AGD,1676.html i na euro agd i stwierdzam ze chyba bosch jest najlepszy pod wzgledem klasy energetycznej i poboru wody. ja wlasnie szukam czegos w klasie a+++ i max do 9 litrow na cykl a oni takie maja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podbijam. Zmywarka najlepiej w okolicach 1000 z艂 maks mnie interesuje. Jak du偶e mam szanse na kupienie czego艣 dobrego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczerze? Niewielkie... Od艂贸偶 na spokojnie jeszcze troch臋 i kup co艣 takiego: http://www.skapiec.pl/site/cat/300/comp/8574116 B臋dziesz mia艂 najwy偶sz膮 klas臋 energetyczn膮, a do tego systemy AutoFlex i TimeSaver, kt贸re odpowiednio stosuj膮c r贸wnie偶 pomog膮 Ci oszcz臋dzi膰. Ju偶 o zwi臋kszonej pojemno艣ci samej zmywarki nie wspominaj膮c. Na d艂u偶sz膮 met臋 wyjdzie Ci臋 to taniej ni偶 normalne zmywarki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylkawawa
Co masz na my艣li m贸wi膮c zwi臋kszona pojemno艣膰? widz臋, 偶e wymiary ma standardowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zmywark臋 kupi艂am w hurtowni gastronomicznej http://frigosystem.com.pl/ przynajmniej mam pewno艣膰 , ze jest profesjonalna i b臋dzie d艂ugo s艂uzyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamiolaaa
To prawda, ze z roku na rok zmywarki s膮 ulepszane, niekt贸re to nawet maj膮 du偶膮 skuteczno艣膰 zmywania, zmywaj膮 zaschni臋te resztki bez uprzedniego sp艂ukiwania. Zmywarka LG ma tak偶e funkcje dezynfekcji promieniami UV w razie gdyby naczynie d艂u偶ej pozostawa艂y nie wyj臋te

Udost臋pnij ten post

trudno powiedzie膰 jaka zmywarka jest najlepsza . Mam samsunga jestem zadowolony przy wyborze kierowa艂em si臋 stron膮 http://pozmywani.pl/ . znalaz艂em tu opisy i rankingi zmywarek . Jak chcesz co艣 wybra膰 to zajrzyj tutaj bardzo pomocne w wyborze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
duzy wybor zmywarek znajdziesz w www.gastromarathon.pl/?zmywarki,166 To sa profesjonalne zmywarki wiec masz pewnosci, ze sie zaraz nie popsuje i ze dobrze czysci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rumparka
Zmywarki o tych samych wymiarach nie zawsze maja taka sam膮 pojemno艣膰. Zanim zdecydowali艣my si臋 kupi膰 zmywark臋 to w sklepie zada艂am sprzedawcy z milion pyta艅. Mi臋dzy innymi o pojemno艣膰. My zdecydowali艣my si臋 akurat na electroluxa takiego na 15 komplet贸w, ale sam膮 wielko艣ci膮 nie odbiega od innych. Ma fajnie u艂o偶one wszystko w 艣rodku i nie ma niepotrzebnych przestrzeni. W艂a艣nie chyba takie odpowiednie zagospodarowanie wn臋trza ma znaczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W kwestii zmywarek my艣l臋, 偶e powinna艣 zainteresowa膰 si臋 ofert膮 od http://frigosystem.com.pl/62--zmywarki maj膮 idealny sprzet do kuchni, sprawdza si臋 w trudnych warunkach a co najwazniejsze wcale sie nie psuje i jest energooszcz臋dny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szukam jakie艣 dobrej zmywarki. Jestem w stanie nawet za ni膮 troch臋 wi臋cej zap艂aci膰, pod warunkiem, 偶e b臋dzie niezawodna.

Udost臋pnij ten post

Miele G 6300 SCi Ecoline- najlepsza ,przede wszystkim bardzo cicha:))okolo 4000tys.zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 worenka389
Wi臋cej to znaczy ile? Bo s膮 r贸偶ne ceny .Sama jestem zdania,偶e nie ma sensu wydawa膰 na zmywark臋 wi臋cej ni偶 1000 z艂 bo jest to sprz臋t jak ka偶dy inny Ka偶dy si臋 psuje po up艂ywie gwarancji :) Mam obecnie zmywareczk臋 marki Bosh. Zap艂aci艂am za ni膮 1100 z艂 i jest bardzo dobra . Wszystko dok艂adnie domywa, jest praktyczna .By艂 to dobry zakup. Mo偶esz sobie jeszcze zajrze膰 tutaj: http://www.hotprice.pl/ranking-zmywarek.php Na stronie obecnie znajduje si臋 ranking zmywarek tak wi臋c mo偶esz sobie poczyta膰 jakie obecnie maj膮 najlepsze opinie, jakie s膮 polecane. To co mi si臋 podoba to o wiele mniejsze zu偶ycie wody ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widzieli艣cie te nowe zmywarki wolnostoj膮ce Amici? Ja przegl膮dam ostatnio bo zastanawiamy si臋 nad zmian膮. S膮 modele z regulowanymi kosztami, wska藕nikami braku nab艂yszczania itp. Og贸lnie funkcji maj膮 bardzo du偶o a koszt relatywnie mniejszy. Ma kto艣 co艣 Amici?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Margulka
Wszystko zalezy od tego co akurat jest nam potrzebne. Mnie zale偶a艂o na niewielkiej obj臋to艣ciowo zmywarce i kupili艣my electroluxa ESF4650ROX . Jest na 9 komplet贸w i ma 6 program贸w. Plusem jest jego cicha praca i to, 偶e genialnie zmywa bez znaczenia czy u偶ywam tabletek czy tez proszku. Sa te偶 wielkie zmywarki, ale nie zamieni艂abym mojej na 偶adna inna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misimi艣
te偶 mam tak膮 45 cm na 9 komplet贸w naczy艅 i by艂a ok, ale teraz rodzinka rozros艂a si臋 dwukrotnie i przyda艂aby si臋 wi臋ksza, my艣l臋 o takiej na 15 komplet贸w naczy艅, ale tej samej firmy, bo w sumie jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post