Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaa

____Mój facet nie chce nigdzie wyjechać__________

Polecane posty

ja tez pracuje i robie jeszcze studia podyplomowe zaocznie;) jeszcze pol roku mi zostalo,ale powiem wam ze te weekendy sa meczace kiedy jest szkola,hehe

hej. U mnie dobrze. Dziekuje:) Znalazłam sobie mnóstwo zajęć i nie mam czasu na rozmyslanie. A on - biega za mną. Dzwoni, pisze, ze chce sie spotkac a ja milcze:) Bo juz go nie chce:) Naprawdę jest OK :) Pozdrawiam 🌻

Czesc;) Adrianna--- to bardzo dobrze ze tak sie czujesz, on zrozumial co stracil, ale to chyba nie byla prawdziwa miłość skoro jest Ci dobrze bez niego (chyba ze tak rzeczywiscie nie jest). W kazdym razie zycze Ci wszystkiego dobrego:) Ale sie pogoda u mnie brzydka zrobila, coraz zimniej jest....:( napiszcie dziewczyny co tam u Was?? Bajagaga----jak tam u Ciebie??

nadina - dziekuje. Wiesz to była milosc ale jak moge byc z kims kto nie ma dla mnie czasu? Przeciez nie bede go blagala cale zycie zeby poswiecil mi chwile uwagi? Raczej to z jego strony nie byla milosc, bo ja juz wiele przeszlam...mialam wiele cierpliowsci..zdecydowanie za długo to trwało. Zycze udanego weekendu:)

Cześć dziewczyny, sorki nadina, że ja tak piszę od przypadku do przypadku, ale sezon urlopowy oznacza dla mnie pracę na dwóch \"stołkach\", a każdy na innym piętrze, co trochę utrudnia mi komunikację ze światem (bieganie po schodach zajmuje sporo czasu) :) U mnei nic nowego, wczoraj kupilam sobie nowiusie górskie butki, za tydzień ruszam w Taterki wreszcie na urlop. Sama sobie zazdroszczę już :)

Adrianna--- najwazniejsze ze teraz jest Ci dobrze, ze dobrze sie czujesz i dobrze bawisz;) Ewa ja tez Tobie zazdroszcze, chociaz ja juz jestem po urlopie,pisz jka bedziesz miala czas...:) milego weekndu Wam zycze;)

nadina🌻 - dziekuje za miłe słowa Ewa 🌻 Bajagaga 🌻 Zycie jest piekne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Pozdrawiam, dziewczyny A my już przebieramy nóżkami przed wyjazdem w Taterki, powoli traski obmyślamy plus spis rzeczy do wzięcia, zakupy wstępne zrobione Uwielbiam to :) ps. w tamtym tygodniu kupiliśmy dla mnie nowe górskie butki :)

Ewo, Ewo... wiem, że dla kobiety to trudny czas w każdym miesiącu, ale po co te nerwy??

Jakie nerwy? Pan komiczny nie dostał rano kanapek, że tak się czepia i wszystkich po sobie sądzi?

Adriaanna :) górki moja milość na szczęście mojego M. również tylko kot niezadowolony, bo idzie do rodzców na jakies 2 tygodnie

Ewa ja tez kocham Górki - dlatego, że mieszkam bliziutko:))) A morze...daleko:) Kiedy wyjezdzacie?

W piątek rano w busika, koło południa w Zakopcu coś na ząb i małe buszowanie, potem plecaki na garba i do Roztoki. Na drugi dzień do piątki i tam już się trochę pokręcimy :)

czesc dziewczyny, jestem spowrotem,wczoraj jak zwykle niedziela u Mojego K,bylo jak zwykle bardzo milo:) dlatego pisze dzisiaj,wlasnie wrocilam z pracy, wiecie co dziewcyny, mam 25 lat,ale chcialabym juz wziac slub i zamieszkac z Nim,wiem ze mozna zamieszkac bez slubu,ale u nas to niemozliwe,on ze wzgledu na ten swoj \"rodzinny biznes\" nie przeprowadzi sie do mnie (10 km dalej) a ja u niego nie zamieszkam narazie,bo nie mamy gdzie:( a poza tym Jego rodzice sa wierzacy praktukujacy i nie zgodziliby sie na to (choc kiedy chce nocuje u niego);) jak myslicie,czy to nie za wczesnie mysle o takich rzeczach jak slub,itp?? planujemy za 2 lata:)

Ewa---naprawde Ci zazdroszcze;) Adrianna---ciesze sie ze u Ciebie zycie kwitnie;)

nadina - mysle, ze to normalne w tym wieku. Ja tez marzyłam o tym, by zamieszkac z nim, zalozyc rodzine...wydawalo mi sie, ze on tez tego chciał... U mnie na studiach dziewczyny powychodzily za maz majac 22-24 lata...wydaje mi sie ze to za wczesnie ( ale to tylko moje zdanie).

Dzieki Adrianna:) dla mnie na studiach to tez troche za wczesnie,,ale jestem juz rok po studiach,pracuje, ale slub i tak wezmiemy dopiero za 2 lata,bo wczesniej z kilku przyczyn nie da rady.. trzymajcie sie Dziewczyny;) papa;););)

rowniez pozdrawiam:) ide piec ciasto,bo jutro mam urodzinki i po pracy przyjezdza do mnie siostra ze szwagrem, przyjaciolka, a moj K. oczywiscie dopiero wieczorem..ale coz:) mowi ze bedzie mial niespodzianke:) buziaki Dziewczyny;););)

Adrianna--- bardzo sie ciesze ze masz taki nastroj:) super:):):):) buziaki

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 NADINA !!!! W Dniu Twoich urodzinek, życzę Ci sukcesów w życiu, Szczęścia w Miłości, Dużo Uśmiechu, Dużo Radości, Spełnienia Wszystkich Najskrytszych Marzeń, Samych Przyjemnych Chwil w Twoim Życiu !!! Wszystkiego Najlepszego !!!!!!!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Dziekuje bardzo Adrianna;);););) to mile z Towjej strony:) wlasnie czekam na gosci;) bedziemy swietowac,dzisiaj koncze cwierc wieku;) buziaki,papap