Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaa

____Mój facet nie chce nigdzie wyjechać__________

Polecane posty

Cześc dziewczyny! Ja wczoraj wróciłm z krótkiego wyjazdu. Trochę odpoczęłam. A w związku po staremu. Praca pracą, ale nie jest źle. Jutro mam urodzinki i mam nadzieję, ze ten dzień będzie dla nas :):) Pozdrawiam:)

Bajagaga--- wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin:) duzo zdrowka sczescia i spelnienia marzen;) buziaki

Adrianna----wszystko bedzie dobrze Kochana, czas leczy rany, a tak jak mowilam wczesniej jesli on niczego teraz nie zrozumie i nie podejmie jakiegos dzialania to znaczy ze to nie bylo TO buziaki,milego dnia

🌻 Bajagaga 🌻Wszystkiego Najlepszego z Okazji Twoich Urodzinek !!🌻 Aby Wszystko ułozyło sie po Twojej mysli 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 nadina - 🌻 Dzieki. Wiesz, już nie czekam na Jego krok. Zaczełam zyc własnym zyciem, na nic sie nie nastawiam - po porstu zamierzam zyc z dnia na dzien:) Miłego dnia🌻

Adrianna, sory że nie pisałam wczesniej, ale miałam urwanie głowy w pracy. A byliśmy ze sobą 6 lat. Mówię Ci, z każdym tygodniem jest lepiej, wspomnienia troche się zacierają. Najlepiej, jak są już jakieś nowe :) niekoniecznie damsko-męskie, ale w ogóle, jak coś sie dzieje i mozna tym zająć myśli. A jak przypomina się ON, to zaraz trzeba mysleć o wszystkich jego wadach, żeby zagłuszyć te lepsze wspomnienia raz dwa :)

Adrianna----pewnie zyj swoim zyciem i zajmij sie czyms na co nigdy nie mialas czasu a co zawsze chcialas zrobic;) znowu musze uciekac popracowac,papa

Dziękuję dziewczynki :):) Adrianna- nie martw się, skoro on nie wykazuje żadnej inicjatywy, to znaczy, ze naprawdę nie był Ciebie wart. Dobrze by było, gdybyś wyjechała gdzieś na kilka dni, oderwała się od tego wszystkiego. Trzymaj się :)

Czesc dziewczynki,weekendzik przed nami...musze wam powiedziec ze pierwszy raz spedze sobote u mojego faceta w domu,bo jego rodzice wyjezdzaja na weekend do rodzinki,on ma zajac sie w sobote biznesem,ale stwierdzil ze mam przyjechac, nie bede mu przeszkadzala a i on nie ma zamiaru sie przemeczac jak nie bedzie rodzicow;)(dodam ze \"biznes\" maja tuz przy domu) tak wiec weekendzik sepdzimy razem, bajagaga---daj pozniej znac jak udaly sie urodzinki, Adrianna---napisz jak samopoczucie i jak spedzasz weekendzik,byloby dobrze gdybys mogla wyjechac sobie gdzies lub spotkac sie ze znajomymi;) buziaki dziewczyny;)

ach....zapomnialam jeszcze przywitac sie z Ewa;) jeszcze nie mialysmy okazji,wiec WITAM;)

nadina hej! U mnie Ok:) weekendzik spedzam u rodzinki, tzn u kuzynostwa wiec bedziemy balowac na całego i przynejamniej nie bede o nim myslała. Z kazda minuta jest mi łatwiej - znajduje sobie wiele rzeczy do robienia wiec jest OK - Dziekuje:) Zycze udanego weekendu:) Pozdrawiam:)

czesc;) dziekuje Adrianna...baw sie dobrze i rowniez milego weekendu Ci zycze,papa

czesc dziewczynki;) jak po weekendzie? Adrianna--- byly chlopak sie odzywal?

nadina - Witaj. Dziękuje, bardzo fajnie spedziłam czas przez ten weekend. To pozwolilo mi zapomniec choc na chwile o tym co ostatnio się wydarzyło:) Mam nadzieje, ze Ty tez milo spedziłas czas? A co do niego - podobno byl u mnie ale pocałowal klamkę. Napisał mi smsa jakby z pretensjami, ze mnie nie było...A co on sobie mysli, ze mam siedziec w domu i czekac az wielmozny pan znajdzie 10 minut dla mnie? Poki co nie odbieram telefon od niego. Zaczynam stawac na nogi i jest mi z tym dobrze. Juz go chyba nie chce w swoim zyciu. bajagaga - a jak u Ciebie?? ewa - co słychac? Pozdrawiam :)

Hej, to ja:)) No cóż u mnie raczej bez zmian, po staremu. W piątek część moich urodzin(doklądnie poranek i wieczór) spędziliśmy razem, więc...:D:D:D A potem był całkiem miły weekendzik :) Adrianna- cieszę się, ze tak sobie radzisz:) Trzymaj się ciepło:) Nadina- a co u Ciebie? Widzę, że mamy nową koleżankę- Ewę, którą, też pozdrawiam i witam:)

dziewczyny, u mnie tez w porzadku, ja weekend spedzilam z moim lubym;) pierwszy raz odkad jestesmy razem spedzilismy sobote razem,jak juz Wam pisalam jego rodzice wyjechali i ja bylam u niego,troszke pracowal, ale zjedlismy razem obiad i przychodzil co chwile do mnie do domu, bo biznes maja zaraz przy domu;)od 18 juz bylismy razem;)bylo sympatycznie:) Adrianna---bardzo sie ciesze ze tak dobrze sobie radzisz, podziwiam Cie bo wiem ze mi nie byloy latwo i bardzo sie ciesze ze przyjechal do Ciebie wtedy kiedy Ty dobrze bawilas sie ;) i \"pocalowal klamke\" niech wie ze Ty tez masz prawo sie bawic i robic co chcesz, widze ze zatesknil za Toba, ale dobrze mu tak!! Bajagaga-- ciesze sie ze u Ciebie rowniez w porzadku,najwazniejsze ze urodzinki sie udaly,kiedy slub;)?? Ewa odezwij sie buziaki;)

ślub już w planach. termin zalezy od tego, kiedy będzie wolna sala. Ale nie prędzej, niż za 1,5 roku. Echhhh :)

a widzisz, zrobiłaś pierwszy krok do tolerancyjnego spojrzenia na świat, wypełnionego miłością do bliźniego i pozytywnym nastawieniem :D

Czesc dziewczyny,ja dopero z pracy do domku wrocilam, a Ty Bajagaga czym sie zajmujesz?studiujesz? bo wiem ze Adrianna pracuje, pozdrawiam dziewczyny,papa

hej ! Ja studiuję (teraz będzie ostatni rok), ale potem pewnie następne studia. Pracuję także:) w szkole.