Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

Gość solution is here
- Zdejmujemy kłódkę (kod 1225 - w kalendarzu jest podpowiedź) i zabieramy z szafki nożyczki. - Zaglądamy do kosza i układamy puzzle z pociętej kartki. - Zaglądamy za zegar i zabieramy klucz. - Kluczem otwieramy żółtą szafkę i układamy drugą pociętą kartkę. Gdyby teraz 'połączyć' te dwie kartki to by wyszły nam 3 rzędy symboli: C3692, 6510, QT4420. - Zaglądamy pod żółtą szafkę i zabieramy czerwony śrubokręt. - Zabieramy metalowy klucz z za żółtej szafki (trzeba dokładnie na rogu kliknąć). - Czerwonym śrubokrętem odkręcamy śrubki w skrytce za kalendarzem. - Metalowym kluczykiem otwieramy skrytkę i zabieramy zapalniczkę. - Wpisujemy po kolei 3 kody w laptopie (te powstałe z 'połączenia' kartek). - Wybieramy w laptopie opcję 'NOTE' i patrzymy w którym trybie czujnik podczerwieni (infrared sensor) jest wyłączony oraz który przewód do niego prowadzi. - Wybieramy opcję 'SAFE MODE SETTING' i włączamy ten właśnie tryb. - Przecinamy nożyczkami odpowiedni przewód. - Zapaloną zapalniczkę przytykamy do czujki przeciwpożarowej. :D:D dajcie nastepna gre :D

Gość czemu po rusku
:o tez chce pograc! nie ma angielskiej wersji? no nie wiem jak nawet to uruchomic:O

Gość nie dziala
Mnie sie ta gra w ogole nie chce otworzyc:o pokazuje mi sie okienko i to wszystko:o

ty wiesz,fajna ta gra :D ROzwal siekierakrzesla tam tz jest puzek,i pogrzem w komunku pogrzebaczekm, potem miotelkai tym trzecim, aaaa, a podkusze koldre, materace podrzuc wysoko do gory, tam jest siekiera i puzel:) Mialas racje, fajan gra:)

zapalniczka, podnies wsystkie konce wycieraczki i potekm kliknij na nia na środku. Spalświeczki, ozsobychoinkowe wrzuc do workaz gruszkami. Zdejmij gwiazde, a choikne porąb siekierą. Tam jest worek z ubraniem mikolaja. Zauwazylam ze kukulka - mikolaj ma w reku puzel, alenie wiem jak go wziać. Kukulke - milolajauruchamiasz tak; mysza ustawaisz wskazowki na 12:00, pociagasz 3 x za te dyndołki :P co widza u zegara i klikasz na drzwi kukulki.Ael ja tegonie wezme! NIe umiem!

Naprawde? A stalo sie cos szczegolnego? Jakies powazne rozmowy? Bardzo sie ciesze, naprwde, ze wsyztsko sie dorbze ulozylo. Bardzo jeste,ciekawa Twojego wyjazdu. Jakie macie plany, i w ogole:) Wiesz, ze dobrze Wam zycze. Mnie brak 2 puzli. Załoz jeleniowi na łeb gwiazdez choinki, i ponizej za jegoszyja pokaze sie kawalek puzla.

Ja z tym przyciskiem nei robilam nic. Znalazlam jeszcze jednen, ale juz z pomocą solucji, bo nie dawalam rady. Kot siedzacy w skarpecie na kominku ma w pyszczku. Brak mi ostatnigo. A co z Twoimi studiami?

zaświec ja i po lewej stronie (na dole) abazuru pojawi sie maly niebieski puzelek. A ja nie moge za cholere znalezc ostatnigo!

W czerwonej skarpecie siedzi zolty kot, poklikaj na skarpete to kot sie pokaze i na jezyku ma puzel.Ciezko go wziac :/. A ja probuje z tym dzyndzlem :P:P

dokopalam sie do dzyndzla na komodzie. Jest czerwony. I co z nim? Zabierz z tortu. Portaktuj tort siekierą. I pod butelka szampana tez jest.