Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

pod obrusem cos bylo. LAektory to byl...? Zobaczpod obrus. To co mi o dzyndzlach piszesz?! :P Co ja mam z tym ustrojstwem zrobic?

ale co? Ty co z nim zrobilas? Bo nie wiem, moze nie doczytalam co napislas... Jeszcze raz plizzzz

1. obrus 2 Szampan 3 tort (siekierą) 4 Krzesło (siekierą) 5 kominek (najpierw wypadł pas, potem pogrzebalam) 6 Szyja renifera zwanego przeze mnie jeleniem (po nalozeniu mu na łeb gwiazdy z choinki) 7 Z paszczęki kota siedzącego w skarpecie ------------------ 8 zegar 9 Lampa 10 fotel bujany 11 pod choinką ---------------------- 12 wycieraczka x2 13 wiadro 14 nart lewa 15 narta prawa - w bucie ------------------------------ 16 szufladza (obok nozyczek) 17 szuflada (pod czapka) 18 w czapce 19 za poduszka 20 pod materacem (z siekiera) 21 pod lozkiem 22 obraz x2 23 podprezentami 24 w kazdym prezencie

Gość jest tu ktoś jeszcze
? jak otworzyc ten worek???

już wiem wiem :-) jeszcze jeden puzzel jest za drzwiami, pod śniegiem :D

a ten klucz serio wypada, tylko trzeba powtarzac melodię, którą wygrywają dzwonki... całą sekwencję- najpierw klikasz na jakikolwiek... i czekasz... zazwyczaj pierwszy gra ten najniższy (drugi po prawej)... jak zagra, to ty powtarzasz... czekasz- będzie sekwencja dwóch dźwięków... i tak kilka razy, coraz więcej dźwieków- najpierw się zorientuj jak który dzwonek brzmi

jeden niebieski jest jeszcze za zaslonami... konkretnie za prawą ;)

natalia poczytaj to co pisałysmy na stronie 27 i 28 tamjest duzo podpowiedzi. Fajeni sie pomeczyc i pocwiczyc zwoje w milym towarzystwie :D

hihi dobrze:) Zaraz poczytam:) Wrrr nie zagram tymi dzwonkami nigdy!!! I nie wyciagne temu wstretenmu milołajowi z reki puzla!!!!!!!1

ja piernicze,powtorz mi z tyni dzwojkami, nic nic rozumiem!!!! nadla milokajikot maja moje puzzle!!!!!!!!!!!!11

Gość bez kitu
głupia gra nie mogę wejść po jakiemu ta gra ?

Gość bez kitu
jakaś jebnięta ta gra

jak rudze dzwone nr 1 to mi odpowiada nr3 Powiaram rn 3 to mi odpowaida nr 4 i nr 3 Powtorze 4 i 3 to mi odpowiada 3, 2, 1 Powtorze 3, 2,1 to mi odpowaida 4,1,4,2 Powtorze 4,1,4,2 ti mi kaze grac: cos tam cos tammmmmmmm