Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Spotykam się z 22 letnią panienką i chciałbym się dowiedzieć czy jest dziewicą

Polecane posty

...tylko używane panny mają inne zdanie od facetów...Ciekawe dlaczego...chyba wiem co jest dla mnie ważne a co nie ....i napewno nie chciałbym aby inny facet spuszczał się ...w matkę moich dzieci...Jak widzę wielu kolesi myśli tak samo....

Gość czytam i pisze
Rozni ludzie, rozne potrzeby. No naewno nikt by niie chcial by w matke jego dzieci, ktos inny sie spuszczal, ale seks jest dla ludzi, i nie zapominac o tym...

Anke, wlasnie mi sie przypomnialo jak znajomi na studiach wlasnie tak mowili, ze sobie jakas 10 latke znajda i beda ja pilnowac... nie pamietam jak nazywali to \"pilnowanie\" polaczone z opieka... hahahahaha oki ja zmykam z pracki, ale usmialam sie przednio... dzieki za poprawe humorku na weekendzik wszystkim zycze udanego wypoczynku

gorzej jak bedzie ciebie zdradzac po slubie, i wtedy i tak sie inny bedzie w nia spuszczał.. myslisz ze dziewictwo to gwarancja przyszłej wiernosci...? raczej jej zaprzeczenie.

och, jaki romantyk.. nawet można zeszmacić.. taaa podejście dojrzałego faceta.. a jeszcze jedno jak długo ty chcesz jej dziewictwa pilnować, tzn. kiedy tem ślub, bo może ona nie wytrzymać i co zrobisz jak wskoczy na ciebie i powie- kotku zróbmy to teraz.. :P

Gość czytam i pisze
Zgadzam sie z Minnnie... laska i tak bedzie sie chcial wyszalec, jak nie w wieku 20 lat to zrobi Ci psikusa w wieku 45 lat hehehehe

Gość jak baba puszczała się
przed ślubem to i po ślubie jej łatwiej zdradzać

dajcie spokój, ten facet jest bez jaj wystarczy posłuchac jego wypowiedz ciągle tylko daje kropki \"....\" tak pisze facet z jajami? hahahahahhaha:D:D:D

żmija gorzej jak sie okaże, że ta pilnowana dziewica, nie zakrwawi, bo nie zawsze sie krwawi i bach-jest ta cholerną dziewicą czy nie jest.. albo to byłaby katastrofa, jak ten sex bedzie bylejaki, do niczego i bez przyjemności, bo nie od dzisiaj wiadomo, że ludzie są różni nie tylko emocjonalnie (jak w/w pawełek), ale i fizycznie, jedni maja małe penisy, inni duże, jeszcze inni grube, cienkie, jedne laski mają luzy w pochwach, inne są ciasne itd. itd..

Gość heheeeaa
...jak dziewczyna ma skończone 15 można robić z nią co się chce... :o

Gość czytam i pisze
No nie znasz kobiet Paweł... myslisz ze babka po 40 nie ma szalonych pragnien bueheueheuehehe??? No jak woliszzeby teraz byla dziewica to ok, tylko licz sie z tym ze terazniejsze dziewictwo niw daje ci wiernosci na cale zycie. Sadze ze bedzie chcial poczuc innego bolac, no ale moze nie... no moze nawet sie nie dowiesz jak poczuje hehehe

heheeeaa -> też to zauważyłaś co za facet, nie?! :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Annak
a ja okłamałam mojego ze jestem dziewicą, uwierzył ;) do dzis żyje w nieświadomosci :)

Annak =-> i chwała mu zato! źle mu z tobą? albo tobie z nim..? ważne, że jest wam dobrze, nie? czytam dalej, mam jeszcze 20 minut..

Gość a ja swoją
zdradzam przy każdej okazji i też ona żyje w nieświadomości , ona puszczała się przed ślubem

Gość tak pracują w urzędach
administrator

Gość czytam i pisze
nie no luzik, szacuneczek...

Gość Annak
tez ma takie poglądy jak nasz paweł:D hahaha, jestesmy rok po slubie a on mysli ze to on przebił moją błonke, jednak zrobił to ktos inny sporo czasu przed nim:D acha - do buzi tez poprzedniemu brałam:D faceci to debile a tak w ogole to kocham mojego meża bardzo