Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Spotykam się z 22 letnią panienką i chciałbym się dowiedzieć czy jest dziewicą

Polecane posty

Dziewica generalnie, na głowie kwietny ma wianek, w ręku zielony badylek, a przed nią bieży baranek, a nad nią tama motylek... Jak ma pajęczyne między nogami,to masz już 100% pewności,że czysta jako ta łza.

Gość heheeeaa
Amen :p

nie no padne... nie do pomyslenia to jest, ze na swiecie jest tylu palantow... sam pieprzy co sie rusza, ale kobiecie nie pozwala z milosci oddac sie innemu... ehhhhh... Anke, dokladnie kult juz sie w tym temacie wypowiedzial :D

d1000 napisał \"Spotykałem się niedawno z niedziewica ponad rok. Przeszkadzało mi to o tego stopnia ze potrafiłem ją od zzir wyzwać. Teraz spotykam się z młodszą dziewczyną ale dziewicą i jestem szczęśliwszy\" MIAŁEM TAK SAMO

małżeństwo to poważna sprawa...Nie wyobrażam sobi9e aby jakiś mężczyzna był zadowolony z faktu że jego narzeczona sypiała z innymi...

Gość ciemnogrod........
Koles , a nie wiesz , ze moze byc dziewica, a laski mogla kompanii wojska obciagac :D Dziewictwo nie jest do kurwy nedzy miernikiem niczyjej wartosci

a dla Ciebie jest problemem to, ze kobieta z ktora jestes moze nie byc dziewica, bo stracila dziewictwo np byla zakochana w poprzednim partnerze i uwazala, ze to bedzie jej maz, tak? czy dobrze to zrozumialam?

Gość heheeeaa
zakonczcie ten temat z takimi pogladami to wy daleko nie zajdziecie:o

staram sie zrozumiec wasze podejscie, wiec prosilabym o rozmowe na poziomie i bez wyzwisk... jesli sie da

Co z tego ze go kochała i tak używana. A ja nie będę miał przyjemności rozdziewiczenia własnej żony. Takiej to nie chce.

Gość no nieeeeeeeeeeee
a wogole to znowu jakas prowokacja

Tobie to nawet ciężko uwierzyć że faceci na żony szukają dziewic, pusta panna wychowanach na kolorowych babskich pisemkach:D

Gość bo jedne dupy
są do szmacenia się a drugie nadają się na żony PROSTE nie

pytanie tylko, czy TY JESTES PRAWICZKIEM? jelsi nie, to spadaj, nie masz prawa od nikogo wymagac dziewictwa skoro sam jestes brudny....

Gość ohyda...
PANIENKA...nienawidze tego tekstu...pewnie autor jest dresiarzem ze zlotym lancuszkiem na szyi:((

hahaha amnie to najbardziej smieszy to pojecie dziwictwa. blone musi miec, ale jak sprawdzic panie chlopaku28 czy kobieta robila innym loda (z polykiem), ze ktos nie pchal jej w tylek? to juz nie jest dziewica. juz ktos ja mial... wiec ten kawalek blony jets tylko pozornym wyznacznikiem dziewictwa.

koless masz prawo, ale nie odpowiedziales mi na pytanie czy zaczekasz z sexem do nocy poslubnej... wiec?