Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Spotykam się z 22 letnią panienką i chciałbym się dowiedzieć czy jest dziewicą

Polecane posty

\'boisz sie przyznać, sory, wiesz jak to zabrzmi\". czyli laska robi Ci loda, a Ty sobie wkrecasz ze jest dziewica. poraz przejrzec na oczy drogi kolego :) smiedszny jestes :)

Gość heheeeaa
sorry juz zle widze ( pawel/chlopak-jeden ch...j ) to chyba przez to ze dziewica nie jestem

gdzie nasi panowie? hahaha spękali :) chce sie miec dziewice, ale jendoczesnie chce sie ruchac az penis puchnie :) panowie, wybacznie, ale dla waz 0 szacunku i oby Bozia bronila nas, kobiety przed takimi frajerami jak wy. przyznalibyscie sie, ze nie chodzi o dziewice do slubu tylko o dziewice dla was. zelosni frajerzy :) a mnie sie buzia smieje bo coraz wiecej obludy, kretectwa i prostactwa, o czym zopimniec nie mozna, w mieskim swiecie.

pawelku, dziecko drogie, nikt nikogo przekonywac nie chcial :) ale nie boj sie, przjdzie czas na kazdego z was, koneserow dziewic, ze zrozumiecie, ze branie dziewicy w dupsko nie swiadczy wcale o tym, ze jest ona czysta :)

pawel ja nie chce nikogo przekonywac co jest lepsze, ja chce tylko poznac odpowiedz na swoje pytanie, czy poczekacie do nocy poslubnej, by jak to ktorys napisal rozdziewiczyc zone

po to zeby sprawdzic czy to co mowisz nie mija sie czasami z prawda? ponoc dziecwica na zone!

ale to nie znaczy że przed ślubem samemu nie można ...jej rozdziewiczyć...poprostu nikt nie moze zrobić tego za mnie

no jak to po co? nie jestes pewny czy sie z nia ozenisz wiec w ten sposob tylko kolejna k*rwe stworzysz... wiec nalezaloby poczekac z tym do slubu... by nie bylo wiecej puszczalskich niz juz jest, a poza tym to facet ktory \"tworzy\" k*rwy jest ich alfonsem...

hahaha no zebys sie ie dziwil :) czyli Twoja teroia ze na zone tylko dziewica upadla. takze dziekuje za uwage, idz poruchac i nie udawaj faceta, bo nadal jestes smarkaczem :)

Gość heheeeaa
Pawelku a co bedzie gdy po roku ci sie znudzi i ja zostawisz-myslisz ze wtedy ktos zechce taka "uzywana szmate"

z reszta jak bedziesz rozdziewiczal te swoja dziewice, nie zdziw sie jak krwe nie polynie. przyczyny mogla byc 2 :albo miala bardzo elastyczna blone, albo jej juz nie miala. a prady nigdy nie ppoznasz :)

jasne ze nie twoj. typowe szczeniackie podejscie. wiesz, zycze Ci zeby zaszla w ciaze za pierwszym razem. wtedy to bgedzi TWOJ PIERDOLONY PROBLEM. FRAJERZE! :D

Gość heheeeaa
k*******a co za dupek :o:o:o ale zycie ci jeszcze dokopie :p heheh

Gość Pawełku ja tylko strzelę
jej minetke:) obiecuje że bedzie dziewicą:)

podejscie raczej nie dzentelmenskie, ale wsrod dzisiejszych facetow malo jest dzentelmenow... a szukajacych dziewic wielu... jakos takie to troche dziwne... oki ja pomykam na obiadek

Gość heheeeaa
smacznego ja sprzatam bo moj Kocur przyjedzie za pare godzin i bedzie mnie rozdziewiczal :p mrrrrrrrrr

Gość malene
a ja swojego pogonilam 2 miesiece przed slubem. najpierw prawil jak to pieknie bedzie, ze bedziely dla siebie pierwsi i w ogole a potem dwa miesice przed slubem mial przyplyw sczerosci i powiedzial, ze pare lat temu przelecial jakas dzieczyne na 18stce brata a potem dziwke zamowiona na jego urodziny przez kumpli. won ze szmaciarzami. mam 23 lata i chce nieruszanego !

frajerem jestes, bez wzgledu na to jaka bedziesz mial kobiete. masz durniu 25 lat, a ufganiasz sie za 17-latkami. hmmm no jak to o tobie swiadczy? wybacz, ale u kobiet, nie u dziewczynek nie masz zadnych szans. i widze zdajesz sobie z tego sprawe. zaden normalny facet w wieku 24 lat nie chce wiazac sie z 16., ktora w dodatku nie umie sie calowac. zenada. malo meski facet jestes najwyrazniej :)

Gość heheeeaa
malene i ty masz prawo tego wymagac bo sama dziewica jestes :)

na jakiej gwarancji? to ze nieumie sie claowac nie swiadczy o ty, ze nie obciagala komus. zenada. koncze, bo szkoda czasu na frajerow.

Gość heheeeaa
cienias jestes z malym fiutkiem i tyle :p

Gość czytam i pisze
Kurde, przeciez teraz dziewice to znikome zjawisko, bynajmniej w moim odczuciu. Ja jak najbardziej podziwiam laski, ktore nie ulagaja emocjonalnej ochocie spozycia seksualnego i dziewice tak trzymajcie, bo jak juz zaczniecie to nie bezdiecie wiedzialy jkiedy skonczyc...hihii :> Pozdrawiam